Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    04. Svibanj 2020. 18:00

Rose MALL HR
    ima samo jednu muziku, na navijanje je i ima botun da odma prikines muziku.
    Amneris hahaha sta si me nasmijala hahah i moj pod streson neke glupe fore zadavila bi ga najradije, a s druge strane volila bi da je samnom

💞girl💞

mimoza
    04. Svibanj 2020. 18:01

Curly bravo za papicu, sad ce maleni da se bucka 🤗💪🏼
    Zmya joj zao mi je sto nisi imala uzv, da vidis koliko je narastao decko 🤨 sad mi je to najbitnija informacija, ali bravo za dobar pregled. Nadam se da nece biti tako bolni pregledi u buducnosti. Moja dr je stvarno njezna i uvijek me upozori prije da ce staviti jedan il dva prsta i nista ne boli, jer ona to za par sekundi zavrsi.
    Fenjer ma kakav 9.mj, vidjet ces koliko ce pupa jos narasti 😁 uzivaj dok je tako mali, uskoro neces biti tako pokretna 😂🤗
    Mrvicak super za dobre nalaze, a tebi Pcelice drzim fige za iste takve 😊
    Vucica cestitam na dobrom pregledu. Dobro je dobio maleni u tako malo dana 🤗

ena0206
    04. Svibanj 2020. 18:04

Evo docepala se i ja mobitela nakon pretraga cijeli dan... Trudovi su stali. 🎉🎉🎉 Dobila sam utrogestan..  Doza magnezija je pojacana na 1000..
    Urin super, krv super,brisevi super.. 
    Dobila sam smeđe krvarenje, ali nije ni cudo s obzirom koliko je prstiju uslo u mene u ova dva dana. 🤣🤣
     Gledali smo bebu na ultrazvuk, beba je 2400g teska.. Kazu da su jako zadovoljni gramazom za ove tjedne.. Protok krvi kroz mozak i srce je super. Ctg 140-150 otkucaja..
    Sve je super, znaci trudove nije izvazvala nikakva bakterija, infekcija, upala i slicno. Izazvala ih je beba koja non stop nabija glavom dolje i skraciva grlic... Ccc, morat cu ja s njim popricat da me krivo shvatio, da zelim bar bit jos 2 tjedna trudna.. A onda nek lupa i nabija. 😄😄
    Ujutro ce mi mjeriti grlić još jedan put i tada ce odluciti ocu li ostati u bolnici na ocuvanju trudnoce do 36 tjedna. Ili idem kuci.. 
    A u svakom slucaju do 36 tjedna jos nekih 12 dana pa cemo i to izgurati. 
    Čestitke na pregledima brbica i zmya.. 
    Hvala svima vama cure sto ste slale poruke utjehe, nemam pojma sta bi bez vas. Divne ste sve. Bas me opustite. ❤️❤️❤️ 

04. Svibanj 2020. 18:05

Posjete i pratnja - ja sam za da bude omogućena pratnja, a pogotovo nama koji prvi puta u životu postajemo roditelji i napokon smo se odlučili na taj potez nakon svih dobrih i loših stvari koje smo zajedno prebrodili. Napokon smo si zaslužili veliko veselje, a koje nam je sada taj virus uskratio. Ne znam da li je do hormona ili čega ali ja se uopće nijednoj dosadašnjoj nabavci stvari za bebu nisam onako iskreno veselila. Sve je bilo na horuk sad ugrabi ovo, sad ugrabi ono, sad čekaj jednog poštara, pa sad drugog, ništa ne mogu prošetat i opipat, sve samo online. Muž se veselio svakom otpakiravanju, a ja samo onako ko neki duh kojega sile na smješak. Jest zadovoljna sam sa svime, sve je predivno, ali ko da je nešto umrlo, ne znam nije to to. Sad ko gladni vukovi čekamo kad ćemo moći obavit relaciju Zg West gate da kupimo još ponešto toga što smo si zacrtali prije nego uđem u visoke tjedne trudnoće (nadam se da će to biti uskoro jer to mi je zadnji "izlet" prije poroda, čak ni na tri dana mora ne možemo ipak). Jedino što mi je bedasto jesu te posjete. Ok ako mi mama želi donijeti frišku robu ili neki klipić i upoznat svoje prvo unuče, ali brateeeee šta će mi cijela armada njih da moram strepit jel će nekome se omaknut slika mog smežuranog mladunčeta na facebooku i da mi svako pametuje pa čak i oni za koje znam koliko su nesposobni vodit vlastit život uz vlastitu djecu. Nisam za objavljivanje našeg dijeteta na fejs, može neki citat, detaljić. Ostalo će se svi izredat kojih mjesec, dva kasnije kod nas. Dam svakome dijete u ruke ko želi uopće nije problem samo peri ruke i ponašaj se pristojno pobogu meni je muž desna ruka u ovome svemu i znam ga jako dobro tako da veseli me njega imat uza sebe Samo da mi stožer još i to ne uskrati grrr. Sori na duljenju ali valjda je do previše šećera od muffini i jabuke

