Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepilli
    04. Svibanj 2020. 11:27

Jao krafnice ,ne stignem vas sve pročitati ,niti popratiti, brzo pišete ,ja sporo čitam  i brzo zaboravljamo...
     Lina čestitke na udaji, prekrasni ste svo troje 🥰 Meni je eto žao što se nismo tako profi slikali kao za zahvalnice iako smo imali fotografa, ni dobro ,došao je vatrogasni kamion po mene pa je to bilo megauber fora 🥰 
    Navlake za madrac -  kupljene u Ikeu i za naš bračni i za kindač , Ikea ima 2 vrste ,onu aa gumicom koja ide pod plahtu smo imali u kindiju, a samo podlogu u vrtiću ispod deke... 
    Ulošci kupila i Chicco i Vir ,Vir uzimam u rađaonu , Chicco su u torbi za sobu... Napokon sam skompletirala torbe ,samo da ne zaboravim spometat kroasane iz špajza , belvita i plazma su već u torbi....  Uspjela sam i stvari za bebu stavit u svoju torbu pa je onako ,ogromna 😂😂😂 Kakav vlasnik ,takva torba ,ne ? 
    Brbicaa čestitam na uspješnom pregledu , i ja mislim da ti je nakon tolikog vremena mogla i isprintati koju slikicu... Ja sam sada skoro svaki tj na ultrazvuku ,iako svaki drugi tjedan prsti težinu i napredak ,a svaki put pregledava kol plodne vode i protoke kroz posteljicu.. I svaki put okrene ekran prema meni. Zasad mi je doktor čist ok ,iako mi je čudno da nisam dobila uputnicu za rodilište i za bhsb bris... Al nešto su u bolnici govorili da ne rade briseve (onda se korona bila zahuktala pa valjda iz predostrožnosti) a i muku mučim sa funghi beštija a ,nikako izaći na kraj ....

Sreća mamina

Dobrodošao

mimoza
    04. Svibanj 2020. 11:28

Rio ista sam takva. Sad sam pocela u tom momentu da se skoncentrisem na disanje i nadam se da ce mi to preci u naviku do poroda i tih bolnih kontrakcija. 
    Brbica cestitke na dobrom pregledu 🤗

selena
    04. Svibanj 2020. 11:28

Zmya - ja trebam ogtt, feritin, D-dimeri, TSH i FT4.  Znaš li jel ogtt rade na SD, da već kad idem napravim sve.  Ja inače Tsh i ft4 plaćam privatno jer i privatno idem kod dr. Kakvi su tebi sad nalazi štitnjače u trudnoći? Meni je dr. povećao terapiju eutiroxa kad sam saznala za trudnoću i do sada su mi bili ok nalazi (godinama sam na terapiji, hashimoto). 
    Brbicaa - to socijalka? nije mi jasno jel nemaju papira ili zašto toliko škrtare 
    Nadam se da su malo popustili što se tiče ulaza u domove zdravlja. Prošli put mi socijalna nije ni nalaz od privatnika uzela već sam ju zvala na telefon dok sam bila ispred doma zdravlja, rekla šta trebam i onda mi je samo sestra donjela van uputnice. 

30.07.🥰🥰

Amneris
    04. Svibanj 2020. 11:37

Indy hvala ti na info za Hofer! Javila sam dragom, kupit će mi rozi ruksak ako nađe😍😍
    Mimoza lijepo si to rekla, sa svakom kontrakcijom smo sve bliže bebi, ne znam zašto se toga ne sjetim u tom trenutku kad mi treba😡
    Zaraa razumijem te skroz, ja sam upravo lila suze jer moram ostaviti mačku s tatom i majstorima u stanu na 10 dana koliko će trajati radovi.. baš mi ju je žao jer je strašljiva i jako je vezana za mene..plačem za svaki k...
    Brbica super za dobar pregled! Moj je privatnik pa još nisam dobila poštenu sličicu.. svaki put dobijem opseg glave, trbuha i bedrenu kost.. a ja bih portretić😢😢

selena
    04. Svibanj 2020. 11:39

Svea - 100% se slažem s tobom vezano uz posjete, prije par godina bila sam na operaciji na SD, užas živi, kod jedne dođe po 10 ljudi a ona samo 3 dana u bolnici.  Kod mene je samo muž došao i to smo izašli u čekaonicu, nekako mi neugodno bilo da ulazi u sobu. 

