Svea, predivno izgledas.
Ritam, mozes azitromicin uzimati, nemoj se brinuti oko doze. Nadam se da ces se rijesit te bakterije😅. Smirena sam oko ogtt jer za nalaze mislim da bi trebali biti ok. Izmjerim si tu i tamo secer, nataste pa sat nakon jutarnjeg obroka pa dva sata iza opet, i dosad mi je uglavnom sve bilo ok osim jednom kad mi je nataste glukoza bila granicna, 5.1. Ali dan prije je bila neka proslava ili nesto, znam da sam jela kolaca i torti 😂.
A za popit to…s obzirom na moju sklonost slatkom, vjerojatno ce mi biti fin taj napitak 😂😂😂 vidjet ces sad kad se ureknem pa im sutra ispovracam cijelu ambulantu 😂😂
Vrapcic, Rose…stigli su nalazi urina. Sve u redu osim tih eritrocita kojih je opet dosta. Cak mi ovaj put na nalazu pise i krv u urinu.., a u sedimentu eritrocita 11-20. Bakterija i leukocita nema 🤷🏻♀️ Znaci nema neke upale, ocito je pijesak i dalje prisutan. Nemam niakkve bolove srecom 😅. Ee da Vrapcic, nisam radila ogtt prije. Trebala sam…medutim nije mi dala uputnicu na onom pretproslom pregledu radi ove situacije s koronom. Ali ocito ni sad jos uvijek nije moguce to napraviti na teret hzzo-a. Blago nama koji od svoje bruto place finu svoticu damo za to osnovno zdravstveno, a kad nesto trebamo jos dodatno privatnicima otvaramo novcanik da dobijemo uslugu koju zelimo. Nazalost to nije slucaj samo u vrijeme korone, nego opcenito.
Hvala ti neizmjerno! Doza mi se činila ogromna s obzirom na dvije kutije od 500mg, ali utješila si me. Haha, nasmijalo me ovo jer sam i ja jedna od čudakinja kojima je napitak bio ok 😂😂. Još je žena komentrala kako sam brzo popila sve hahaha. Ma sigurno će biti ok, posebno kad si redovito kontroliraš pa znaš da ne skače puno. 🖒
CurlySue draga cestitke na malom palcicu!!!! Cure du ti sve rekle, Dora te najbolje moze utjesiti i ohrabriti da ce sve bit uredu i da ce mali palcic narasti i bit super💞javljaj nam se kad mognes, mislimo n tebe 💕
Dora super da ekipa napreduje 😍
Izdajalica- ja sAm kupila prvo rucnu kad sam rodila i trebala mi je, iza sam uzela elektricnu jer sam se dugo izdajala , nema smisla uzimati ako ti nece trrbati! Moje misljenje...mozes je uzet u svakoj ljekarnoj !
Evo ako koga zanima a neznata 🤭
https://ibb.co/WGyvzpL
Brbicaa i ja sam bas čitala o tome. U mene je ona duga, a niska. Nije ona visoka, pa je dosta stabilnija, ali svejedno smo je mislili zasarafiti i biti mirni :)
E pa dobro onda, s tom dugom ne vidim bas da bi moglo bit problema ali za svaki slučaj bolje 😅 predivne su mi te komode, ja bi nekako cijeli stam opremila samo komodama a ne ormarima.. Al nemam toliko velik stan hahahha
Mila cestitke na pregledu , drago mi je da je bebolino veliki i da je sve ok !!!!
Brbica meni ne curi, jedino kad bas stisnem izadje koja kap , nije mi ni s malom bilo islo ...a kasnije sam dojila cca 10 mjeseci...
Svea, predivno izgledas.
Ritam, mozes azitromicin uzimati, nemoj se brinuti oko doze. Nadam se da ces se rijesit te bakterije😅. Smirena sam oko ogtt jer za nalaze mislim da bi trebali biti ok. Izmjerim si tu i tamo secer, nataste pa sat nakon jutarnjeg obroka pa dva sata iza opet, i dosad mi je uglavnom sve bilo ok osim jednom kad mi je nataste glukoza bila granicna, 5.1. Ali dan prije je bila neka proslava ili nesto, znam da sam jela kolaca i torti 😂.
