Cure, oprostite na ponovljenom pitanju, al moram popit lijek, a brinem se. Ima li koja iskustva sa Sumamedom (Azitromicin) 500mgu trudnoći? Znam da ga je ok uzimati, ali brine me što moram popiti dvije kutije, razmak između kutija je tjedan dana, a uzimam dvije tablete odjednom pa jednu nakon 24h… i tako dva tjedna 😣. Čini mi se previše. Hvala vam 😘🤗
Ja sam pila jednu kutiju. Bolje je spriječiti,
,nego kasnije se boriti s posljedicama infekcije. Vjeruj svom dr.
Hvala ti, srce si. Jel ti riješio bakteriju?
Ona je meni dala jer je sumnjala na ureaplazmu. Nakon dva tjedna od popijenih tableta, napravila briseve, koji su bili sterilni
Danas mi jedna starija žena poznanica prorekla da nosim curicu jer mi je ten na licu se proljepsao. Nikome nikad nije promasila. Ta babska prica inace za ten ide obrnuto 🙄 ono, dajte mi mira, ne znam spol i amen. Necu rozo, necu plavo 😅😂
😂😂😂😂😂 moramo i to da istrpimo ,ako ne kazes pol ..onda nagadjanja ako znas pol moras ime da odmah znas jel taman posla da imas vise imena u opticaju …e ako je musko ,ajde bice curica iduce ili obrnuto i tako se sve vrti ..ja se samo smjeskam .. al iskreno ponekad me zacude pitanja kao sta sve ljude zanima i cime se zanimaju ..i kako im padaju na pamet uopste takve stvari 😂😂😂moras da smislis jednu pricu za sve takve …
Kod mene moze do kraja proci to da se beba ne okrene lijepo, da je star uzv i da imam slabe preglede (sve je i istina), otkucaje srca cu dozivit tek u bolnici 😅
Ja još sebi dolazim od noćas a i moja toddlerica. Muž je radio noćnu pa sam ja morala uspavljivali, bila sam gladna i žedna za popizdit pa sam pametno išla pit mlijeko prije spavanja. Probudila me toddlerica u 4 ujutro i kontrakcije, bol u leđima za popizdit, još me i potjeralo na WC , scenarij ko kad sam nju išla rađati, totalno me šokiralo da bi to moglo biti to…
Nema muža, auto na popravku , cendravo malo dijete u pol 5 ujutro i kontrakcije koje me straše za popizdit…. Zajašila sam na normabel vlak , spremila maloj flašicu mlijeka i čekala razvitak situacije.. hvala Bogu stalo je, al da sam bila prestrašena jesam , skoro se i usr*** od straha….
Uh, bome teska noc, jesi danas ok?
💙
Rio fotelja je top 🥰
Evo mislim da sam janprvi out osjetila stucanje. Kao, otkucaji srca, al bas oajetim na dodir i vidim na pupku kako radi. I nakon 2 3 min se i ona pocela vetit, ocito joj se ne svida 😂 kako, vi osjetitte stucanje, znam da je bilo vec vise puta pisanja o tome, ali mozak 😑
Baby girl 💜
Rio fotelja je top 🥰
Evo mislim da sam janprvi out osjetila stucanje. Kao, otkucaji srca, al bas oajetim na dodir i vidim na pupku kako radi. I nakon 2 3 min se i ona pocela vetit, ocito joj se ne svida 😂 kako, vi osjetitte stucanje, znam da je bilo vec vise puta pisanja o tome, ali mozak 😑
Bas tako, ko neki ritmicki otkucaji, kao da srce kuca, uvijrk osjetim nisko. Moj jako cesto stuca, najmanje2-3puta dnevno, a cesto i 5,6puta
💙
Brbicaa skroz re razumijem, puno su elegantnije 😍 ali i ki muku mučimo sa nedostatkom prostora, tako da... 😫
Rio fotelja je top! Bas ce ti biti lijepo ljuljuskati se tu s bebicom dok je hraniš. 🥰
Svea puckdaddy.de to je stranica s koje sam narucila. Pogledaj i na instagramu imaju bas super ideje kako iskombinirati.
Onda ipak ručna izdajalica za početak.
Ritam, hahahaha ajd bar ti nemas onda traume od ogtt-a za iducu trudnocu.
Dana, osjetim nekad ko otkucaje srca, samo dosta nisko. Malo iznad ruba gacica s lijeve strane. A tu je rekla da joj je glavica. I onda to traje...evo kao upravo sad 😂 vec 2 min stuca jadnica. I to se javi bar jednom dnevno. Ako je to to 🤷🏻♀️
Sveahvala 😁bas sam jako zadovoljna. Poznaje me bolje nego ja sama🤣
Rose snizena s 1800 na 1000kn
Trancie ha cuj, pare se moraju negdi potrositi🤣🤣
Dana hvala ti😁😁
Elytako sam ja nesto i zamislila. Za nunanje, hranjenje, buljenje u bebu dok spava itd. Vidjet cemo kako ce posluziti☺️
Odlicnooo
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji