Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    26. Travanj 2020. 23:33

Curke ja sam malo pogubljena, vidim da pričate o rađaoni, predrađaoni i stvarima za rađaonu i predrađaonu. Dakle jasno mi je da se u rađaonu ide kad se rađa, no predrađaona je zapravo odjel ili neki specijalni odjel koji je doslovno pred rađaonu? Omg, ja zbilja to ništa ne znam. Tamo kad dođem ću izgledati kao da sam s Marsa pala. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Pepilli
    26. Travanj 2020. 23:43

Vrapčić123

Curke ja sam malo pogubljena, vidim da pričate o rađaoni, predrađaoni i stvarima za rađaonu i predrađaonu. Dakle jasno mi je da se u rađaonu ide kad se rađa, no predrađaona je zapravo odjel ili neki specijalni odjel koji je doslovno pred rađaonu? Omg, ja zbilja to ništa ne znam. Tamo kad dođem ću izgledati kao da sam s Marsa pala. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Mene su odmah po pregledu poslali u rađaonu tako da o predrađaoni ne bih puno znala... Al pretpostavljam da se tamo obavlja klistir i brijanje ,tuš poslije K, i daju ti valjda još malo hopsati na lopti i šetati....

Sreća mamina

Dobrodošao

Zaraa
    26. Travanj 2020. 23:50

Pepili uglavnom bude kad odmaram. Tako faking jaka bol da se bojim pomaknit od straja da opet ne dode.
    Sad san citala, steta sta nema na nasem jeziku skoro pa nista o tome, vidim da ti pogada dosta, ako ne i sve trudnice.
    Kad je od bebice lakse mi je, al da ne pribrojin zvizde na nebu, jesan.
    Vrapcic 15.5 jedva cekam 😍 toliko se veselim kraju, ubiti misaju mi se osjecaji, tila bi da je bebili stalno u meni, na sigurnom, a s druge strane jedva je cekan uzet u ruke, zagrlit, poljubit... 😍
    Cure imate li vi osjecaj da beba "zna" kad uzmete kameru u ruku? Oke sad je ovo smisno, parin luda, moja zvjer izvodi vratolomije u stomaku, stomak skace, bizi iz jedne stranenu drugu, okrece se, priokrece. Jesam li ja uzela mob u ruke da snimam, gotovo, staje. 
    Cak se i ne micen dok uzmen mob (da ostanem u istom polozaju) opet stane. Iskkjucila sam bljekalicu, mozda joj smeta svjetlo, ooet stane.
    Popodne je bio disko, plesala je. Uzela sam mob, uru vrimeba drzala snimanje, ni makac, iskljucim mob evo jey nastavlja po starom. Zakljucila sam sa zna i sa namjerno nece da ju snimim. 😑😂

💞girl💞

Vrapčić123
    27. Travanj 2020. 00:03

Pepilli hvala na odgovoru. Meni je to sve jedna velika zagonetka. No valjda ću se snaći nekako. Joj bit će mi koma ako mi muž neće moći biti, a kako stvari stoje ništa od toga... 😏😏😏
    Zaraa razumijem te skroz. Po nekad si pomislim joj da barem prođe što prije tih 9 tjedana nadajmo se, a onda se sjetim korone i svega i mislim si da je unutra sigurnija ipak. 😊 Ja danas lijepo čak uspjela snimiti svoju vrcku, ali inače ne voli kameru mala. 🤣🤣🤣
    Carly Sue nadam se da si ok! 😘
    Laku noć svima želim! 💕💕💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    27. Travanj 2020. 00:05

Smile Smijes preskociti jednu dozu Clexane, budi bez brige, nista se nece desiti. Sretno na testu🤗

Ena vec se mnogo stvari rijesilo, hvala Bogu, jos samo da otvore granice, da mi mama moze doci 🤗 Nisu mi nista dali da potpisem. Evo sad kad sam bila na ctg-u, izvadili mi krv na test za hepatitis, kazu da to treba za porodiliste. Uzv imam 5.5. i onda nemam pojma da li cu imati jos, u trudnickoj mi stojr samo termini za ctg. Mislila sam da nam test na streptokok pokriva KK. 🤨
    Zmya prava si zgodnica 🤗 divan balkon. Uzivajte. Mi smo ove godine usadili jagode na balkon 😁
    Vrapcic Ja tako mg pijem. U podne 400mg i navece pred spavanje 400mg, mada cesto zaboravim i onda imam probleme narednih dana, al svakako ubrzo i ukidam Mg skroz. Mislim sa punih 36.tt.

