Curly nadam se da nisi u bolovima jakim ili ako boli da te trpaju nekim jacim painkillerima! 😘 kad ulovis minuticu, napisi nam jel bio vag. ili carski? Koliki je momcic, kad ga mozes vidjet? Kako se osjecas fizicki? Moji bebaci i ja mislimo na tebe i saljemo maks pozitivu!!! 😘😘😘💕💝
Cure, opet ja s pitanjima 😂znam da se i o tome pricalo, ovlazivac zraka. Nama je zbilja suh zrak, pogotovo po zimi, zbog klime. Bio muz kupio neki baby u elipsu, 400 kn. Mi smo ga nakraju vratili. Ili mi ne znamo rukovati s njim ili nemam pojma. Uglavnom kako je isla para i padala tako mi se stvorila lokva na laminatu pa sam ga ugasila. Gledam da ga ouatim duze vrijeme strah me da mi te lokve ne pocnu dizat laminat 🤔 da li je normalno da se tamo stvaraju lokve. Gdje vi drzite svoje ovlazivace?
Ja sam prije 2 zime kupila u apoteci. Nema nikakvih lokvica nesmije toga biti. Kad mi muz dode kuci cu mu reci da mi skine kutiju pa da poslikam. A ovlazivac je u sobi. Sad kako sam trudna ne palim ga(zaboravna) a trebala bi jer mi budu bas suha usta po noci mada gore nikad nis ne grijemo, a i opcenito ne grijemo vec 2-3,tj.
Samo treba paziti kakva ulja stavljas kad bude bebica 😊
Mila jako mi je drago za dobar pregled!!
Mimoza jedan dan nosi moj muz, drugi dan cimericin 😬🤭 evo iscekujemo danas navecer moga sa McDonald's dostavom..hahah sve za mlijeko 🤣
Fluffy sretno na ogttu sutra 😘 slazem se za zdravstveno koje masno placamo..
Trancie ajmeeee sto mi radis s tim dadom i roccom…
Rio fotelja je pun pogodak!!! 🥳🥳🥳
Pepili nadam se da ces ubrzo biti bolje!!😘
Ivcy ajde bit ce bolje sutra! 😘😘💕
Kaktusice znam da je put jako dug i sigurno ne citas u voznji, ali nadam se da idem mirno i dobro 🥰
Čujem da je klopa u zadnje vrijeme očajna. Dok sam kćer rodila prošle godine u tri dana sam dobila za doručak sveukupno jedan kompletan sendvič... A pohani odrezak je bio tanji nego u menzi... Ajde bar na mesnom saftu i tijestu nisu šparali... Tak da se nadam da će Mekić dostava bit pun pogodak.....
Fotelje - da nismo restaurirali fotelje stare 70 godina garant bi kupili te... Al onda mi se muž ne bi uopće dizao iz njih, slabo bi ja dojila.... U sobi imamo isto jednu oni klackavu fotelju z jednog komada ,preglomazna mi je i iritira ne do bola al ne znam kamo s njom
Sreća mamina
Dobrodošao
Mila jako mi je drago za dobar pregled!!
Mimoza jedan dan nosi moj muz, drugi dan cimericin 😬🤭 evo iscekujemo danas navecer moga sa McDonald's dostavom..hahah sve za mlijeko 🤣
Fluffy sretno na ogttu sutra 😘 slazem se za zdravstveno koje masno placamo..
Trancie ajmeeee sto mi radis s tim dadom i roccom…
Rio fotelja je pun pogodak!!! 🥳🥳🥳
Pepili nadam se da ces ubrzo biti bolje!!😘
Ivcy ajde bit ce bolje sutra! 😘😘💕
Kaktusice znam da je put jako dug i sigurno ne citas u voznji, ali nadam se da idem mirno i dobro 🥰
Kako su nam Ivica i Marica??kako se ti osjecas ??kako rana ??
Ej draga, nije uopce dosla ujutro vizita i ne prolazi navecer..valjda kako smo cimerica i ja solo u sobi, a obje imamo bebe(ona jednu bebu) u inkubatoru onda znaju da cemo doc tamo pa nam ne dolaze..tako da za vrijeme kožiranja dobijem neke info, al danas je bila neka guzva jer su selili neko dijete i sta ja znam, samo mi je dr. kratko rekla "Dobro su"! Mislim super da su dobro, al onda ako nemas tad vremena, dodji na viziti rec koju rijec 🙈 ali oni meni doslovno iz dana u dan izgledaju nijansu bolje pa me to drzi bas optimisticnom! 😊jaoo jucer i danas ih tako stave da su okrenuti jedno prema drugom i cure moje, ona nekako ispruzi ruku kao da ga zagrli...pa da puknes od ljubavi!!!
Ja sam dobro, od jucer sam se pocela tusirat jer je rana bolje pa nije problem da je smocim tih par minuta i onda osusim..e preporodila sam se! Danas i kosu oprala za vrijeme tusiranja, ko nova sam 🥳
Pepili da ti pravo kazem toliko sam vremena provela u bolnici da sam vec oguglala na kaos sa hranom, imam zobenih i badema pa svako jutro jedem dva dorucka zapravo i svako par dana ulete od doma palacinke, slatkac, neki sendvic s prsutom, spekom i sirom, voce, pite nekakve i tako..problem je sto mi ne dolazi "posjeta" svaki dan pa kad mi donesu to sto donesu ne mogu previse jer je zatoplilo pa nemam kud s hranom da se ne pokvari 🙈 ja sam prihvatila da je to tako i jezi ga, izdrzat cu, kazem vec sam nekako i navikla..
Indy ja sam u cetvrtak rodila, na 30+2, ali mi je nevjerovatno da je i Curly (30+1 ako je danas rodila, a ne jucer) utorkašica!!
Curly cestitke na bebici ❤❤ Svw ce to biti uredu,samo strpljenja i ljubavi. Javi nam se ❤
I meni su rekli da je 37 punih pa dalje terminsko,ali da nije problem i ako je 36...
Dora mogu mislit kako si uzivala kad si se uspjela osvjeziti pod tusem, svi napredujete a to je najbitnije. Ljubac saljem tvojim slatkisima, bas je posebna veza između blizanaca 🥰
Curly jesi ti rodila prirodno, kako se oporavljas, ima li novosti sa bebicom? 💙
Pepili da ti pravo kazem toliko sam vremena provela u bolnici da sam vec oguglala na kaos sa hranom, imam zobenih i badema pa svako jutro jedem dva dorucka zapravo i svako par dana ulete od doma palacinke, slatkac, neki sendvic s prsutom, spekom i sirom, voce, pite nekakve i tako..problem je sto mi ne dolazi "posjeta" svaki dan pa kad mi donesu to sto donesu ne mogu previse jer je zatoplilo pa nemam kud s hranom da se ne pokvari 🙈 ja sam prihvatila da je to tako i jezi ga, izdrzat cu, kazem vec sam nekako i navikla..
Ja sam dan prije poroda mužu pekla one američke pite za imendan ,jednu od jabuka drugu sa kremom od čokolade. E na dan kad sam rodila ubila bih bila za komad čokoladne , al nije mi bio muž nego mama i seka ,pa nisu mogle dovesti😂. A dan nakon više je. Nije bilo jer se muž počastio😂😂🥳 Još danas se sjetim čokoladne piteeee... Imate kakav frižiderčić u sobi ili papaš zobene s jogurtom( meni je taj jogurt bi koma jer bi se stopio dok bi došao do nas, redovito bi.mi bilo zlo )
Sreća mamina
Dobrodošao
Panda, Žiža, mrvičak baš mi je drago zbog dobrih pregleda! 😊
Svea super izgledaš! 👌
Curly iskrene čestitke! Biti će bebač dobro, ipak ima tvoje gene, a ti si se pokazala hrabrom, borbenom i pozitivnom. Očekujem od tebe samo lijepe vijesti kakve svaki dan čitamo i od naše Dore. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji