Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Travanj 2020. 14:21

Terminske porod je od punih 37.-42. Znači ulazak u 38. Tako su mi rekli i u Petrovoj i moja dr. 

• RitaM
    29. Travanj 2020. 14:24

Cure, oprostite na ponovljenom pitanju, al moram popit lijek, a brinem se. Ima li koja iskustva sa Sumamedom (Azitromicin) 500mg u trudnoći? Znam da ga je ok uzimati, ali brine me što moram popiti dvije kutije, razmak između kutija je tjedan dana, a uzimam dvije tablete odjednom pa jednu nakon 24h... i tako dva tjedna 😣. Čini mi se previše. Hvala vam 😘🤗

Ely
    29. Travanj 2020. 14:24

Prijavljujem kratak dah i teško disanje koje su neke od vas već spominjale. Ajme posebno kada se najedem. 
    Ja sam danas naručila preko jedne stranice onaj kao nastavak za presvlačenje za komodu Malm iz Ikee. Čini mi se kao super praktična stvar da ne moram kupovati cijelu komodu s kojom kasnije ne znam gdje bih. Ima li neka od vas iskustva s tim nastavcima?
    Vidim da spominjete izdajalice, pa iskusne mame sto nam preporučate? Kupiti odmah električnu ili za početak ručnu?

Mila7
    29. Travanj 2020. 14:25

svea

Mila drago mi je za dobar pregled 🎊 i velikog dečka ♥️
    Mi smo sljedeći tjedan nekad na pregledu, isto bris na streptokok uzimaju… sad vidim da smo nas dvije 6 dana razlike samo! ☺☺😘

Svea po prvom danu zadnje menstruacije mi je termin kao i tvoj, dakle 16.06.ali kad je doktorica uzela u obzir moje cikluse i po tome da je beba od prvoga dana veca za 6 dana nekako uzimamo u obzir datum termina 10.06. Ugl pratimo se nas dvije 🥰

Brbicaa
    29. Travanj 2020. 14:28

Ely

Prijavljujem kratak dah i teško disanjekoje su neke od vas već spominjale. Ajme posebno kada se najedem.
    Ja sam danas naručila preko jedne stranice onaj kao nastavak za presvlačenje za komodu Malm iz Ikee. Čini mi se kao super praktična stvar da ne moram kupovati cijelu komodu s kojom kasnije ne znam gdje bih. Ima li neka od vas iskustva s tim nastavcima?
    Vidim da spominjete izdajalice, pa iskusne mame sto nam preporučate? Kupiti odmah električnu ili za početak ručnu?

Sto se komode tice, bas tih malm, obavezno zasarafiti u zid, znalo se desavat da se prevrnu. 

29. Travanj 2020. 14:28

RitaM

Cure, oprostite na ponovljenom pitanju, al moram popit lijek, a brinem se. Ima li koja iskustva sa Sumamedom (Azitromicin) 500mgu trudnoći? Znam da ga je ok uzimati, ali brine me što moram popiti dvije kutije, razmak između kutija je tjedan dana, a uzimam dvije tablete odjednom pa jednu nakon 24h… i tako dva tjedna 😣. Čini mi se previše. Hvala vam 😘🤗

Ja sam pila jednu kutiju. Bolje je spriječiti, 
    ,nego kasnije se boriti s posljedicama infekcije. Vjeruj svom dr. 

29. Travanj 2020. 14:30

Danas mi jedna starija žena poznanica prorekla da nosim curicu jer mi je ten na licu se proljepsao. Nikome nikad nije promasila. Ta babska prica inace za ten ide obrnuto 🙄 ono, dajte mi mira, ne znam spol i amen. Necu rozo, necu plavo 😅😂

• RitaM
    29. Travanj 2020. 14:31

mrvičak

RitaM

Cure, oprostite na ponovljenom pitanju, al moram popit lijek, a brinem se. Ima li koja iskustva sa Sumamedom (Azitromicin) 500mgu trudnoći? Znam da ga je ok uzimati, ali brine me što moram popiti dvije kutije, razmak između kutija je tjedan dana, a uzimam dvije tablete odjednom pa jednu nakon 24h… i tako dva tjedna 😣. Čini mi se previše. Hvala vam 😘🤗

Ja sam pila jednu kutiju. Bolje je spriječiti,
    ,nego kasnije se boriti s posljedicama infekcije. Vjeruj svom dr.

Hvala ti, srce si. Jel ti riješio bakteriju?

Ely

Brbicaa i ja sam bas čitala o tome. U mene je ona duga, a niska. Nije ona visoka, pa je dosta stabilnija, ali svejedno smo je mislili zasarafiti i biti mirni :)

Fluffy

Svea, predivno izgledas. 
    Ritam, mozes azitromicin uzimati, nemoj se brinuti oko doze. Nadam se da ces se rijesit te bakterije😅. Smirena sam oko ogtt jer za nalaze mislim da bi trebali biti ok. Izmjerim si tu i tamo secer, nataste pa sat nakon jutarnjeg obroka pa dva sata iza opet, i dosad mi je uglavnom sve bilo ok osim jednom kad mi je nataste glukoza bila granicna, 5.1. Ali dan prije je bila neka proslava ili nesto, znam da sam jela kolaca i torti 😂. 
    A za popit to...s obzirom na moju sklonost slatkom, vjerojatno ce mi biti fin taj napitak 😂😂😂 vidjet ces sad kad se ureknem pa im sutra ispovracam cijelu ambulantu 😂😂
    Vrapcic, Rose…stigli su nalazi urina. Sve u redu osim tih eritrocita kojih je opet dosta. Cak mi ovaj put na nalazu pise i krv u urinu.., a u sedimentu eritrocita 11-20. Bakterija i leukocita nema 🤷🏻‍♀️ Znaci nema neke upale, ocito je pijesak i dalje prisutan. Nemam niakkve bolove srecom 😅. Ee da Vrapcic, nisam radila ogtt prije. Trebala sam...medutim nije mi dala uputnicu na onom pretproslom pregledu radi ove situacije s koronom. Ali ocito ni sad jos uvijek nije moguce to napraviti na teret hzzo-a. Blago nama koji od svoje bruto place finu svoticu damo za to osnovno zdravstveno, a kad nesto trebamo jos dodatno privatnicima otvaramo novcanik da dobijemo uslugu koju zelimo. Nazalost to nije slucaj samo u vrijeme korone, nego opcenito. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.