ena0206
    27. Travanj 2020. 00:22

Mimoza daaa i ja bi da mama uspije doci.. Al eto vec sam se pripremila na to da nece, pa nek bude iznenadjenje ako ipak bude mogla. 😊 Inace tu mi je cijela familija od muža svekrva, svekar te cijela mnogobrojna rodbina 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ali mama je mama...
    Ja sam imala ultrazvuk zadnji taj treći od AOK kad sam bila 30+5 i potpisala sam da želim još jedan koji cu sama platiti da mi procjeni bebu prije poroda i dao mi je termin 20.5. Svi ostali termini su kod praxis Hebamme za ctg. I također me pitao hocu li test na streptokok, to ne pokriva kk nego moramo sami placati.. I jos me uz to pitao zelim li da mi napravi akupunkturu kao da se lakse pripremim za porod, sto se isto dodatno placa.. Nekako mi se cini malo glupo da nema ultrazvuka do kraja.. Ok imat cu jos taj koji sam platila.. Al nezz stvarno... 

Dora4
    27. Travanj 2020. 06:57

Hvala Zuza! 😘 sto se krvarenja tice, dva dana ko jaca menga, mozda sam za 3.dan nacela novi paket vira(10kom ima)..sad dalje smeckasto, promijenim mozda 2x tijekom dana jer stavim po dva pa okrenem na drugu stranu ovaj gornji ulozak!
    Nadam se da ste ti i hemic bolje jutros? 
    Cimerice sa chiccom su izdrzale s jednim paketom bez problema! 😉
    Indy nazalost posjeta nema od 25.2. i mislim da kad ih i bude, tesko da ce bit na neonatologiji, tamo su bas jako striktni oko svega i uvjeti, higijena i sve je na razini šok sobe, sto je lose jer nema posjeta, ali je super je stvarno odaje dojam povecane sigurnosti, svi se drze reda. Kod svakog inkubatora je dezificijans i stvarno te zene se nit ne priblize stisnut gumb bez da dezinfiziraju ruke (nakon sto sto vidim nemam se sto zalit na ovo koliko ja kao pacijent moram prskat cesto)!
    Nema nitko za blizance, mislim da je Snađi se druže metoda 😅
    Rio, Fenjer, svea, bebac, Kaktusica, mrvičak, Dana, Trancie, Vucica, Ena, Rose, Iris, Vrapcic i sve koje nisam sad nabrojala, a tu ste stalno sinoc sam svima napisala po par rijeci, jutros nemam snage, ali vam svakoj zelim reci hvala na lijepim rijecima i sto ste toliko aktivno ukljucene u nase zivote! 💕🥰

Dora4
    27. Travanj 2020. 06:57

Bebac dobila sam 6.5kg, ma dobro, nisam ja sad anoreksik nego me iznenadilo u 10 dana takav pad, al s druge strane, kolicinski slabije jedem i pod stresom sam, a vidim da pisete da ste i od dojenja puno gubile(Trancie 😬)!
    Jesi se nocas naspavala u miru bez holtera? 😊
    Mimoza ma ne, nije joj se pogorsalo od kisika nego je kisik dobila jer joj je slabija krvna slika pa mozda veca koncentracija digne hemoglobin, ako ne, onda je kandidat za transfuziju kroz par dana! Nadamo se najboljem, psihicki se pripremam i za  to ako bude morala..
    Leon ce bit taman i sigurna sam kako si opisivala bolnicu i osoblje da si u extra dobrim rukama i da ce sve proci u savrsenom redu! 🥰
    Kaktusica bas si vrijedna zbilja, znam da je tesko, ali vjerujem da radis pravu stvar za sve vas! Put ce bit dugacak pa ces vec tijekom njega moc malo razradit i otpustit emocije, bit ce to sve dobro, vidjet ces! Grlim te! 😘
    Trancie kako je sinoc proslo s vaginaletom?😘
    Zmya divna si draga!!! Stvarno 🥰
    Amneris hahahaha ne bi bila tigrica 🤣 

