Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    27. Travanj 2020. 07:13

Cestitke curkama koje pune tjedne 🥳🥳🥳🥳
    Radujem se novom radnom tjednu i vasim uspjesnim pregledima koji su pred nama! 🥰🤗 Sretno!!😘😘
    Curly micika, nadam se da ste jos u komadu i da samo malo odmaras od mobitelica 😘
    Ljubac svima!

selena
    27. Travanj 2020. 07:25

Jutro curke!
    Dora -svaka čast koliko si daješ truda da svima nešto napišeš. Bas je lijepo čitati tvoja javljanja i čuti da su tvoje bebe dobro i da napreduju. 😘😘
    A jeste se raspisale za vikend, u zaostatku sam cca 50 stranica 😳

30.07.🥰🥰

Dora4
    27. Travanj 2020. 07:27

I da, par puta dnevno me dolje  probada oko jajnika i steze i pika kroz rodnicu, to je sve od vracanja maternice i normalno je u ovo vrijeme poslije poroda i do 6 tjedana kasnije! 
    Tako da ne brinete kad vam se kasnije budu pojavljivali bolovi kao za vrijeme trudnoce, bol je slicna ko onda kad smo prijavljivale oko 20ih tjedana kad nam se posteljica dizala, maternica sirila, bebe rasle 😉
    Vrapcic predradjaona (bar na duhu i sve sto pisem se odnosi na moje iskustvo ovdje, nemam blage veze kako je drugdje) je kao soba s par kreveta u kojima su zene pristekane na ctg i slicno, prati ih se da vidi jel se blizi porod i koliko se blizi. Radjaone su bas odvojena svaka za sebe, stvarno su lijepo sredjene, to je ovo novo otvoreno, stolovi na kojima se lezi su veliki i komotni, kupaonica je u sklopu sobe, imas sanitarni cvor wc/lavabo/tus, bilo je zbilja sve cisto! Ja sam tu bila skroz dok nisu ustanovili da sam otvorena do kraja i da Ivica virka, onda su me s s tog stola prebacili na kolica i zurno odveli u salu koja je odmah susjedna vrata..kako je stvarno bilo hitno paralelno su me brijali i narkozirali 😬 sjecam se samo kako dr drzi skalpel, a ja mrdam rukama i nogama da ne krene jos jer sam budna, a oni govore da nece dok ne zaspem i iduce sekunde blackout 😄

zmya
    27. Travanj 2020. 07:28

Jutrekoooo! Hvala curkeeee! 
    Koje preznojavanje nocas, uf uf.
    Zelim svima ugodan dan i tjedan ♥️
    Mimoza  i jagodice su nam u dvije terakota posudice, prosle godine su mi se toliko rasirile i narasle bas me iznenadilo! 
    A kako smo dugo u toj Kini bili, onda od proslog ljeta nista cvijeca nije bilo, sve sam to mami poslala u Dalmaciju da ne propadne. Osim ovog nekog cvijeta sobnog koji valjda samo jos vise raste sto ga manje zalivan.. 😂
    Inace, cvijece sam ovo sve narucila od OPG Podvorec. Imate na virtualnom zagrebackom placu-znaci sadnice su vam masu bolje i kvalitetnije od svih tamo i u bauhausu i u vrtnim centrima! Pelargonije valjda imaju 20-30 cm u visinu, krasno je sve. Cijenom povoljni, dodu ispred zgrade i ostave, sve rukavice/maske tip top, pa evo ako se nekom sadi, pogledajte online ove OPG proizvodace, mozda nadjete nesto sto vam se svidja! 
    Za ovu post partum proceduru evo nista ne znam al cu sad stavit isto mrezaste i koji vir u radaonu da imam, a onda cemo vidit kako kasnije dalje. Hvala Pepili i Dora! 
    Od mojih 10 kila brijem da su mi dvi kile ekstra u cicama. Kad je taj H&M grudnjak za dojenje 80E stigao, gleda muz jel se to na guzicu stavlja koliki su. Celulit, a da, skupljanje vode u genima i prosirene vene, celulita na prdi i nogicama ima, al stas sad. Treba dobit malo masti, strija isto imam od puberteta, al neka nas krafnica/tigrica/mackica/lavica! 
    Boli me desni jajnik, i dole ovaj U, jel to moguce sada 😬
    Idem papat i pit kavu i radit tipkamo se 🥰🥰🥰

