Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    24. Travanj 2020. 17:38

mrvičak

Rose1

Dora jeste se mazili? Jesi dobila kavicu☕?
    Mrvicak kako je?

Iskreno, mislim da nije dobro. Prvo sam psihički loše. Stalni su bolovi prisutni, sada kao da me i leđa bole. Moguće da je to od ležanja. Curenja nema. Budući da mi je isto ovako bilo onaj kada kada sam išla na pregled, a bilo je sve ok, neću još na hitnu. Idem se sada otuširati i popiti još jedan dodatni Mg. Valjda će se smiriti sve.
    Kako si ti?

A joj draga, mozda da popijes i Normabel uz Mg...a leđa mogu biti definitivno od lezanja...nadam se da ce se smiriti cim prije pa da se opustis malo🙏ja lezim, pritisak ko i svaki dan, ali sam psihicki bolje

💙

Zaraa
    24. Travanj 2020. 17:38

Pozdrav curke, kako ste?
    Ja muku mucim sa hormonima, valjda je od toga. Stalno mi je vruce, nikako se rashladit.
    Prije 2 veceri sam se polivala vodom i izasla malo na balkon rashladit, sad me uvatilo grlo, slabost, glava, ali i dalje mi je vruce, neznan kako da to ublazim, najmanje mi sad triba viroza. 😑

💞girl💞

Vrapčić123
    24. Travanj 2020. 17:39

Dana kako slatkooo 🥰🥰🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    24. Travanj 2020. 17:40

Dana, planiraš svoju curku nazvati Kiara ili je to samo sličica na koju si naišla? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1

Zuza, Dana ajme preslatko🥰bas, bas

💙

• Bebac24

Mrvicak draga, popij normabel, ako ne, zbog cijele tvoje situacije, nrmoj cekati, pusi na hladno boljr nego da se nesto desava ❤️❤️

Vrapčić123
    24. Travanj 2020. 17:44

Curke molim savjet ako se netko razumije. Nevezano za trudnoću, nego za mobitel. Naime ne mogu otvoriti sve videe i fotografije u mobitelu. Recimo one koje mi je netko poslao mogu, a one koje sam sama fotkala ne mogu?! Ista stvar s videima. Screenshot fotke mogu otvoriti... Prvi put vidim i čujem za takvo nešto? Zmya ti si ferovka, možda znaš u čemu bi bio problem ili netko drugi? Žao mi da ne mogu otvoriti neke fotke, osobito sad tijekom trudnoće... ☹️☹️☹️ Huawei je u pitanju. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

24. Travanj 2020. 17:55

Rose1

mrvičak

Rose1

Dora jeste se mazili? Jesi dobila kavicu☕?
    Mrvicak kako je?

Iskreno, mislim da nije dobro. Prvo sam psihički loše. Stalni su bolovi prisutni, sada kao da me i leđa bole. Moguće da je to od ležanja. Curenja nema. Budući da mi je isto ovako bilo onaj kada kada sam išla na pregled, a bilo je sve ok, neću još na hitnu. Idem se sada otuširati i popiti još jedan dodatni Mg. Valjda će se smiriti sve.
    Kako si ti?

A joj draga, mozda da popijes i Normabel uz Mg…a leđa mogu biti definitivno od lezanja…nadam se da ce se smiriti cim prije pa da se opustis malo🙏ja lezim, pritisak ko i svaki dan, ali sam psihicki bolje

Popila sam Normabel 5mg, prije 20 min. 

Napokon 2804
    24. Travanj 2020. 18:04

Vrapčić123

Curke molim savjet ako se netko razumije. Nevezano za trudnoću, nego za mobitel. Naime ne mogu otvoriti sve videe i fotografije u mobitelu. Recimo one koje mi je netko poslao mogu, a one koje sam sama fotkala ne mogu?! Ista stvar s videima. Screenshot fotke mogu otvoriti… Prvi put vidim i čujem za takvo nešto? Zmya ti si ferovka, možda znaš u čemu bi bio problem ili netko drugi? Žao mi da ne mogu otvoriti neke fotke, osobito sad tijekom trudnoće… ☹️☹️☹️ Huawei je u pitanju.

Meni sve slike sprema na disk, i automatski ako nema interneta ili je slab, ne otvara mi ih. Zato ti je najbolje uvijek praviti sigurnosnu kopiju. Da, i ako je na kraju nekakva softverska greska, imas sve slikice spremljene... 

• lina27
    24. Travanj 2020. 18:07

Mi smo saznali danas da cemo ipak imati korona vjencanje.. od 3.mj pokusavam dogivorit u maticnom vjencanje i nista oni kao nisu znali kad ce se moc, dok nam nije osvanulo da se jedna malo veca glava ozenila jucer u maticnom u nasem gradu. Decko odmah mail poslao i rijeckom.maticnom uredu i gradskom. I bam danas zovu kao moze se ipak nek dodjemo u pon se dogovoriti sve posto sam kao trudna i posto smo bili kod njih vec se upisali ali za crkveno vjencanje.sad ce se taj papir ponistit i dogovorit maticno a naknadno cemo crkveno sa krstenjem. Bila sam sretna dok nisu clanovi familije poceli dramatizirat kako blizu male djece nesmije nitko nema opustanja.. bla bla.. i na krsju se dog da cemo djecu izdvojit iako tu ni nece bit puno ljudi samo uzi krug familije koji ce nas doma docekat a mi sami idemo sa kumovima u maticni... i naravno kad krrnem jednom plakat odmah sam u depri i sad lezim na krevetu i nezelim nikoga u kuci vise danas vidjet.. toliko sam se htjela udat na taj dan makar bili samo mi na vjencanju i onda taj stres oko nicega.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.