• indy34
    04. Svibanj 2020. 18:12

Zmya i ostale cure koje su imale preglede super za preglede ,drago mu je da je sve uredu ,Zmya ne odustaje od posla zeno uspori ...Trancic sta mi radis sa ovim krevetcom pa imam vec 🤣..Curly svaka cast za kolicinu ti se ne salis ,kod tebe kad je bal nek je bal..svaka cast tako treba..Dora kako tvoji pilici ??Ena samo napred vidis sve ce da bude uredu sta je za vas 12 dana ..Htjela sam jos svasta nesto da kazem al iskreno vise ni sama ne znam sta zelim ..jako sam nestrpljiva zbog sutrasnjeg pregleda ..treba da se pripremim..i fizicki kao i imam jos neka pitanja pa da nebi sta zaboravila moram da zapisem..nalazi od krvi su mi super podigla sam danas sve je pod kontrolom ..zelim vam svima lijepo vece ..😘😘

• Bebac24
    04. Svibanj 2020. 18:16

Ena super da je sve stalo. Nadam se da ce i cerviks stajati jos bar tih 2tj pa onda sta bude bude.
    Dora, curly kako ste danas? Vasi lavici?

• Bebac24
    04. Svibanj 2020. 18:18

Uspjela slikati 1, inace ih je 6 ali su bili rastrkani ❤️❤️

Maggy_1
    04. Svibanj 2020. 18:21

Ena mi je drago da je sve ok, valjda će se beba malo primiriti još bar 2 tjedna. 
    Što se tiče pratnje meni to puno znači, društvo da mi pravi, doda vodu, a i da ga mogu malo kriviti za to što mi je napravio 😂
    Za posjete smo se još na početku trudnoće dogovorili da u bolnicu dolazi samo on, a doma nas mogu dočekati roditelji, moja mama ostaje par dana, sve ovisi kako ću se ja osjećati. 

mimoza
    04. Svibanj 2020. 18:26

Ena super, hvala Bogu pa su stali trudovi. Eto vidis, ovi dr ovdje racunaju da je terminaki porod od 36.tt, a u Hr od 37.tt. Naravno da cete izdrzati jos 12 dana, a mogao bi on tebe zeznuti pa i produziti mnogo duze 😂 Neka je ziv i zdrav, pa kad god stigne 🤗
    Jesi li naucila sve strucne nazive na njemackom😂

Rose1
    04. Svibanj 2020. 18:31

ena0206

Evo docepala se i ja mobitela nakon pretraga cijeli dan… Trudovi su stali. 🎉🎉🎉 Dobila sam utrogestan.. Doza magnezija je pojacana na 1000..
    Urin super, krv super,brisevi super..
    Dobila sam smeđe krvarenje, ali nije ni cudo s obzirom koliko je prstiju uslo u mene u ova dva dana. 🤣🤣
    Gledali smo bebu na ultrazvuk, beba je 2400g teska.. Kazu da su jako zadovoljni gramazom za ove tjedne.. Protok krvi kroz mozak i srce je super. Ctg 140-150 otkucaja..
    Sve je super, znaci trudove nije izvazvala nikakva bakterija, infekcija, upala i slicno. Izazvala ih je beba koja non stop nabija glavom dolje i skraciva grlic… Ccc, morat cu ja s njim popricat da me krivo shvatio, da zelim bar bit jos 2 tjedna trudna.. A onda nek lupa i nabija. 😄😄
    Ujutro ce mi mjeriti grlić još jedan put i tada ce odluciti ocu li ostati u bolnici na ocuvanju trudnoce do 36 tjedna. Ili idem kuci..
    A u svakom slucaju do 36 tjedna jos nekih 12 dana pa cemo i to izgurati.
    Čestitke na pregledima brbica i zmya..
    Hvala svima vama cure sto ste slale poruke utjehe, nemam pojma sta bi bez vas. Divne ste sve. Bas me opustite. ❤️❤️❤️

Odlicnooo, ma izdrzat ces jos toliko sigurno💪🤞🙏tako i ja dobila utrice i isto pretrage ok, beba je ful nisko i stalno me dolje udara i ne moze se tu nista. Ti si u superrr tjednima, a i bebica je ful velika❤

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.