Dora4
    27. Travanj 2020. 07:29

selena

Jutro curke!
    Dora -svaka čast koliko si daješ truda da svima nešto napišeš. Bas je lijepo čitati tvoja javljanja i čuti da su tvoje bebe dobro i da napreduju. 😘😘
    A jeste se raspisale za vikend, u zaostatku sam cca 50 stranica 😳

Hahahah draga moja, nikad nas neces stic ne budes li citala cesce 🤣 ja kad vidim 30str dodje mi plakat, 10ak je jos podnosljivo!
    Kako si ti, kad imas neki pregled? Bas me zanima kak su bebeki 😍

selena
    27. Travanj 2020. 07:41

Dora - jos dva dana, jedva čekam da ih vidim na Uzv. 

Za vikend sam ih osjetila (mislim da sam i prije ali nisam skužila da su to oni). Jedan mi je gore desno blizu pupka  pa tog dobro osjetim a drugi dolje lijevo bliže prepone pa njega slabije. Malo me brine sto me je s te strane kod prepone prije tjedan dana nešto probadalo (inače nemam bolova), nadam se da se maternica rasteže,samo da nije nesto mom bebanu. 
    A i spavam s lijeve strane, jer je to kao dobro a šaš me brine da ovog tako ne stiščem. Pitati ću dr.na pregledu
    .
    Inače, nevjerojatno koliko ih volim a još su mi u stomaku, ne mogu ni zamisliti tu ljubav kad ih vidim.❤️❤️ 
    A muž tek, on svaki dan ljubi trbuh i priča im kao da su već veliki, koliko ih voli i šta će sve raditi kad narastu 😍😍

30.07.🥰🥰

selena
    27. Travanj 2020. 07:50

Koliko je tebi bio razmak između Uzv, meni 6 tjedana, mislim da je to stvarno preveliki razmak 🙈 (trudnoću vodim kod privatnika) 

30.07.🥰🥰

Dora4
    27. Travanj 2020. 07:57

selena

Dora - jos dva dana, jedva čekam da ih vidim na Uzv.

Za vikend sam ih osjetila (mislim da sam i prije ali nisam skužila da su to oni). Jedan mi je gore desno blizu pupka pa tog dobro osjetim a drugi dolje lijevo bliže prepone pa njega slabije. Malo me brine sto me je s te strane kod prepone prije tjedan dana nešto probadalo (inače nemam bolova), nadam se da se maternica rasteže,samo da nije nesto mom bebanu.
    A i spavam s lijeve strane, jer je to kao dobro a šaš me brine da ovog tako ne stiščem. Pitati ću dr.na pregledu
    .
    Inače, nevjerojatno koliko ih volim a još su mi u stomaku, ne mogu ni zamisliti tu ljubav kad ih vidim.❤️❤️
    A muž tek, on svaki dan ljubi trbuh i priča im kao da su već veliki, koliko ih voli i šta će sve raditi kad narastu 😍😍

Divno, to je stvarno brzo!!! Ti bolovi su ti normalni, taman si u tjednima kad se dize posteljica i maternica rasteze, imala sam bas takve bolove oko 20.-23.tt 😉 i bebe su mi bile isto smjestene, onda su se oko 25og nekako smjestile da je on glavom dolje i nogama desno, a ona je bila poprijeko desno glava, lijevo noge, rasturali su mi bokove i rebra 😬