30.07.🥰🥰

Rose1
    04. Svibanj 2020. 11:41

Brbicaa

Jutro cure moje ❤️ nesto ste se raspisali ili sam ja malo odsutna pa mi se cini puno svega hahah
    Mi s pregleda, sve je u redu, organi na broju i mjestu, gospodin ima kilo i 30 grama, posteljica se podigla i zatvorena sam 😊 pitala sam za kontrakcije i curenje iz cica, kaze da samo odmaram i pijem magnezij, i da je vjerovatno u mom slucaju to dvoje povezano, sto vise kontrakcija vise curi.. Zasto ne zna 😅🤦🏻‍♀️ sretna sam sto je sve u redu, naravno.. Ali sam toliko tuzna da nakon 7 tjedana pauze od pregleda, nije pustila bar pola minute da ga vidim, ili mi barem dala slicicu. Emotivna sam zadnja dva dana pretjerano tako da mi se iskreno sad samo place… Jos me natirala u ordinaciji ispred nje da se skidam jer ce ipak obavit vaginalni… Uff.. Mislin da me posteno hormoni peru..

Čestitam na uspjesnom pregledu❤🥳

💙

dana130
    04. Svibanj 2020. 11:43

Brbica, bitno da je bebica okej, a za gin nemam rijeci.
    Trudy, znam da si prvo rodila na carski, ali da l iznas da li je potreban tecaj da pratnja moze na porod? 

Baby girl 💜

04. Svibanj 2020. 11:48

Marmar bas javi kakvi su rezultati! Drzim fige 🤞 
    Ja sam na prvom vadenju krvi imala 5,4 i dr je jako digla paniku, onda me pitala sta sam jela dan prije, a ja navecer pojela bananu (stas, ogladnila) pa me slala ponovo vaditi krv i tad je bio 4,8. A vec sam se vidjela sa inzulinskom iglom kak se pikam 4x dnevno i da su mi prsti plavi od provjeravanja GUKa. 🙈 

zmya
    04. Svibanj 2020. 12:08

Selena rade ti i ogtt tamo takoder. Mozes nazvati i provjeriti sve da budes sigurna. 
    Meni je stitnjaca bila ok do trudnoce, onda skocio tsh, dobila terapiju i kako je skakao tsh tako su mi povecavali dozu. Sad uzimam jedan dan 75, jedan 50 mcg euthyroxa. 
    Ne osjetim ga tako da i zaboravim nekad da ga uzimam. 
    Ajme mene ulovio ljevpro sad od nervoze, uzas... javim se ♥️

Brbicaa
    04. Svibanj 2020. 12:08

Sad kad sam isplakala svoje..😅
    Čestitam svima koje pune tjedne danas i sretno na pregledima 😘 
    Dorice i curly drago mi je cuti da bebice napreduju i izdajanje isto 😍❤️ 
    Zara.. Placljivica sam evo zadnjih tjedan dana, nenormalno hahhaha al ne toliko na bebe vec na apsolutno sve.. Prekjucer sam se slomila od placa i nikako muzu objasnit da placem zato sta nemam nista slatko osim sirnice a to nije bas ono sta zelim.. 🤣🤣🤣
    I meni je dala uputnicu za kks i ogtt, napokon, sad samo moran skuzit kad cu ic
    Tribala bi i stitnjacu otic provjerit, a sve mi muka ic po bolnici
    Moja ginicka je socijalka, da.. Kad je pocela korona otišla je na bolovanje (zato i je bilo ovoliko pauze) i evo se danas vratila, ne mozes u ordinaciju bez rukavica i maske.. Sve to postujem.. Ali kad ti trudnica ne moze disat ispod maske pa mozes je pustit da udahne bar na  dvi minute.. Al ok..
    Super za zadarsko rodiliste, neka se svi ostali ohrabre 😊😊
    Ena, nisam jucer stigla komentirat, nadam se da je sve bolje, samo se drzi, nek izdrzite jos ta dva tjedna u komadu pa da ste mirni ❤️ samo polako i cuvajte se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.