Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    04. Svibanj 2020. 16:13

Hvala Rose i Dora ❤️❤️pico_frizer 🤣🤣🤣 mogla bi mu to biti nova karijera 😁😁

kaktusica
    04. Svibanj 2020. 16:15

Vucica super za dobar pregled i za velikog bebonju 😍 I naravno  za dobrog depilatora, zlata ti to vrijedi sad 🤣 Mene  ceka ta muka.
    Marmar hvala ti 😘 Evo dobila sam.na mail upute da ne jedem iza 23h ali ja ionako ne jedem kasno zbog zgaravice. Za veceru cu pojesti malo zobenih s borovnicama i jogurtom i to je to a kad obavim ogtt idem u prvu pekaru ☺
    Dora kako su nam malci danas? Kako ide izdajanje?
    Ahaha, stolica ostala u Du, miz ce ju poslati kombijem za koji tjedan, neka se malo strpi gospodin nestrpljivi 🤣 

Trancie
    04. Svibanj 2020. 16:16

Vucice super za pregled 💞
    Marmar i meni taj test nije bija bljak... bas ok , gore mi ne bilo 3 puta vadit krv... nadam se da ce i sad tako biti, jer cu ga vadit tek nakon 21.5. 

Trancie
    04. Svibanj 2020. 16:18

Dora, Indy i Selena vidite za vase twinse 💞
    https://ibb.co/dtxsJpX
    Samo bice posebna soba treba za ovo

Ivcy1306
    04. Svibanj 2020. 16:21

Brbica, zmya cestitke na urednim pregledima! 
    ..
    Sto se tice posjeta, u klc je bar prije 3godine bilo tako da nije dopusten ulazak u sobu kod rodilje vec mi moramo izaci u neku manju prostorijicu, kao hodnik..nzn kako bi to objasnila. 🤷‍♀️ bebu donesu i pokazu na minutu i to ako i toliko. A ti ostanes dok ne pocne plakati i cijeli hodnik odzvanjati😄😄  iako sad ne znam, mislim da uopce nema posjeta zbog korone a i s jedne strane mozda i bolje. Ovaj put ostaje mi sincic kod kuce i ako dodje u bolnicu ne znam kako cu se opet morat od njega rastat tad, tako da mozda bolje da me iznenada ostave i da me vidi kad dodjemo😥 jako smo vezani, da sad samo kad se sjetim me muka hvata. Ufff
    . .
    Curke, znate li koliko otprilike tjedno bi bebice sad trebale dobivati grama? 
    ..
    Curly bit ce mlijeka svaki dan sve vise! Koliko je tvoj maleni tezak? Negdje sam vjv preskocila tu informaciju. Sorry ako davim! 

Amneris
    04. Svibanj 2020. 16:29

Ivcy1306

Brbica, zmya cestitke na urednim pregledima!
    ..
    Sto se tice posjeta, u klc je bar prije 3godine bilo tako da nije dopusten ulazak u sobu kod rodilje vec mi moramo izaci u neku manju prostorijicu, kao hodnik..nzn kako bi to objasnila. 🤷‍♀️ bebu donesu i pokazu na minutu i to ako i toliko. A ti ostanes dok ne pocne plakati i cijeli hodnik odzvanjati😄😄 iako sad ne znam, mislim da uopce nema posjeta zbog korone a i s jedne strane mozda i bolje. Ovaj put ostaje mi sincic kod kuce i ako dodje u bolnicu ne znam kako cu se opet morat od njega rastat tad, tako da mozda bolje da me iznenada ostave i da me vidi kad dodjemo😥 jako smo vezani, da sad samo kad se sjetim me muka hvata. Ufff
    . .
    Curke, znate li koliko otprilike tjedno bi bebice sad trebale dobivati grama?
    ..
    Curly bit ce mlijeka svaki dan sve vise! Koliko je tvoj maleni tezak? Negdje sam vjv preskocila tu informaciju. Sorry ako davim!

Čitala sam da u zadnjem tromjesečju bebe dobivaju oko 200 g tjedno! A mi mamite oko 500g. Ja dobivam i više🥴

Rose1
    04. Svibanj 2020. 16:32

Mrvicak odlicno za nalaz🥳
    Vucica moj isto nije bas previse za to da bude na porodu jer misli da to nece izdrzati, ali bit ce tamo dok to sve ne krene
    Ivcy nakon 30.tj pise oko230g🤷‍♀️

💙

Amneris
    04. Svibanj 2020. 16:34

Curly čestitam na mljekecu!
    Maggy tebi sam zaboravila čestitati puni tjedan, a u dan smo🙈
    Marmar čestitam na dobrom ogtt-u!
    Vucica čestitam na dobroj picofrizuri! Ja sutra to moram sređivati! Ali nekako me sve strah da će hemići biti u prvom planu ipak, žali bože truda oko 🍕!
    I čestitke svima na dobrim pregledima danas! 
    Koliko čestitki!!

Zaraa
    04. Svibanj 2020. 16:35

https://ibb.co/WnmZ2Xp
    185 kn 😍

💞girl💞

Amneris
    04. Svibanj 2020. 16:38

Pratnja na porodima - sretna sam što su nam to omogućili, ali ja se stalno predomišljam da li želim svoga tamo ili ne. Jer on kad je nervozan baca neke glupe fore pa se bojim da će mi u nekom trenutku bit baš cringe i morat ću ga potjerat🤣🤣
    A opet ni ne mogu bez njega..jel smiju oni ulazit i izlazit kako se nama sprdne?🧐🤨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.