Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brbicaa
    29. Travanj 2020. 13:16

Curly čestitam od srca ❤️❤️❤️ samo polako sad, dan po dan, vjerujem da ce sve biti dobro 😘 i brz oporavak ti zelim
    Sto se curenja tica, nisam ni ja bas sigurna da je to garancija da ce bit mlijeka. Pitat cu rode sveznalice 😅 Mene najvise brine jesu li i koliko kontrakcije i to curenje povezane, jer mi je pocelo prakticki u isto vrijeme. Mozda curi bas radi kontrakcija, mozda se tijelo priprema bude li trebalo ranije.. Vidit cemo, bas cu popodne do bipe po neke jastucice jer nemam vise grudnjaka za promijenit😅 

Amneris
    29. Travanj 2020. 13:22

Curly draga! Čestitke na bebolincu! Uz ovo brdo pozitivnih vibrica koje ti šaljemo ne može ne biti dobro! Piši nam više kad dođeš k sebi!❤️❤️❤️❤️Mrvičak će na popis staviti još jednu kvačicu, kako je to divno😍😍😍
    And the award for prettiest belly goes to.... Svea! 🤩🤩🤩
    Kod mene ni c od curenja iz cica!

Pepilli
    29. Travanj 2020. 13:24

Draga Curly  najljepše čestitke tebi i tati na malom bebiliju!  
    Jest da je mrvicu prerano i da nisu spajhlali preko vikenda malo bi i možda duže izdržali, ali to se nikad ne zna, a sada je jedino važno da ste oboje dobro i zdravo.  
    Beban je jak i vjerujem da će napredovati brzo i dobro kao i Dorini Malci, a i da ćeš ti uspješno svladavali prve izazove majčinstva!   🤗😘🥰🥳

Sreća mamina

Dobrodošao

29. Travanj 2020. 13:26

CurlySue cestitam na bebici, vec je to velika bebolina, zelim vam da vam sto prije i bezbolnije prode ovo bolnicko vrijeme! 🤞Bit ce sve uredu, drzi se! 🥰 

29. Travanj 2020. 13:27

Brbicaa

Curly čestitam od srca ❤️❤️❤️ samo polako sad, dan po dan, vjerujem da ce sve biti dobro 😘 i brz oporavak ti zelim
    Sto se curenja tica, nisam ni ja bas sigurna da je to garancija da ce bit mlijeka. Pitat cu rode sveznalice 😅 Mene najvise brine jesu li i koliko kontrakcije i to curenje povezane, jer mi je pocelo prakticki u isto vrijeme. Mozda curi bas radi kontrakcija, mozda se tijelo priprema bude li trebalo ranije.. Vidit cemo, bas cu popodne do bipe po neke jastucice jer nemam vise grudnjaka za promijenit😅

Meni je isto pocelo curiti kad su pocele kontrakcije, vidis nisam to dosad ni povezala 🤔

Pepilli
    29. Travanj 2020. 13:32

Ja još sebi dolazim od noćas a i moja toddlerica. Muž je radio noćnu pa sam ja morala uspavljivali, bila sam gladna i žedna za popizdit pa sam pametno išla pit mlijeko prije spavanja. Probudila me toddlerica u 4 ujutro i kontrakcije, bol u leđima za popizdit, još me i potjeralo na WC , scenarij ko kad sam nju išla rađati, totalno me šokiralo da bi to moglo biti to... 
    Nema muža, auto na popravku , cendravo malo dijete  u pol 5 ujutro i kontrakcije koje me straše za popizdit.... Zajašila sam na normabel vlak , spremila maloj flašicu mlijeka i čekala razvitak situacije.. hvala Bogu stalo je, al  da sam bila prestrašena jesam , skoro se i usr***  od straha....

Sreća mamina

Dobrodošao

• indy34
    29. Travanj 2020. 13:39

Pepilli

Ja još sebi dolazim od noćas a i moja toddlerica. Muž je radio noćnu pa sam ja morala uspavljivali, bila sam gladna i žedna za popizdit pa sam pametno išla pit mlijeko prije spavanja. Probudila me toddlerica u 4 ujutro i kontrakcije, bol u leđima za popizdit, još me i potjeralo na WC , scenarij ko kad sam nju išla rađati, totalno me šokiralo da bi to moglo biti to…
    Nema muža, auto na popravku , cendravo malo dijete u pol 5 ujutro i kontrakcije koje me straše za popizdit…. Zajašila sam na normabel vlak , spremila maloj flašicu mlijeka i čekala razvitak situacije.. hvala Bogu stalo je, al da sam bila prestrašena jesam , skoro se i usr*** od straha….

O je bas mi je zao da si se tako uplasila i da se sve tako odjednom povezalo da bas izgleda kao da je krenulo ..polako sezona je otvorena al molim vas cure jedna po jedna moramo dase drzimo spiska inace nasa Mrvicak nece uspjeti da nas pohvata sa svim kvacicama 😂😂danas je srjeda ako se ne varam i nasa Dora je rodila u srjedu ,sad Curly sigurno sinoc al eto racunacemo srjeda znaci sad jednu nedelju pauze 😂😂😂 bebice polako ..

29. Travanj 2020. 13:42

Svibanj:
    LOLA – 22.5. Curica🌸
    IRIS - 26.5. Curica🌸
    PEPILLI - 30.5. decko 💙
    LIPANJ:
    MIMOZA - 4.6. DEČKO💙
    TONKA341 - 3.6. Dečko 💙
    YVETTE - 6.6. Dečko 💙
    Zmya - 8.6. Dečko 💙
    Vucica - 9.6. Dečko💙
    Mila7 - 10.6. Dečko 💙
    BackInBlack - 11.6.curica 🌸
    ena0206 -4.6. Dečko💙
    sierrav - 14.6. Dečko💙
    bebac24 - 14.6. DEČKO💙
    eovyn - 15.6. CURICA🌸
    Svea – 16.6. CURICA🌸
    Leonie90-17.6. Curica 🌸
    TRUDY – 18.6. DEČKO💙
    Pčelica06 - 20.6.decko💙
    Zara - 20.6.
    Maggy - 22.6.curica🌸
    Amneris - 22.6.curica🌸
    AMY2019 - 23.6.
    Indy - 23.6.💙💙
    DORA4 - 23.6. 💙🌸 ✔️ (16.4.)
    Tocka_tockica – 25.6. Dečko💙
    ELENA – 26.6. – CURICA🌸
    VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸
    ivcHy1306 - 28.6.dečko💙
    ANAV05 - 28.6. Curica🌸
    Ninnek-28.6.curica🌸
    ELY - 30.6. DEČKO💙
    VERONIKA123– CURICA🌸
    And26 - dečko 💙
    SRPANJ:
    tea1401 - 1.7. Curica 🌸
    alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
    BEZZO1991 - 1.7. Dečko 💙
    LORDY -. 2.7. CURICA🌸
    Mocho - 2.7.curica🌸
    Rose1 – 5.7. DEČKO💙
    POLLY - 6.7. Curica 🌸
    CurlySue - 6.7. Dečko 💙✔️ (29.4.)
    Danijela BB - 8.7. Curica 🌸
    MRVIČAK - 10.7.curica🌸
    LINA27 – 10.7. curica🌸
    MirtaŠirić - 11.7. curica 🌸
    LUNA999 - 12.7. Dečko 💙
    NIKITA206 – 16.7.curica🌸
    RIO13 – 18.7. Dečko💙
    LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
    M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙
    DANA130 – 22.7. Curica 🌸
    DAISY - 23.7. DEČKO💙
    FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
    Leptir - 23.7.decko💙
    KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
    Mokvica - 24.7. Curica 🌸
    Snoopy - 27.7. Dečko 💙
    BARBY82 – 28.7.curica🌸
    VALENTINA – 28.7. DEČKO💙
    Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
    Panda - 30.7.
    MissyR-31.7. Curica 🌸 
    KOLOVOZ:
    IVANA777 – 1.8.
    Brbicaa - 1.8. Dečko 💙
    Renata92 - 1.8.curica🌸
    Amber – 3.8.curica🌸
    TRANCIC – 6.8.curica🌸
    suzi3025 -7.8. decko 💙
    PikaBu -8.8. Curica 🌸
    Ritam - 12. 8. Dečko 💙
    BLACKLIONESS - 14.8.
    Marmar - 16. 8.decko💙
    Maminosunce29-22.8.
    Slatke brige - 22.8. Decko 💙
    Fenjer - 23.8. curica🌸
    CINNAMON – 27.8.
    Maminosunce - 28.8.
    Mala1- curica 🌸
    Kolacic - 2.9. curica🌸
    Selena - 2.9. 💙🌸
    NADOLAZEĆI PREGLEDI:
    Lola7777 - 30.4.
    Brbica - 3.5.
    Tonka - 5.5.
    Indy - 5.5.
    Mimoza - 5.5.
    Leonice90 - 5.5.
    Amneris - 6.5.
    Mokvica - 7.5.
    Tea - 7.5.
    Rio13 - 6.5.
    Dana- 11.5.
    yvette - 11.5.
    Fenjer - 13.5.
    DanijelaBB -14.5.
    Zaraa - 15.5.
    Maggy - 15.5.
    Pčelica06 - 18.5
    mareee - 18.5..
    Kolacic - 19.5.
    MissyR - 20.5
    Ena - 20.5.
    Trancie - 21.5.
    Polly - 25.5.
    Fluffy - 28.5.

Pepilli
    29. Travanj 2020. 13:47

Mrvičak sutra sam i ja na pregledu :) 
      Lola, Iris , molim vas rodite prije mene 😂😂😂

Sreća mamina

Dobrodošao

mimoza
    29. Travanj 2020. 13:51

Renata e pa super za te tablete, jer su besplatne 😁 Samo ih pij redovno i bit ce to sve okej.
    Polly ja sam vec prije mjesec dana pisala za tu spavacicu na bretele iz c&a, ali vjerovatno nisi procitala, totalno razocarenje. Tako mi je taj gornji dio oko cica los. Dat cu svekrvi da popravi na masini, ako bude mogla.
    Mrvicak bravo za dobar pregled. Bas mi je drago 🥰 Nema vise naredjivanja s kauca 😁
    Dora Jeee bit ce to dvije buhtlice uskoro 🤗 Ko je kupio sladoled???
    Kolacic na mojoj elektricnoj ima da se podesava jacina od 1-10, tako da sama mogu odrediti i postepeno povecavati jacinu.
    Citam zaostatke 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.