Ne znam vise od silnog izvjestavanja muza, mame, brata, svekrve..jesam li vam napisala da se njoj krvarenje koje je imala na mozgicu s jedne strane skroz povuklo, a s druge se povlaci i dr. je dosta optimisticna po tom pitanju 🥰
    Navodno da to ne bi trebalo utjecat na razvoj 🙏🏼 mene svaki dan sve veca nada i vjera u dobre ishode drzi, malecki su zbilja, ali snazni i toooliko zeljezni i iscekivani, planiramo se bavit njima i biti posveceni maksimalno, stvarno smo jako zeljeli djecu tako da vjerujem da ce uz tu silnu ljubav, angaziranost i rad biti sve dobro 🙏🏼💪🏼💕

Rose1

Jutro svima i sretnoooo na pregledima!!!
    Zmya cestitam na 34.tj🥳
    Dora bas mi je zao zbog ponasanja šogora, zalosno, moze ga biti sram, ali to govori o njemu naravno i sad bar znas kakav je...nazalost, vise je tskvih prica nego onih lijepih i pozitivnih☹
    A sto se tice vizite-uuuuuh, pa koji vrag, otkud su tu budalu izvukli?! Danas ti to reci viziti...
    Neke moje prijateljice su jako gubile kile dok su dojile i pale ispod kilaze
    Drzi nam se i javljaj lijepe vijesti❤

💙

• anav05

Dora4

Zmyaja sam vidjela i dozivjela da zene stizu u sobe gole prekrivene plahtama (ali sve su bile sa carskog) pa ih sestre obuku u spavacice i navuku im mrezaste gace i uloske..
    Jedina koja je imala vag. je bila u svojoj spavacici pa su joj sestre samo donji dio navlacile!
    Ajmeee cviceeee 🤩🤩🤩🤩🤩 hvala ti!! I dekoracije!!! Divna mi je ova daska s kaktusima i globus 🥳cijeli balkon ti je top!
    Zaraaahhaaj "pita di je caca" 🤣🤣
    Vrapcice bas vas je ove godine tehnika posluzila za popi***t!
    Mrvicakbas mi je bilo drago citat da si odspavala i da duphastone ocito pomaze! Samo odmaraj sto vise 😘😘

Malo me povrijedilo sto mi se muzev mladji brat (za kojem sam uvijek tu i ne jednom me zvao u gluho doba noci jer je prekinuo s curom/nije znao kak da kaze starcima da je pao ispit/bilo mu bad nazvat buraza kak da zamijeni gumu na auto(ah a ja svestrana hvala nebesima znam cak i to)/masu stvari, obitelj smo vec 14godina!) TEK jucer javio i cestitao sto sam rodila i razgovor je trajao 1.5min, ono kad te netko pita kako si i i kako su bebe, ja odgovorim evo ide pomalo (i uhvatim zraka da mu mozda kazem jos koju rijec) , a on presjece sa Super, super, bit ce to sve dobro za koji dan 😳 doslo mi da ga u krasni K posaljem..ah!
    Mislim si dobro dragi moj, good to know, znat cu i ja identicnu recenicu ponovit, ne iz osvete nego sam stvarno davnih dana sve povrsne odnose odkantala, cak i familijarne veze neke i ocito je i on za listu "Rod smo si, al me neces iskoristavat i trosit mi zivotnu energiju na racun toga"..ne zove ni muza, tako da nije opravdanje da on njega ima sve info pa kao mene nece zamarat, meni se doslovno javljaju kolegice s posla i tete spremacice koje nisam znala da me uopce percipiraju da me cuju kako sam i izraze podrsku!

Dobro jutro,draga, i svim curama😊
    Drago mi je cuti da imate skrb i njegu u bolnici kakvu trebate imati (o mladom doktoru...hm, zbunio se frajer garant sa silnim ženama😅 ), i da malci napreduju, vidjet ces da ce biti sve ok.
    Što se tiče familije...ja sam ti dosta svojih prekrižila, kome pravo, kome krivo... Jer većasu mi obitelj neki prijatelji sa nismo krvno vezani od pino njih krvnih.
    Tako da samo jako, bitni ste sada vas 4😊😘😘

Lijepi dan i početak tjedna svima, i čestitke svima koje pune tjedne🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.