A za popit to…s obzirom na moju sklonost slatkom, vjerojatno ce mi biti fin taj napitak 😂😂😂 vidjet ces sad kad se ureknem pa im sutra ispovracam cijelu ambulantu 😂😂
Vrapcic, Rose…stigli su nalazi urina. Sve u redu osim tih eritrocita kojih je opet dosta. Cak mi ovaj put na nalazu pise i krv u urinu.., a u sedimentu eritrocita 11-20. Bakterija i leukocita nema 🤷🏻♀️ Znaci nema neke upale, ocito je pijesak i dalje prisutan. Nemam niakkve bolove srecom 😅. Ee da Vrapcic, nisam radila ogtt prije. Trebala sam…medutim nije mi dala uputnicu na onom pretproslom pregledu radi ove situacije s koronom. Ali ocito ni sad jos uvijek nije moguce to napraviti na teret hzzo-a. Blago nama koji od svoje bruto place finu svoticu damo za to osnovno zdravstveno, a kad nesto trebamo jos dodatno privatnicima otvaramo novcanik da dobijemo uslugu koju zelimo. Nazalost to nije slucaj samo u vrijeme korone, nego opcenito.
Ajde bar nije upalica🎉a jebemu ti eritrociti bas zezaju, nadam se da ce i oni nestati🙏sigurna sam da puno pijes pa ce se i taj pijesak valjda popiskiti
💙
Najprije da cestitam Curly na najljepsem događaju u zivotu, bas su bebolini nesto nestrpljivi da vas upoznaju 😍. Curly sve su ti curke rekle, samo smireno, zelim da se cim prije oporavis a lavic je u sigurnim rukama i bit ce to sve dobro 🥰💐
Moram se sada baciti na citanje zaostataka, samo da ukratko izreferiram da sam bila na pregledu, sve je ok, normabeli i mirovanje je smirilo kontrakcije, zatvorena sam, bebac ima preko 2500g i kontrola za 2 tjedna. Uzela mi je bris za streptokok.
Inace stigao je naputak od ministarstva da je zabranjeno uzimanje maticnih stanica tako da sve sto ste mozda planirale oko toga, nece moci.
Kaktusice sretan put, a Vrapcic bit ce to ok nakon terapije, vazno da si oicela sa terapijom 😘
Cestitam na uspjesnom pregledu🎉bebica je bas lijepo velika🥰ima vise nego ja, mala mrvica, rođena u terminu
💙
Danas mi jedna starija žena poznanica prorekla da nosim curicu jer mi je ten na licu se proljepsao. Nikome nikad nije promasila. Ta babska prica inace za ten ide obrnuto 🙄 ono, dajte mi mira, ne znam spol i amen. Necu rozo, necu plavo 😅😂
😂😂😂😂😂 moramo i to da istrpimo ,ako ne kazes pol ..onda nagadjanja ako znas pol moras ime da odmah znas jel taman posla da imas vise imena u opticaju ...e ako je musko ,ajde bice curica iduce ili obrnuto i tako se sve vrti ..ja se samo smjeskam .. al iskreno ponekad me zacude pitanja kao sta sve ljude zanima i cime se zanimaju ..i kako im padaju na pamet uopste takve stvari 😂😂😂moras da smislis jednu pricu za sve takve ...
Ja još sebi dolazim od noćas a i moja toddlerica. Muž je radio noćnu pa sam ja morala uspavljivali, bila sam gladna i žedna za popizdit pa sam pametno išla pit mlijeko prije spavanja. Probudila me toddlerica u 4 ujutro i kontrakcije, bol u leđima za popizdit, još me i potjeralo na WC , scenarij ko kad sam nju išla rađati, totalno me šokiralo da bi to moglo biti to…
Nema muža, auto na popravku , cendravo malo dijete u pol 5 ujutro i kontrakcije koje me straše za popizdit…. Zajašila sam na normabel vlak , spremila maloj flašicu mlijeka i čekala razvitak situacije.. hvala Bogu stalo je, al da sam bila prestrašena jesam , skoro se i usr*** od straha….
Huh,kakva noć.
Bome ludo.
Kako si danas?
Trancie hvala ti za info. Bas sam danas na njihovu stranicu isla skicati ove navlake za resetke. Nekako sam se nadala nekim popusticima😁
Nego. Fotelja za ljuljanje. Znate da sam ju upikirala i onda sam se premisljala. Jedan dan bi, drugi ne bi. Odustala ja na kraju od nje. Danas me muzek odvuko u Jysk da vidimo foteljicu i normalno da sam si ju odma uzela doma🤣jako sam zadovoljna. Evo on se vec uvalio u nju i ne vidi razlog da uopce bude u bebinoj sobi. Tadaaaaaaaahttps://ibb.co/CwRh47N
Fotelja je top, bas mi se sviđa, koliko je bila?
💙
Rio i mene zanimaju te resetke i ogradica .. mada imam od male , ali da imam za drugu posteljinu 🤭
Stolica je divnaaaaa 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji