Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Travanj 2020. 08:41

Jutrooooo curke moje 🥳🥳🥳 ☀ 

Cestitke na punim tjednima i sretno na pregledima danas !!! 🎉 
    Mimoza ti piješ 800 mg Mg? Meni su rekli 600 pa mi se čini puno... 🤔 Prije sam pila zajedno, sada i ja odvojim. 
    Dora prvo, ne brini za kg. Ja sam jedna od onih koja je već u rodilištu otišla u minus, a nakon tri mjeseca, već bila na - 7 kg od svoje uobičajene kilaže zbog dojenja. Svatko drugačije reagira na dojenje. Ima žene koje se udebljaju. 
    ---Marica je jaka cura i sve će ona to proći bez poteškoća. Budi pozitivna, kakva si i uvijek. 
    ----Brat - uufff, takvih primjera imma malih milijun. Ljudi su nezahvalni, brzo zaborave kakav si ti prema njima i doslovno ti opale plesku, umjesto reknu hvala. S takvim ljudima treba postupati na distanci i ne zamarati sebe s tim. 
    ----Dr. je koma. Tko zna na čemu je 🤦‍♀️😂😂😂
    Zmya, cvijeće je prekrasno, a ti još ljepša. 😘
    Rose, muški stvarno nemaju osjećaja. Događalo se i meni. A primjetila sam kao i ti da mi se kontrakcije stvarno pojačavaju ako sam pod stresom. Ali niti čak stresom koji je baš stres, nekakav teški događaj, već i na najmanju sitnicu, npr neopeglana roba, porjrčakala se s mamom preko telefona i sl. Ali na te stvari stvarno ne mogu pazit, prije na to nisam tako reagirala, hormoni očito rade svoje.
    -------
    CURLY??? 

• indy34
    27. Travanj 2020. 08:43

selena

Indy34 - ma moj privatnik ima teoriju da ako je sve ok iako su blizanci nema potrebe da se često dolazi.. kao, može biti problema zbog težine, ali to tek kasnije…
    Ma sad ću se izboriti da bude najviše 4 tjedna, ovih 6 je stvarno dugo. Ionako nije bas jeftin pa valjda je i njemu i interesu da dobije novčeke.
    Meni je ok sto još ne moram u bolnicu na preglede jer pretpostavljam da je tamo sad koma sto se tiče procedure a i veća je mogućnost zaraze.
    Vjerojatno će me za 2 tjedna poslati vaditi kompletnu krvnu sliku, hormone štitnjače (inače sam na terapiji , ogtt …. a pitanje i kako će to funkcionirati zbog ove korone 🙈

Pa to i ja mislim ako si ti spremna da platis ..ja moram svaki put 60 eura da platim al ovde je isto tako zakon da ako me odbije a nesto se desi mogu daje tuzim nece niko da ima posla sa poludjelim trudnicama 😀a sto se tice tezime oni to malo kasnije pocnu da mjere kazem ti izbori se moras jel inace nemaju vise ni za nas razumjevanja njima je to sve ajde sve je uredu a niko ne razmislja kako je nama i 4 nedelje dugo ..izborices se ti za sebe sigurna sam samo budi ostra ..ja imam obicaj da kazem nemoj da pitas nemoj da molis nego kazi ja zelim kad imate slobodno ???

Žuža
    27. Travanj 2020. 08:47

Vrapcic ja pojma nemam jel u Petrovoj ima predradjaona. Kad udjes tamo, prvo su ti ravno vrata gdje sjedi sestra i ona ti uzme sve podatke i obavi klistir. I mene su onda odmah odveli u box. Al box ti je cijela prostorija s krevetom. Tamo su me skopcali na CTG i tamo sam bila do kraja. Kad je izgon maknu donji dio kreveta i krece akcija 😄
    Mene su ja mislim odvezli golu u sobu. Odveli me pod tus i onda sam se obukla i sve sto ide s tim. Evo ubijte me, al ja pojma nemam sta su oni meni dolje stavili za to krvarenje dok sam cekala da me odvezu gore. Toliko sam bila van sebe 🙈
    Rio ionako je sad najopularniji dokumentarac na svijetu Tiger king 😉 Meni je Smb isto pre predivan. Mi smo birali izmedju Smb i Zapresica. Al ono, tu nemamo apsolutno nikog svog. Lijepo je i sve, al srce vuce kuci 🙂
    Trancie i ovdje ljudi hodaju kao da se nista vise ne dogadja. Mislim da je ljudim jednostavno previse. Mene da opet zatvore imala bi slom zivaca a to i nije toliko utjecalo na mene kad lezim sad...
    Dora hvala na odgovoru ❤️ Natrpat cu se s uloscima i nadam se da mi nece trebati cijeli cudo 😬 

