Drage moje, nismo uspjeli izdrzat 2 u 1, posteljica se pcela odljustavat i zahtijevalo je hitni porod. Moj mali palcic je u inkubatoru, ne znam kad cu dobit vise informacija pa eto bar ovo. Saljem vam puno pozitivne energije i samo mirno do kraja. 😘
Mrvicak I Dora super vijesti od vas!! ❤️
Fluffy sretno s pregledom!
Svea predivno izgledas!
Marmar zao mi je zbog povracanja, ja opet svako malo povratim u ovim tjednima ali zbog zgaravice 🙄 eto jutros opet
Vrapcic Rio ni kod mene nista iz cica, jutros sam se krenula oblacit i vidim veliku prozirnu kap tocno na bradavici sva sretna mislim si nesto je pocelo pa se sjetim da sam se tek otusirala i da mi kapa s kose 🤣🤣
Mi moramo po nalaz krvi popodne pa cemo skociti usput do Pepca lagani shopping 😁
Svea, baš si zgodna 😍. A cure, sve ste stvarno zgodne i vitke 😍. Ne znam kako je grupa "krafnice" pored takvih zgodnih žena. 👌
Drage moje, nismo uspjeli izdrzat 2 u 1, posteljica se pcela odljustavat i zahtijevalo je hitni porod. Moj mali palcic je u inkubatoru, ne znam kad cu dobit vise informacija pa eto bar ovo. Saljem vam puno pozitivne energije i samo mirno do kraja. 😘
🥰🥰🥰🥰i mi vama dvoma saljemo mnogo pusa ..Dobro nam dosla bebo ..bice sve uredu ,evo i nasa Ivica i Marica napreduju jedu dobijaju na tezini ...Najvaznije daje sve uredu sad polako ..Kako si ti ??Kad budes mogla javi nam se i saljemo ti mnogo zagrljala ..😘😘😘
Danijela tek sad vidim, cestitam na okruglom 30.tj🥳🥳🥳
Curenje - ni meni nista ne curi🤷♀️
💙
Svea izgledas kao sa reklame 😘😘😘...nista se ne brini..ova slika pored nije potrebna zaista ...
Draga Curly, prije svega ti čestitam na bebici. 💕 Nadam se da ce sve bit u redu, pod dobrim ste nadzorom. 💙 Samo hrabro, sve ce doci na svoje.
Curly cestitke na bebici ❤️ I mi tebi, cekamo da nam se javis kad budes mogla kako ste oboje. Saljemo vam puno 😘😘😘
Čestitam draga❤zao mi da niste jos koji dan izdrzali, ali na to ne mozemo utjecati, i Ivica i Marica lijepo napreduju pa ce tako i tvoj mali borac❤javi nam se kad budes nesto znala, mislim na vas, saljem pozitivne vibrice, pusice i zagrljaje🤗😘
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji