Pozdrav curkee nisam se javljala skoro tj.dana..sad sam na brzinu preletila ima dosta stranicaa🙈pa da krenem...
Dora, draga, bas sam se raznjezila na slikice, i toliko mi je neopisivo drago kad napises da bebaci napreduju,samo tako nastavite dalje jaci ste od svega😘
Curly, bit ce sve okei,ma da ti doktori nekad znaju nazivcirat,ti samo budi fokusirana na pozitivu,i cuvaj see
Mrvicak, ja imam pregled 7.5.pa kad stignes mozes nadopisati ;)
Ostalim curkama cestitam na okruglim tjednima i dobrim pregledima..kad vidim u opisu u kojim smo tjednima i sjetim se pocetka sva se najezim😊
Alisa, sestro po terminu,gdje si,jel sve oke?
Anja🌸🌸
Ja jutros izvadila KKS i dala urin. Pa čekam nalaz. Mislim da opet imam neku infekciju, nadam se da nisam u pravu. No sad me i dolje pecka i mokrim često, a nekad mislim da trebam mokriti, no ne mogu.
Drzim figice da ipak nije upala🤞🙏
💙
Po meni nema pravila, danas se oko svega previše raspravlja i analizira. Pogotovo to dojenje je znanstvena fanstatika postalo, mene iskreno to sve živcira i te Rode koje su ful nabrijane oko razno raznih pravila. Na kraju će svaka mama vidjeti što je najbolje za njezinu bebu i tako postupati. Baš me zanima kako su odrasle naše bake i mame i svoju djecu podigle bez tolikih uputa, svi živi i zdravi. Ispada da se biologija čovjeka mijenja kroz godine 😳 Nekad obavezno široko povijanje - danas nikako, nekad je mogla voda i čaj - danas nikako, nekad je mogla beba spavati na trbuhu tipa - danas nikako itd itd. Meni vam je to sve too much 😅 Treba poslušati neke savjete, ali slijepo ih se držati, to neću, vidjet ću sve po svom djetetu kako reagira. A Rode bi me razapele da me čitaju, malo hejtam 😋
Mocho citala sam povezujuce roditeljstvo i uglavnom nastojim provodit, al i disciplina mi je bitna 😁 tako da mislim da sam negdje u balansu. Ima i jedna knjiga njihova o spavanju koja mi je bila super.
Carapice imam na izvoz tih carapa jer smo valjda od svih dobili 😂 mogu stonogu obut, doslovno.
Po meni nema pravila, danas se oko svega previše raspravlja i analizira. Pogotovo to dojenje je znanstvena fanstatika postalo, mene iskreno to sve živcira i te Rode koje su ful nabrijane oko razno raznih pravila. Na kraju će svaka mama vidjeti što je najbolje za njezinu bebu i tako postupati. Baš me zanima kako su odrasle naše bake i mame i svoju djecu podigle bez tolikih uputa, svi živi i zdravi. Ispada da se biologija čovjeka mijenja kroz godine 😳 Nekad obavezno široko povijanje - danas nikako, nekad je mogla voda i čaj - danas nikako, nekad je mogla beba spavati na trbuhu tipa - danas nikako itd itd. Meni vam je to sve too much 😅 Treba poslušati neke savjete, ali slijepo ih se držati, to neću, vidjet ću sve po svom djetetu kako reagira. A Rode bi me razapele da me čitaju, malo hejtam 😋
Meni je lagano i od tih Roda slabo...forsira se toliko to dojanje pa se cure koje ne mogu dojiti osjecaju koma. Dvije moje prijateljice u depresiju pale zbog toga. Ok, najbolje je dojiti, ali ako se ne moze, nije smak svijeta. Vec sam pisala-ja dojena, do pubertets alergije i sranja. Brat nije dojen i nikad mu nists
💙
Amneris da i meni je to lijepo da se par upozna s patronažnom. Koliko puta dođu patronažne nakon rođenja bebe?
Fenjer i meni su carapice najslađi komad robice za bebe! Tako malenooo, kao za lutkicu neku... 😻😻
Voda i dojenje: u knjizi prof. Jovančevića piše da se daje samo mlijeko, da bebe prime sve iz mlijeka. On je tata-mata iz pedijatrije...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapčić nema pravde dok se ne digne frka očito! Ako si potjerala one narkiće, što su onda za tebe neke nekulturne sestre!🤣you go girl!
Trudy patronažna čak nije ni jako stara, nekih 50-55 godina bih ja rekla. Meni je bila baš prije nego je izbila ova frka s koronom, isto sam u Ri.
Mocho da znaš da si mi dala misliti s ovim povezujućim roditeljstvom..🤨🤨
Meni je lagano i od tih Roda slabo…forsira se toliko to dojanje pa se cure koje ne mogu dojiti osjecaju koma. Dvije moje prijateljice u depresiju pale zbog toga. Ok, najbolje je dojiti, ali ako se ne moze, nije smak svijeta. Vec sam pisala-ja dojena, do pubertets alergije i sranja. Brat nije dojen i nikad mu nists
Nikad se o dojenju nije toliko polemiziralo koliko unazad par godina, meni je to užas. Upravo zbog žena koje ne mogu dojiti i na kraju se osjećaju ko nemajke, zbog čega? Ma ja Rode nit pratim nit čitam, prošla sam ovaj njihov online tečaj samo bar da nešto negdje čujem i skužila da me jako živciraju 😆😆
Vrapcic nakon rodjenja patronazna obicno dolazi po potrebi dok ne otpadne pupak pa onda je zadnji dolazak kupanje bebe. Meni je znala dolazit tipa 2x tjedno
Sortiraj odgovore
Najstariji