Pozdrav curkee nisam se javljala skoro tj.dana..sad sam na brzinu preletila ima dosta stranicaa🙈pa da krenem...
Dora, draga, bas sam se raznjezila na slikice, i toliko mi je neopisivo drago kad napises da bebaci napreduju,samo tako nastavite dalje jaci ste od svega😘
Curly, bit ce sve okei,ma da ti doktori nekad znaju nazivcirat,ti samo budi fokusirana na pozitivu,i cuvaj see
Mrvicak, ja imam pregled 7.5.pa kad stignes mozes nadopisati ;)
Ostalim curkama cestitam na okruglim tjednima i dobrim pregledima..kad vidim u opisu u kojim smo tjednima i sjetim se pocetka sva se najezim😊
Alisa, sestro po terminu,gdje si,jel sve oke?
Anja🌸🌸
Ja jutros izvadila KKS i dala urin. Pa čekam nalaz. Mislim da opet imam neku infekciju, nadam se da nisam u pravu. No sad me i dolje pecka i mokrim često, a nekad mislim da trebam mokriti, no ne mogu.
Drzim figice da ipak nije upala🤞🙏
💙
Po meni nema pravila, danas se oko svega previše raspravlja i analizira. Pogotovo to dojenje je znanstvena fanstatika postalo, mene iskreno to sve živcira i te Rode koje su ful nabrijane oko razno raznih pravila. Na kraju će svaka mama vidjeti što je najbolje za njezinu bebu i tako postupati. Baš me zanima kako su odrasle naše bake i mame i svoju djecu podigle bez tolikih uputa, svi živi i zdravi. Ispada da se biologija čovjeka mijenja kroz godine 😳 Nekad obavezno široko povijanje - danas nikako, nekad je mogla voda i čaj - danas nikako, nekad je mogla beba spavati na trbuhu tipa - danas nikako itd itd. Meni vam je to sve too much 😅 Treba poslušati neke savjete, ali slijepo ih se držati, to neću, vidjet ću sve po svom djetetu kako reagira. A Rode bi me razapele da me čitaju, malo hejtam 😋

Mocho citala sam povezujuce roditeljstvo i uglavnom nastojim provodit, al i disciplina mi je bitna 😁 tako da mislim da sam negdje u balansu. Ima i jedna knjiga njihova o spavanju koja mi je bila super.
Carapice imam na izvoz tih carapa jer smo valjda od svih dobili 😂 mogu stonogu obut, doslovno.

Po meni nema pravila, danas se oko svega previše raspravlja i analizira. Pogotovo to dojenje je znanstvena fanstatika postalo, mene iskreno to sve živcira i te Rode koje su ful nabrijane oko razno raznih pravila. Na kraju će svaka mama vidjeti što je najbolje za njezinu bebu i tako postupati. Baš me zanima kako su odrasle naše bake i mame i svoju djecu podigle bez tolikih uputa, svi živi i zdravi. Ispada da se biologija čovjeka mijenja kroz godine 😳 Nekad obavezno široko povijanje - danas nikako, nekad je mogla voda i čaj - danas nikako, nekad je mogla beba spavati na trbuhu tipa - danas nikako itd itd. Meni vam je to sve too much 😅 Treba poslušati neke savjete, ali slijepo ih se držati, to neću, vidjet ću sve po svom djetetu kako reagira. A Rode bi me razapele da me čitaju, malo hejtam 😋
Meni je lagano i od tih Roda slabo...forsira se toliko to dojanje pa se cure koje ne mogu dojiti osjecaju koma. Dvije moje prijateljice u depresiju pale zbog toga. Ok, najbolje je dojiti, ali ako se ne moze, nije smak svijeta. Vec sam pisala-ja dojena, do pubertets alergije i sranja. Brat nije dojen i nikad mu nists
💙
Amneris da i meni je to lijepo da se par upozna s patronažnom. Koliko puta dođu patronažne nakon rođenja bebe?
Fenjer i meni su carapice najslađi komad robice za bebe! Tako malenooo, kao za lutkicu neku... 😻😻
Voda i dojenje: u knjizi prof. Jovančevića piše da se daje samo mlijeko, da bebe prime sve iz mlijeka. On je tata-mata iz pedijatrije...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapčić nema pravde dok se ne digne frka očito! Ako si potjerala one narkiće, što su onda za tebe neke nekulturne sestre!🤣you go girl!
Trudy patronažna čak nije ni jako stara, nekih 50-55 godina bih ja rekla. Meni je bila baš prije nego je izbila ova frka s koronom, isto sam u Ri.
Mocho da znaš da si mi dala misliti s ovim povezujućim roditeljstvom..🤨🤨

Meni je lagano i od tih Roda slabo…forsira se toliko to dojanje pa se cure koje ne mogu dojiti osjecaju koma. Dvije moje prijateljice u depresiju pale zbog toga. Ok, najbolje je dojiti, ali ako se ne moze, nije smak svijeta. Vec sam pisala-ja dojena, do pubertets alergije i sranja. Brat nije dojen i nikad mu nists
Nikad se o dojenju nije toliko polemiziralo koliko unazad par godina, meni je to užas. Upravo zbog žena koje ne mogu dojiti i na kraju se osjećaju ko nemajke, zbog čega? Ma ja Rode nit pratim nit čitam, prošla sam ovaj njihov online tečaj samo bar da nešto negdje čujem i skužila da me jako živciraju 😆😆

Vrapcic nakon rodjenja patronazna obicno dolazi po potrebi dok ne otpadne pupak pa onda je zadnji dolazak kupanje bebe. Meni je znala dolazit tipa 2x tjedno

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji