Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marmar
    24. Travanj 2020. 18:32

Cure, jeste li razmišljale o Dianatal gelu na porodu? Prije par dana sam razgovarala s frendicom koja je oduševljena njime, nije ništa popucala, dvije te ampule iskoristila, kupila ih na Njuškalu. Znam da je baš skup, a ne znam nikakva druga iskustva. Ako je takav kako se čini, vrijedi svake kune. Što vi mislite? 🤔

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

dana130
    24. Travanj 2020. 18:35

Svea 😘
    Kaktusice, znam sve, bilo bi i cudno da covjeku nekad ne dode puna kapa. Tesko uvijek biti jak i stijena i mora osoba prije ili kasnije puknuti i pokleknuti, ali iz takvih situacija cete se izdignuti samo jaci i cijeniti sve sto imate (ne sumnjam da sad ne cijenite) 😘😘
    Mimoza, moze 👍 hvala ti 😘

Baby girl 💜

• Bebac24
    24. Travanj 2020. 18:41

Lina, zasto se ne vjencate samo u 4 sad? Mirni vi, mirni vasi.
    U ovoj situaciji svi imaju pravo, oni koji negoduju, a i vi koji ipak zrlite te neke bliske uz sebe. Ali posto planirate uz krstenje i vjrncanje ja bi ovo u ovim okolnostima odradila u 4 ❤️
    Kaktusice, bas mi je zao to citati, tesko je to. 
    Ali znas da ce ti bili lakse uz svoje pogotovo kad rodis. 
    Muzic ce doci, bit ce i on mirniji kad zna da si u sigurnim rukama svoje obitelji🌹
    A osjecaji... Uh sve ti je to normalno i znas da si jaka, mozes ti to 🥰
    Mrvicak mislim na tebe.. Kako si?
    Dorice kakav je tvoj dan danas? Jesi se mazuckala sa svojim pilicima ❤️
    Hvala na odgovoru, da da za sve nalaze da moraju biti u redu to mi je logicno. Samo me zanimala kilaza bebica 😊

kaktusica
    24. Travanj 2020. 18:41

Hvala cure svakoj ponaosob 😘😘
    Lina potpisujem Rio 👌

Rose1
    24. Travanj 2020. 18:46

Lina samo se ti nama pozali, bas mi zao da je tako sve ispalo...ne znam zasto ti takav nepotrebni stres stvaraju, ali ne sekiraj se, to je vas dan i vi ste najvazniji
    Kaktusica bas mi je zao zbog tih emocija koje su te obuzele, ali misli na svoju bebicu i na srecu koju ces osjetiti kad je primis u ruke...znsm da ti je tesko i sve je to razumljivo, ali jaka si ti i izdrzat ces ti to sve...bit ce sa svojima pa ipak neces biti sama

💙

Rose1
    24. Travanj 2020. 18:48

marmar

Cure, jeste li razmišljale o Dianatal gelu na porodu? Prije par dana sam razgovarala s frendicom koja je oduševljena njime, nije ništa popucala, dvije te ampule iskoristila, kupila ih na Njuškalu. Znam da je baš skup, a ne znam nikakva druga iskustva. Ako je takav kako se čini, vrijedi svake kune. Što vi mislite? 🤔

Ja sam razmisljala o tome, dosta hvale...nije jeftin, ali ako pomogne, vrijedi 

💙

zmya
    24. Travanj 2020. 18:51

Lina, ja se slazem sa svime sta su ti rekle cure - vas dvoje tj 4 odradite, to je ionako vas dan, radite to zbog vas a ne zbog drugih!
    mrvicak nas, Normabelcic neki cvaknit, nadam se da ces bit okej. Mozda zato nije dobro zalezat, odmah i ledja krenu i sve..
    kaktusice ostavi se guglanja svega i svacega! Nemoj trazit probleme di ih nema, a vidis da je sve sa bebom ok. Moj se muz nebi bunija da kaze dr da mali ima velikog pisu uopce!
    Atopijski dermatitis meni je cudo bio Excipial losion sa urejom - znaci nista mi nije nikad toliko nahranilo kozu ka to, koristila sam ga kad je bilo kriticno, sa ranama. A za ove blaze situacije posluzi i LRP il Aderma il sto se od tih atopidermokozmetike nadje. 
    Opcenito za atopicnu kozu nije dobro pretopla voda i cesto tusiranje. Proizvodi bez sapuna i bez SLS-a, a ove mirisne niveice i slicno zaboravit. to dodatno ljusti povrsinski sloj koze. 
    Vrapcic - reci mi vise. To u aplikaciji nekoj(npr whatsapp) ne mozes otvoriti sliku koju si ranije slala u nekom razgovoru ili bas u galeriji?
    Sad jos glupo pitanje, al ful mi se svidja ovo od Heli i mogla bi cipkice narucit za izlazak - al, dal se mogu te tenisice obuci preko odijelca sa stopalicama? Jel ima nekih velicina il kako to ide? Prosvijetlite meeeeeee :)))))))
    JOS RADIM JOS KLIKAM DANAS SAM LOOODA!

zmya
    24. Travanj 2020. 18:52

Rose1

marmar

Ja sam razmisljala o tome, dosta hvale…nije jeftin, ali ako pomogne, vrijedi

ja sam ga dobila od frendice, 3 ampulice, nosim!

marmar
    24. Travanj 2020. 18:55

Rose, Zmya, baš čitam malo po netu o iskustvima, bome ga naveliko hvale. Valjda onda nije prevara.... A moram priznati da unatrag par dana nisam ni čula da to postoji 😅. Sve si nešto razmišljam uzeti kutiju, ponijeti sa sobom i ostatak prodati. Vidim da ni nema na Njuškalu, svi su pokupovani.
    Ok, sad me za 1 promil manje strah poroda 😂

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

zmya
    24. Travanj 2020. 18:55

kaktusice  grozno je to sto si odvojena od muza i sigurno ti je tesko. Nebi nikome pozelila. 
    Al bas zbog toga sto si dodatno oslabljena i psihicki i fizicki vidis radi te upale, nemoj se jos dodatno opterecivat crnjacima i mislima da nesto nije kako treba.
    Moras zbog sebe i bebe bit jaka i trazit, kopat, bilokakvo svijetlo i pozitivnu misao da te iscupa. 
    Tipa, primjetila sam da ludilo kuhas i spremas ove zdrave stvari. Sve sto si napravila izgleda da boli glava. Imas sigurno hrpu stvari na kojima mozes bit zahvalna i da te dizu onda kad mislis da je sve sivo... drzi se! Nemoj da ti ja dodjem! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.