Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    04. Svibanj 2020. 13:07

Dana, Sad vidim za plahte- obzirom da imamo iste krevetice, a madraci su okruglasti, onda ces stavljati ove od ikee nepropusne? Ja isto to moram kupiti..

Posjete- ja ne znam, necu braniti (ovisno o situaciji), ali niti ja imam potrebu ici nekome u bolnicu kada rodi- niti mi je logicno da ljudi jure u posjete u takvim situacijama. To je ipak ono- nesto sasvim novo u zivotu jedne zene, jos pogotovo za one koje imaju teze porode pa im nije ni do cega..

yvette
    04. Svibanj 2020. 13:18

Anavo meni nije grubo sto si im rekla. Dapace, cak je i fer jer ce ipak vidjeti dijete. Ovako nesto i ja ocekujem od svojih svekica, nikakva upadanja necu dozvoliti pogotovo u doba korone. 
    Kaktusica slazem se za posjete, stvarno ne vidim svrhu obilazaka nekog tko je 3 dana u bolnici a da pritom taj netko nije malo dijete ili bolesnik na samrti. 
    Chicco ulosci ja sam narucivala sa stranice pernatal
    Vrapcic bas ste kjut 🥰
    Lina haljina ti je bajkovita, i slike su bas lijepe
    Amneris zao mi je za macu, i ja bi plakala da se moram odvojiti iako me ne peru emocije. Plakala sam kada nisam mogla do svojih jedno vrijeme jer imam psa starog 15 god kojeg sam svaki dan posjecivala i koji mene najvise voli. Bojala sam se da ce misliti da sam ga napustila...

Brbicaa
    04. Svibanj 2020. 13:19

Fluffy

Brbica, pa kako ti je da da vidis bebu na uzv? Moja dok mjeri sve bebine mjere ja paralelno gledam. Uvijek bude i slikica. Stvarno mi je divna ginekologica kad vidim tako neke. Pa mi trudnice zivimo za taj pregled 😍

A ekran je vise put nje nego put mene, sve je izmirila u sekund, na nicemu se nije zadrzavala. Uspila sam vidit glavicu tj spicasti nosic i to je to. Ne znam ni kako je smjesten, nisam uspila popratit nista.. Sad se grizem sto nisam bila privatno, bilo bi mi bar srce na mistu.. Al jebiga sad

• anav05
    04. Svibanj 2020. 13:21

avokado

anav05

Trudy

Meni isto bolje da nema posjeta. Sjwcam se zadnji put kad su mi svekar i njegova sestra drugo jutro upali, cak ni ne za vrijeme posjeta, jer znaju nekog. A ja u onoj spavacici koja se samo veze kod cica, polugola, sve me boli. Taman sam se za wc dizala. Samo sam prosla pored njih,rekla tu je mali i isla do wca 😂 ubila bi ih bila. Ono, daj mi disat

Mi smo obiteljima vec rekli, pa kome pravo, kome krivo.
    Ako uvedu posjete, dolazi samo muž.
    Nitko drugi.
    Kad izadjemo iz bolnice, taj dan starci, sestre.
    I mjesec dana da nas puste na miru.
    Možda to sve je tako malo rigorozno i ružno od nas, ali treba nam mira da se nas troje upoznamo.
    Eto.

Ajmeee da mi je hrabrosti za ovo reci svima 😑Muzeva obitelj, s kojoj zivimo u istoj kuci, su odlicni ljudi ali ne postuju bas privatnost. Ako zaljucam vrata od stana, onda su svi u cudu stp sam zakljucala. Vec sam unaprijed luda jer znam da ce biti upadanja i da ce me to zivcirati, a ne znam kako da im kazem da bi mir prve dane dok se ne naviknemo i sami uhodamo u sve🤷‍♀️Znam da cu ispasti vjestica ako im tako eta kazem, pogotovo sta je sogorica koja je nedacno rodila dopustala da joj vise u stanu stalno 😑

Vjeruj mi, nije proslo bezbolno, ali se nismo dali.
    Pa kako bi to bilo da svatko svakom upada u stan tako, realno, mozda si ispod tuša taman i gola prošetala do sobe.
    To je vaše dijete, vaš zivot. Nemoj se usporedjivati, vi donosite pravila za svoje dijete sad i zauvijek. Samo hrabro💪😘

Brbica, mi smo ga dobili na poklon, ali da nismo bi sigurno kupila. Imas super u Ikei za normalne novce😊

• anav05
    04. Svibanj 2020. 13:22

Polly

Brbicaa

Hvala cure 😊 ❤️
    Lina predivni ste i čestitam 😘😁
    Sta mislite o onim baby gymovima? Jel se to isplati kupovat?

Pa ja mislim kupiti ili nadam se dobiti baby gym 😄 Mislim da je dobra stvar za razvoj motorike, kad krenu kužit boje, hvatati ručicama.. A ovisi i o bebi vjerojatno jel joj interesantno ili nije 😀 Moj najveći strah je hoće li se htjeti voziti u kolicima. Maštam o guranju kolica, dugim šetnjama gdje zaspi u kolicima bez problema, ako ne bude tako ne znam šta ću 😂