Dora4
    27. Travanj 2020. 06:58

Zmya ja sam vidjela i dozivjela da zene stizu u sobe gole prekrivene plahtama (ali sve su bile sa carskog) pa ih sestre obuku u spavacice i navuku im mrezaste gace i uloske..
    Jedina koja je imala vag. je bila u svojoj spavacici pa su joj sestre samo donji dio navlacile!
    Ajmeee cviceeee 🤩🤩🤩🤩🤩 hvala ti!! I dekoracije!!! Divna mi je ova daska s kaktusima i globus 🥳cijeli balkon ti je top!
    Zaraa ahhaaj "pita di je caca" 🤣🤣
    Vrapcic e bas vas je ove godine tehnika posluzila za popi***t!
    Mrvicak bas mi je bilo drago citat da si odspavala i da duphastone ocito pomaze! Samo odmaraj sto vise 😘😘

Malo me povrijedilo sto mi se muzev mladji brat (za kojem sam uvijek tu i ne jednom me zvao u gluho doba noci jer je prekinuo s curom/nije znao kak da kaze starcima da je pao ispit/bilo mu bad nazvat buraza kak da zamijeni gumu na auto(ah a ja svestrana hvala nebesima znam cak i to)/masu stvari, obitelj smo vec 14godina!) TEK jucer javio i cestitao sto sam rodila i razgovor je trajao 1.5min, ono kad te netko pita kako si i i kako su bebe, ja odgovorim evo ide pomalo (i uhvatim zraka da mu mozda kazem jos koju rijec) , a on presjece sa Super, super, bit ce to sve dobro za koji dan 😳 doslo mi da ga u krasni K posaljem..ah!
    Mislim si dobro dragi moj, good to know, znat cu i ja identicnu recenicu ponovit, ne iz osvete nego sam stvarno davnih dana sve povrsne odnose odkantala, cak i familijarne veze neke i ocito je i on za listu "Rod smo si, al me neces iskoristavat i trosit mi zivotnu energiju na racun toga"..ne zove ni muza, tako da nije opravdanje da on njega ima sve info pa kao mene nece zamarat, meni se doslovno javljaju kolegice s posla i tete spremacice koje nisam znala da me uopce percipiraju da me cuju kako sam i izraze podrsku!

Dora4
    27. Travanj 2020. 07:11

Dobro jutro svima koliko vas ima lijepe slatke krafnice!! 😊
    Jucer je ta bol i probadanje trajalo cca 3h, nakon nekih sat vremena sam otisla rec sestrama i pitat jel mozda od stezanja maternice nazad il bubreg, uputile me da kazem na viziti i pitale ocu nesto za bolove, nisam htjela da mi ne zakamuflira bol, radje sam istrpila i pratila intezitet i trajanje..vizita na kraju dosla u pola 11 navecer. Neki dr. kojeg nikad nisam vidjela, kasnije smo se cimerica i ja zezale da su ovog dolje s trijaze uzeli da odglumi dr. jer je imao provale! 
    Dobro vece, aha Vi cekate dijete..ja 😳 reko Molim? On kaze vi cekate dijete? Ja kazem ne, ja sam rodila dvoje djece (halo lik, na babinjacama si, sve su zene rodile!), on meni Pa da, cekate dijete da idete doma..no comment necessary, jel? Nisam ga pitala za bolove. Danas je pon i bit ce netko kompetentniji tu pa cu trazit ako se ponove!
    Stigao je urin, neke bakterije, vamo tamo, trazila sam da jutros napravim uk pa evo obavila to ranim jutrom!
    Kako vec tri dana upilavam sve zive kad ce nalaz plodne vode, stigao je ocito (svea misla sam se onesvijestit kad sam procitala 3-4tjedna da si cekala!), nalaz sterilan, bez bakterija. 
    Dr. (ova zbunjala s pocetka price) kaze da znaci ne znamo zasto je doslo do puknuca vodenjaka. 
    S jedne strane me to ljuti jer i dalje nemam razloga zasto je doslo do pucanja i poroda, a s druge strane, sad je ionako gotovo, vrijeme ne mogu vratit, a uzela sam da je dobro sto je nalaz sterilan jer bar znam da su Ivica i Marica sigurni (takodjer i ja) i da ne moraju sad jos neke nove antibiotike dobivat! 😊always look on a bright side od life! ☀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.