Trancie
    27. Travanj 2020. 08:48

Bas da stres moze to tako odraditi... ajme mene toliko hormoni pucaju da cesto me izbace iz takta od male do muza pa nadalje 🤣🤣🤣morat cu se skulirati... 
    nek je tebi stigla kavica , odmah je pocetak dana vedriji ... jos kad popodne uzmes svoje mrvice ( koje i nisu vise male) predivnooooo 💙🌸
    Rose joooj i ja sam panicar oko tih  svih stvari za bebu, rekla sam tamo iza 30 tt cu lagano popustat kocnici, kad vidim kako Dorini lijepo napreduju... mada bas jesmo neka grupa puna problema... 

• indy34
    27. Travanj 2020. 08:48

Dora4

Zmyaja sam vidjela i dozivjela da zene stizu u sobe gole prekrivene plahtama (ali sve su bile sa carskog) pa ih sestre obuku u spavacice i navuku im mrezaste gace i uloske..
    Jedina koja je imala vag. je bila u svojoj spavacici pa su joj sestre samo donji dio navlacile!
    Ajmeee cviceeee 🤩🤩🤩🤩🤩 hvala ti!! I dekoracije!!! Divna mi je ova daska s kaktusima i globus 🥳cijeli balkon ti je top!
    Zaraaahhaaj "pita di je caca" 🤣🤣
    Vrapcice bas vas je ove godine tehnika posluzila za popi***t!
    Mrvicakbas mi je bilo drago citat da si odspavala i da duphastone ocito pomaze! Samo odmaraj sto vise 😘😘

Malo me povrijedilo sto mi se muzev mladji brat (za kojem sam uvijek tu i ne jednom me zvao u gluho doba noci jer je prekinuo s curom/nije znao kak da kaze starcima da je pao ispit/bilo mu bad nazvat buraza kak da zamijeni gumu na auto(ah a ja svestrana hvala nebesima znam cak i to)/masu stvari, obitelj smo vec 14godina!) TEK jucer javio i cestitao sto sam rodila i razgovor je trajao 1.5min, ono kad te netko pita kako si i i kako su bebe, ja odgovorim evo ide pomalo (i uhvatim zraka da mu mozda kazem jos koju rijec) , a on presjece sa Super, super, bit ce to sve dobro za koji dan 😳 doslo mi da ga u krasni K posaljem..ah!
    Mislim si dobro dragi moj, good to know, znat cu i ja identicnu recenicu ponovit, ne iz osvete nego sam stvarno davnih dana sve povrsne odnose odkantala, cak i familijarne veze neke i ocito je i on za listu "Rod smo si, al me neces iskoristavat i trosit mi zivotnu energiju na racun toga"..ne zove ni muza, tako da nije opravdanje da on njega ima sve info pa kao mene nece zamarat, meni se doslovno javljaju kolegice s posla i tete spremacice koje nisam znala da me uopce percipiraju da me cuju kako sam i izraze podrsku!

Ah Dora zar je moguce da te neko pa makar i taj mali 😀te iznervirao ..Nedaj na se ..sigurna sam i vec vidim kad te iduci put pozove damu nesto treba kako ce da ostane otvorenih usta i kako ce da reaguje ..al vjerujem da te zaboli ..imam i ja takvih oko sebe al se trudim da ih sto manje dozivljavam ..a sto se tice dr.mpram sa vam pricam jednu situaciju..jedna moja drugarica njoj je uvjek nesto i ode jednom kod prakticnog i kaze to mi je to mi je ...a nista uvezano ..a pn jadan samo poceo da radi i gleda i cita tamo u komp.pa ce njoj gospodjo zao mi je al ja zaista ne znam.sta je sa vama .😂😂😂😂😂 to kod mene nema u komp.😂😂😂😂😂tako da vjerujem daje taj dr.sto ti je bio nov 😂😂😂 

Vucica
    27. Travanj 2020. 08:49

Dora kuzim potpuno ovo oko sogora, Al znam po iskustvu neki ljudi se ne nose dobro s tudjim stresnim situacijama. Ja sam tip koji kad je u frci ne voli ni pozive ni pitanja, i onda mislim da je mozda i drugima tako pa isto mozda ispadnem nezainteresirana... Pazi ti na sebe i malene i pusti sve drugo ❤️❤️ nadam se da ce biti bolji doktor kod tebe uskoro
    Rose muski jednostavno ne kuze te stvari... Ja se pokusavam ne nervirati jer znam da misle dobro, makar nekad malo razmisljanja ne bi bilo na odmet 😊 sigurna sam da je htio nesto lijepo napraviti
    Curly nadam se da je sve u redu 

Vucica
    27. Travanj 2020. 08:53

Cure toliko magnezija? Ja pijem onaj direct 375 Mg i rekli su mi ne vise od toga 😳 

• anav05
    27. Travanj 2020. 08:54

Dora4

Rose1

Da vam se malo pozalim…Meni jucer bilo grozno popodne☹zaspala na kaucu i dolazi decko s prijateljem i donosi kolica. Mene je toliko to iznerviralo i istresiralo da je to bilo prestrasno. Rekla sam mu da mi ne donosi jos nikakva kolica, pogotovo nakon onog pregleda, uz to ni ne javi da nam netko dolazi u kucu pa da se normalno obucem, pocesljam itd. I moja je reakcija odmah bila da me bar mogao nazvati da dolaze i bla, bla. I od onda je nadrkan jer kako sam nezahvalna. Grcio mi se trbuh do navecer, a mali nije prestao udarati i stucati do jutra. Nisam skoro nis ni spavala…

Jooj draga moja! Bas mi je zao, tocno sve sto si opisala razumijem i tvoja reakcija je opravdana, normalno da si u grcu i znam da se bojis i poklikat shopping po netu, a pogotovo velika stvar poput kolica, a onda jos i nenajavljena posjeta i sve skupa! Probaj se skulirat zbog Leonceka i sebe, a decko ce mozda konacno shvatit do koje mjere si preopterecena i koliko je tesko osjecati tu razinu strepnje i zabrinutosti iz dana u dan!
    Ono sto ti zbilja dobronamjerno zelim reci, presla si veeelikih 30tt, nazalost si ocito u grupi (u kojoj sam i sama bila i evo nastavljam biti i nakon poroda) trudnica koje se nece opustiti do samog kraja T i stvarno razumijem..probaj ako vec ne mozes smoci snage kupovat i pripremat, a ja nekako vjerujem da ces doc i do te faze za jos koji tjedan, barem zadrzati mir u ovakvim stresnim situacijama, naci nacin da te emocije izverbaliziras sto mirnije i izbacis iz sebe, da ne stoje i ne gomilaju se!
    Pisi nama ovdje, nadji nesto sto te opusta, ako treba i bit ce ti bolje posalji nega u tri zdjele znas vec cega, sto god! Samo nadji mir za bebeka i sebe 😘😘 grlim!

Rose.
    Potpisujem Doru.
    I šaljem pozitivnu energiju🥰

Pepilli
    27. Travanj 2020. 08:57

Dora Doricee ,tako mi je drago čuti da su ti maleni dobro i da napreduju a problemčići nestaju. 
    A što se tiče šogora ,možda je jednostavno ostao zatečen, nije se znao izraziti,a najmanje se nadam da je neodgojen i nekulturan. Jednostavno su muški na tom verbalnom polju slabiji od nas žena , pogotovo kad treba nekaj pametno ili emocionalno pozitivno reći. 
    I moj šogor ti je ponekad verbalno tuk tuk ,i kaže svašta makar je jasno da se pokušava šaliti ,nije tip od socijalno uspješnih konverzacija...pa je opet tu za nas, svaki dan ako može se dođe igrati i prošetati nećakinju ili pita dal' što treba iz dućana. Poanta :ne zamaraj se , možda je sve samo krivo protumačeno 😘

Sreća mamina

Dobrodošao

27. Travanj 2020. 08:59

Vucica

Cure toliko magnezija? Ja pijem onaj direct 375 Mg i rekli su mi ne vise od toga 😳

Meni je terapija 600 zbog kontrakcija. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.