Joj,toga je i mene strah😅

Zaraa
    04. Svibanj 2020. 13:22

Amneris, Brbica uzas, placem, a neznan zasto placem, i nikako da mu objasnim da neznam zasto placem, da me sitnice rasplacu. Ajme ti hormoni, sta radu od nas.
    Sta se tice posjeta, ja sam vec svima rekla da ne dolazu. Zaj mi je, al meni je zdravlje moje beboline na prvom mistu, ima vrimena, vidit ce je. 
    U bolnicu samo muz, a kucne posjete sam sve odrebatila. Okej moji i njegovi i to je to. Ostalo sve dovidenja. Uostalom, mislim da svakoj zeni triba vrimena da se navikne, da uvati ritam. Ja nikad nisan isla na babine prije nego bebac napuni 3, 4 miseca. Neka malo uvati mama ritam, neka beba malo ocvrsne i onda ja nastupan hehe
    Tako bi volila da se i prema meni odnose. I jos nesto. Niti jednu bebu ja nisan uzela u ruke (izuzev necaka) iako gorim od zelje, trudim se niti ne dirat bebu jer nezelim da se mama ljuti, znam da su sve mame osjetljive na bebu. Uzmen tek ako me mama ponudi oces je pridrzat onda sva sritna daaaa, al sama da uziman nema sanse. Toplo se nadam da su to avi pozapantili pa da ce mi vratit to heh

💞girl💞

Brbicaa
    04. Svibanj 2020. 13:24

anav05

avokado

anav05

Trudy

Meni isto bolje da nema posjeta. Sjwcam se zadnji put kad su mi svekar i njegova sestra drugo jutro upali, cak ni ne za vrijeme posjeta, jer znaju nekog. A ja u onoj spavacici koja se samo veze kod cica, polugola, sve me boli. Taman sam se za wc dizala. Samo sam prosla pored njih,rekla tu je mali i isla do wca 😂 ubila bi ih bila. Ono, daj mi disat

Mi smo obiteljima vec rekli, pa kome pravo, kome krivo.
    Ako uvedu posjete, dolazi samo muž.
    Nitko drugi.
    Kad izadjemo iz bolnice, taj dan starci, sestre.
    I mjesec dana da nas puste na miru.
    Možda to sve je tako malo rigorozno i ružno od nas, ali treba nam mira da se nas troje upoznamo.
    Eto.

Ajmeee da mi je hrabrosti za ovo reci svima 😑Muzeva obitelj, s kojoj zivimo u istoj kuci, su odlicni ljudi ali ne postuju bas privatnost. Ako zaljucam vrata od stana, onda su svi u cudu stp sam zakljucala. Vec sam unaprijed luda jer znam da ce biti upadanja i da ce me to zivcirati, a ne znam kako da im kazem da bi mir prve dane dok se ne naviknemo i sami uhodamo u sve🤷‍♀️Znam da cu ispasti vjestica ako im tako eta kazem, pogotovo sta je sogorica koja je nedacno rodila dopustala da joj vise u stanu stalno 😑

Vjeruj mi, nije proslo bezbolno, ali se nismo dali.
    Pa kako bi to bilo da svatko svakom upada u stan tako, realno, mozda si ispod tuša taman i gola prošetala do sobe.
    To je vaše dijete, vaš zivot. Nemoj se usporedjivati, vi donosite pravila za svoje dijete sad i zauvijek. Samo hrabro💪😘

Brbica, mi smo ga dobili na poklon, ali da nismo bi sigurno kupila. Imas super u Ikei za normalne novce😊

Slazem se za ovo.. Svi se mogu strpit malo, nisu oni bitniji od mame tate i bebe..
    Vidila sam te ikeine 😁 imaju jos oni s vodom unutra, cine mi se simpa al dosta ih zena prodaje jer im djeci nisu zanimljivi hahah na kraju bi se ja igrala s tim 

Brbicaa
    04. Svibanj 2020. 13:26

Zaraa

Amneris, Brbica uzas, placem, a neznan zasto placem, i nikako da mu objasnim da neznam zasto placem, da me sitnice rasplacu. Ajme ti hormoni, sta radu od nas.
    Sta se tice posjeta, ja sam vec svima rekla da ne dolazu. Zaj mi je, al meni je zdravlje moje beboline na prvom mistu, ima vrimena, vidit ce je.
    U bolnicu samo muz, a kucne posjete sam sve odrebatila. Okej moji i njegovi i to je to. Ostalo sve dovidenja. Uostalom, mislim da svakoj zeni triba vrimena da se navikne, da uvati ritam. Ja nikad nisan isla na babine prije nego bebac napuni 3, 4 miseca. Neka malo uvati mama ritam, neka beba malo ocvrsne i onda ja nastupan hehe
    Tako bi volila da se i prema meni odnose. I jos nesto. Niti jednu bebu ja nisan uzela u ruke (izuzev necaka) iako gorim od zelje, trudim se niti ne dirat bebu jer nezelim da se mama ljuti, znam da su sve mame osjetljive na bebu. Uzmen tek ako me mama ponudi oces je pridrzat onda sva sritna daaaa, al sama da uziman nema sanse. Toplo se nadam da su to avi pozapantili pa da ce mi vratit to heh

Joooj ja se bojin sebe kad rodin hahahha sad rezim kad mi se drobu približe, ne znam sta cu kad mi budu htjeli bebu uzet iz ruku, kidat glave? 😅

mimoza
    04. Svibanj 2020. 13:29

Polly i ja imam strah od toga da nece htjeti u kolica i vjerujem da nece htjeti u pocetku, ali poslije hoce valjda. Zato cu ga u pocetku po stanu vozati u kolicima, da se bar malo privikne na to, prije nego sto krenemo vani.
    Zaraa ja gledala jucer one porodjaje u V. Britaniji i kad stave bebu mami na grudi, ja placem kao kisna godina 😂 Kaze muz zamisli da kad budes svoju bebu primila na grudi, ne budes plakala, a sve je moguce haha

• CurlySue
    04. Svibanj 2020. 13:32

Moram vam se pohvalit 😁 https://ibb.co/Ph36f14
    Moj prvi podoj 🙈 bebolino ce se najest palacinki od jucer 😂😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.