Pratnja na porodima - sretna sam što su nam to omogućili, ali ja se stalno predomišljam da li želim svoga tamo ili ne. Jer on kad je nervozan baca neke glupe fore pa se bojim da će mi u nekom trenutku bit baš cringe i morat ću ga potjerat🤣🤣
A opet ni ne mogu bez njega..jel smiju oni ulazit i izlazit kako se nama sprdne?🧐🤨
Smiju u Ri, prijateljica rodila poc.3.mj i.ulazio i izlazio jer nije mogao to sve gledati. Tako ce i moj najvjerojatnije
💙
https://ibb.co/WnmZ2Xp
185 kn 😍
Preslatko, di si to narucila? Ima 1muziku ili vise? Koliko dugo traje?
💙
Hvala cure ❤️❤️❤️
Rose Amneris to bi isto mozda bila dobra opcija, ja bih voljela da je negdje u blizini ali ne neophodno bas kraj mene, ne zbog njega nego vise ono moj mentalni sklop je takav da u stresu bolje funkcioniram sama... A opet tko zna mozda bi me smirilo njegovo prisutstvo, tko ce ga znati. Ugl kod nas jos nista nije odluceno pa cemo vidjet
Amneris bas su patnje s tim hemeroidima, nadam se da ce se smiriti malo i tebi i ostalima
Kaktusica tocno to mi je trebalo, osjecam se kilu laksa 😅🍑
Brbica, zmya cestitke na urednim pregledima!
..
Sto se tice posjeta, u klc je bar prije 3godine bilo tako da nije dopusten ulazak u sobu kod rodilje vec mi moramo izaci u neku manju prostorijicu, kao hodnik..nzn kako bi to objasnila. 🤷♀️ bebu donesu i pokazu na minutu i to ako i toliko. A ti ostanes dok ne pocne plakati i cijeli hodnik odzvanjati😄😄 iako sad ne znam, mislim da uopce nema posjeta zbog korone a i s jedne strane mozda i bolje. Ovaj put ostaje mi sincic kod kuce i ako dodje u bolnicu ne znam kako cu se opet morat od njega rastat tad, tako da mozda bolje da me iznenada ostave i da me vidi kad dodjemo😥 jako smo vezani, da sad samo kad se sjetim me muka hvata. Ufff
. .
Curke, znate li koliko otprilike tjedno bi bebice sad trebale dobivati grama?
..
Curly bit ce mlijeka svaki dan sve vise! Koliko je tvoj maleni tezak? Negdje sam vjv preskocila tu informaciju. Sorry ako davim!
Čitala sam da u zadnjem tromjesečju bebe dobivaju oko 200 g tjedno! A mi mamite oko 500g. Ja dobivam i više🥴
Evo mi u 11 dana: on 300 g, ja 1kg plus
Poceli se vidjati s mojim roditeljima sto znaci da se svaki put vracamo kuci s kutijom kolaca 😅
Anavo hvala draga! 💗
Lina slike su divne!. 😍
Leonie hvala ti! 😊
Polly, Zmya, Bebac, Amneris čestitam na punim tjednima! 🎉🎉🎉
Zaraa odlično da nije plodna voda! 👍
Rose hvala draga! Chicco kupila u Dm-u.
Mimoza hvala ti, jedva čekamo malu piđamicu! 😍
Dana hvala ti. 😊Jednu nepropusnu podlogu kupila u Baby Centru, čini se ok. A drugu čekam da stigne iz Ikee. U Ikei također uzeli za nas madrac i na kraju ustanovili da je to samo zaštita za madrac, od petljanja recimo, ali ne za tekućinu. Plahtice one u paru imam iz Ikee i ok su stvarno, čisti pamuk.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Selena hvala draga! 😁
Dora hvala ti i sretno sutra sa svim pretragama! 🙏 Kako su bebice?
Fenjer ovo nam je jedino što imamo identično od odjeće, no sigurno nije i zadnje, pogotovo kada dođe curica. 💗💗💗
Amneris sretno s radovima! 🤞
Brbicaa čestitam na pregledu! ☺️
Kaktusica hvala ti. I slažem se u potpunosti za posjete u rodilištu. Ja se nadam da će zabrane ostati. Pratnja ok, no posjete bih strogo zabranila.
Pčelica, Yvette, Panda hvala curke! 💗
CurlySue bravo za podoj! Ići će to po malo i beba će rasti! 💙
Dana nisam htjela napisati od petljanja nego od prljanja. Glupi mob mi sam bira riječi. 🤦♀️
Zmya žao mi je za smeđi iscjedak. Joj vjerujem da ti to nije ugodno vidjeti. Kako je sada? Ma vjerujem da je od pregleda, ali ga prati baš.
Fenjer lijepo izgledaš, neka trbuh i bebica rastu. ❤️
Marmar čestitam na urednom ogtt-u. 🎉🎉🎉
Vučica čestitam na urednom pregledu! 😁
Vrapcic slika sa pidamama je bas super. Tako smo si mi uzeli bozicne majice, i ove godine sam uzela i neke pidame nisu bas iste ali su bozicne 😊
Za posjete u bolnici, meni je samo muz dolazio, i ako sad bude mogao isto ce samo on doci.
Doma nas mogu docekat njegovi i moja mama i tjt.
A za par dana ovisno kako se ja budem osjecala tako ce moc i uza rodbina.
Za malog sam bila super odmah nakon 2-3,dana.
A sad ce mi ipak i stariji biti doma, i ja sama sa njima u vecini kako mi se cini jer ga necu davati jos u vrtic,a muzu pocinje full posao.
Evo jis jedan sastanak gotov pa ovo je ludo hahah 😅
Vrapcic, ma sigurno je od pregleda i ceprkanja, tocno sam znala da ce nesto iscurit, bilo mi je nelagodno, a ja sa svojim tlakom kakva sam nije ni cudo sta mi se odma crni pred ocima..
Onako iscjedak je ko kad se dobije menga il kad za rsava, manje ga je, al prezivit cemo. Nema od cega drugog bit.
Danas me glava sisa pa sam jedan lekadol drmnila, sad idem po sladoled i protegnit nogice.
Moji su dobili propusnice i dolaze za vikend tako da se veselim vidjet njih i blesavu pasicu, a i bacit ribu na grill(zamisljat cu da su prave gradele) 🥰
Posjete - ako i budu dopuštene,ja bih stvarno da samo muž dolazi . Lani su došli odmah isti dan mama i sestra, drugi dan muž i šogor ,nakon toga svekrva i teta, al isto tak su dolazili u drugim dvjema mamama u sobi i stvarno smo bili ko na kolodvoru, gungula i graja. Mali mi je to bilo išlo na živce,al dobro taj jedan sat preživiš.
Vidjet ćemo , Lola, Iris i ja smo prve na listi za odstrel 😂Recite djeci da im se ne žuri, u bušama im je baš lijepo.
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji