Dora super za ekipu da napreduju, ne brini za tezinu, njje ni cudno na bolnickoj hranj, ja sam isto smrsala dosta bila poslje poroda... a dojila sam 💕💕
Koristim rojazol i uvijek ih skvasim pa gurnem , ali eto nekad se dogodi i ovo !!!
Vrapcic bas si zgodna zena 💕💕
Smile ne znam za preskakanje, prijateljica mi je sebi davala te inekcije , ali nije radila taj test pa nema pojma...
epiduralna- isto ne znam, ne znam razlike izmedju spinalne i epoduralne, ali ovu daju spinalnu sa trombofilijom za carski!!!
Mene nesto prepona uhvatila bolit 🤦🏼♀️Danas nikako kraja 🤣🤣ali mala se javlja aktivno!!!
Hvala cure na odgovorima za lupocet, popila sam ga na kraju pa me prestala glava a poceo zeludac 🙄
Dora nadam se da su ti rekli nesto za to probadanje? Drago mi je da bebice napreduju, i samo pozitivno, sigurna sam kao sto su cure pisale za malenu da ce biti sve ok ❤️
Čestitke na punim tjednima curke.
Ja sam evo dosla sebi.. Citam da ste sve dobro sto mi je jako drago. 😘😘
Mimoza dok nama bude termin sve ce se vratiti u normalu, nadam se. 😍
Jesi ti morala potpisati da ces platit sebi pretragu na streptokok? I kada ti je opet slijedeci uzv? Meni tek 20.5. 🤔
Dora bit ce tvoje bebice super. 😍😍
Nikita kod nas je do nekih 10 padala i onda sunce. Tko bi rekao za rijeku i okolocu sa nema kise 😂
Mimoza, samo ti dodi, 😘
Dora ❤️ bar malo slikica sto vas ceka na ljeto s bebicama kad se svi laagano upute na more 🥰 ja se tome iskrenonnadam.
Bravo za ivicu i kilazu 💪
A tvoja kilaze, a s obzirom na stres i sve, ja s caknocekivala da ces ti to brzo izgubiti, a i nisi ni orevise realno dovila za 2 bebbice. drgao mi je da rana zarasta. Drzim fige da bol nije nista ozbiljnije. Za bebeke ne bribi, napreduju ini sasvim lijepo ❤️❤️
Kaktusice, iskreno tebe sam i cekala da prepozans lokaciju, jesmo da 😘
Koji mir i zen, nigdje nikog, a na prvu mi ni more ne djeluje preehladno, muz se htio bacit al nije imao rucnik, iako mislim da je ipak jos frisko za kupaanje bar meni 😂 iako, na faxu smo obavezno za 1.maj bili moru, ah mladost 😂😂
Indy, to vam malo stavljam da vidite sto vas uskoro ceka, nakon poroda kad se uputite prema moru 🥰
Bebac, super za pepco, al mislim da se kod nas jos ne otvara 😑
Indy ce morati nazalost da ceka iducu godinu jel mi smo u Aus.i samo se molim da mi moze doci mama nakon sto se porodim iz bosne a za more ja cu da parim oci na vasim slikama i da strpljivo cekam iducu sezonu jel svakako nismo planirali ove godine bilo gdje da putujemo ..al svakako vama zelim svima koji mozete idite i uzivajte ..ja sam sa kopna al more obozavam i kad bi imala priliku preselila bi se al eto nije mi se dalo ostajem na kopnu ...🤗🤗
Kaktusice jel te lagano hvata nostalgija zbog selidbe. Ja sam to prosla puno puta, najmrzi osjecaj ikad..
Vrapcic izgledas top.. Bas predivno. 😘
Zmya uuuuu fino, izgleda ko iz restorana
Dana bas ste lijepo uzivali, predivne slike
Dora hvala ti draga❤
Drago mi je da lijepo napreduju, to su oni oprezni i jako paze pa su joj dali malo kisikica, jaki su oni i veliki borci. Super sto je rana bolje, a nadam se da nema bakterijica i da ce bol prestati🙏🤞reci ti sestrama sto te boli, ne ustrucavaj se. Drzi mi se i mazite se🥰
💙
Cure koje ste spremile torbu za bolnicu, koliko chicco ulozaka ste spremile? Ne stane mi to cijelo pakiranje u torbu. A nadam se da ce mi muz moci donijeti onda jos.
Dora ako te mogu zagnjaviti s pitanjem- kako je s krvarenjem? Cula sam da se manje krvari nakon carskog. Jel moras mijenjati ulozak recimo svaka 2 sata ili izdrzis duze? Jel jos curis?
Zuza ja sam spremila pola paketa, pa ce mi muz nosit ako ce jos trebat, ono je bas malo veliko a on mi lako donese. Tako da sam stavila paket chicco paket vir za prvu ruku.
Nama je sutra okrugli tjedan al mi smo se zaokruzili jako zadnjih dana pa da vam se pokazemo https://gifyu.com/image/lafq
Sa +10 nije da smo bas fit al trcat ce mama kad se porodi oce oce! ! !
Zuza ja sam spremila pola paketa, pa ce mi muz nosit ako ce jos trebat, ono je bas malo veliko a on mi lako donese. Tako da sam stavila paket chicco paket vir za prvu ruku.
Nama je sutra okrugli tjedan al mi smo se zaokruzili jako zadnjih dana pa da vam se pokazemohttps://gifyu.com/image/lafq
Sa +10 nije da smo bas fit al trcat ce mama kad se porodi oce oce! ! !
Ma fit si nego sto, izgledas stvarno odlicno! Predivan trbuscic🥰
💙
Hvala mimoza i dora na odgovoru, aah nisam ni mislila da je u hrvatskoj dozvoljeno🙄
Dora, evo ostanem posramljena kaj kukam oko ne imanja pratnje, a ti koja imas puno pravo si toliko pozitivna. Bass si jedno 🌞 i ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji