Cure pocela sam tek mozda zadnja 2 tjedna osjecat svoju curku da stuca, mozda sad osjecam u prosjeku tjedno 2 3 puta traje po 5,7 minuta.
Procitala sam da stucanje moze ukazivat na problem sa pupkovinom, pa cak i ukazivat na smrtnost ploda. Blago receno da sam se ukopala od straha.
Svugdi ostalo citam da je sve oke da beba stuca, da nije nista strasno, a taj clanak sam procitala i sad san cila u panici kad stuca 😓
I jos nesto, pocela sam svakodnevno osjecat bolove doli,izmedu guze i pi pi, jeli slucajno to otvaranje? Straj menda se ne otvaram.
Hvalaa
💞girl💞
Zuza ja sam spremila pola paketa, pa ce mi muz nosit ako ce jos trebat, ono je bas malo veliko a on mi lako donese. Tako da sam stavila paket chicco paket vir za prvu ruku.
Nama je sutra okrugli tjedan al mi smo se zaokruzili jako zadnjih dana pa da vam se pokazemohttps://gifyu.com/image/lafq
Sa +10 nije da smo bas fit al trcat ce mama kad se porodi oce oce! ! !
Pa vi ste sve bas fit samo stomak imate ..a koliko vidim ni jedna nema striju ..a ja 😥😥😥😥..ja se salim uvjek posto zaista nisam dobila mnogo u trudnoci kg da cu morati i hocu kg.da skidam koje sam nabila pre jel sam pocela sa velikim viskom ..
Zmya ženo top si.. Gdje si se zaokruzila, jedino stomacic.. Ja bi potpisala da imam takvu figuru.. 😍
Zuza ja sam spremila pola paketa, pa ce mi muz nosit ako ce jos trebat, ono je bas malo veliko a on mi lako donese. Tako da sam stavila paket chicco paket vir za prvu ruku.
Nama je sutra okrugli tjedan al mi smo se zaokruzili jako zadnjih dana pa da vam se pokazemohttps://gifyu.com/image/lafq
Sa +10 nije da smo bas fit al trcat ce mama kad se porodi oce oce! ! !
Pa vi ste sve bas fit samo stomak imate ..a koliko vidim ni jedna nema striju ..a ja 😥😥😥😥..ja se salim uvjek posto zaista nisam dobila mnogo u trudnoci kg da cu morati i hocu kg.da skidam koje sam nabila pre jel sam pocela sa velikim viskom ..
Ja nemam strije jos. Al zato celulit. Ajme majko.. Po bokovima.. Jao jao... Ma lako mi je za sve nek samo bebac bude dobro...
Gledajmo strije s pozitivne strane kao uspomena da smo nosile nase bebace i ovo posebno vrijeme trudnoce.
Cure pocela sam tek mozda zadnja 2 tjedna osjecat svoju curku da stuca, mozda sad osjecam u prosjeku tjedno 2 3 puta traje po 5,7 minuta.
Procitala sam da stucanje moze ukazivat na problem sa pupkovinom, pa cak i ukazivat na smrtnost ploda. Blago receno da sam se ukopala od straha.
Svugdi ostalo citam da je sve oke da beba stuca, da nije nista strasno, a taj clanak sam procitala i sad san cila u panici kad stuca 😓
I jos nesto, pocela sam svakodnevno osjecat bolove doli,izmedu guze i pi pi,jeli slucajno to otvaranje? Straj menda se ne otvaram.
Hvalaa
Nista bas sam u cetv pisala nakon pregleda. Stucanje ne znaci nista. Stuca im se i tjt. Samo opusteno 😊 moj ima dana kad stuca po 4-5-6puta i to dugo 😊
Zmya izgledaš brutalno dobro🤩🤩🤩 Trbuščić predivan!
Žuža meni je stao zasad cijeli paket chicco uložaka, a pripremila sam i Vir da mi donesu naknadno!
Strije - iako ih ni ja bas ne volim, al moj muz ima teoriju o strijama koja je meni totalno promijenila pogled na njih. Te crte koje dobijemo nisu strije nego tigrove prugice 😎 od kad tako razmisljam, ne opterecujem se vise toliko strijama. Znam da ih niko od nas ne zeli, al ako ih vec dobijemo, ajmo ih tako gledati 😁
Ja bih najradije poslije poroda opet bila mačka, ali po mogućnosti ne tigrica🙈🙈🙈🤣🤣te strije su baš bingo. Evo moja mama cijelu trudnoću nije popucala i onda na dan poroda postala prugasta tigrica! Nadam se da nisam na nju!
Indy, bit ce vremena i za vasni za more, nad se da ce ti mama uspjet doci ❤️
Rose 😘😘
Zmya joj bas si 🥰 ti si dobila Vidim sam trbuh. Bas divno izgledas.
Baby girl 💜
Ulošci - imam sportsku torbu iz Decathlona i taman mi stane cijeli Chicco paket na dno . Vir ću si uzeti u torbu za rađaonu a imam spremno još dva paketa Vira doma ako bude zatrebalo, muž donese.
Strije iliti tigrove prugice nisam zasad dobila nešto ekstra ,pogotovo ne po trbuhu , ali sa svake strane na boku imam jednu dvije friške. Ne smetaju mi , one iz prošle trudnoće su mi skoro izblijedile ...
Zmya kaj bi ja dala da imam još koji cm više , izgledaš top...... Ja sam sa svojih 163 cm i trbuhom ko mala bačvica ....
Sreća mamina
Dobrodošao
Strije - iako ih ni ja bas ne volim, al moj muz ima teoriju o strijama koja je meni totalno promijenila pogled na njih. Te crte koje dobijemo nisu strije nego tigrove prugice 😎 od kad tako razmisljam, ne opterecujem se vise toliko strijama. Znam da ih niko od nas ne zeli, al ako ih vec dobijemo, ajmo ih tako gledati 😁
Bravo za muza ..kako kazu ljepota je u ocima posmatraca..Ena kao sto kazes posmatracemo to kao lijepu uspomenu ..i sa ponosnom cemomda nosimo nase strije ..🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji