Dora jeste se mazili? Jesi dobila kavicu☕?
Mrvicak kako je?
Iskreno, mislim da nije dobro. Prvo sam psihički loše. Stalni su bolovi prisutni, sada kao da me i leđa bole. Moguće da je to od ležanja. Curenja nema. Budući da mi je isto ovako bilo onaj kada kada sam išla na pregled, a bilo je sve ok, neću još na hitnu. Idem se sada otuširati i popiti još jedan dodatni Mg. Valjda će se smiriti sve.
Kako si ti?
A joj draga, mozda da popijes i Normabel uz Mg...a leđa mogu biti definitivno od lezanja...nadam se da ce se smiriti cim prije pa da se opustis malo🙏ja lezim, pritisak ko i svaki dan, ali sam psihicki bolje
💙
Pozdrav curke, kako ste?
Ja muku mucim sa hormonima, valjda je od toga. Stalno mi je vruce, nikako se rashladit.
Prije 2 veceri sam se polivala vodom i izasla malo na balkon rashladit, sad me uvatilo grlo, slabost, glava, ali i dalje mi je vruce, neznan kako da to ublazim, najmanje mi sad triba viroza. 😑
💞girl💞
Dana, planiraš svoju curku nazvati Kiara ili je to samo sličica na koju si naišla?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Mrvicak draga, popij normabel, ako ne, zbog cijele tvoje situacije, nrmoj cekati, pusi na hladno boljr nego da se nesto desava ❤️❤️
Curke molim savjet ako se netko razumije. Nevezano za trudnoću, nego za mobitel. Naime ne mogu otvoriti sve videe i fotografije u mobitelu. Recimo one koje mi je netko poslao mogu, a one koje sam sama fotkala ne mogu?! Ista stvar s videima. Screenshot fotke mogu otvoriti... Prvi put vidim i čujem za takvo nešto? Zmya ti si ferovka, možda znaš u čemu bi bio problem ili netko drugi? Žao mi da ne mogu otvoriti neke fotke, osobito sad tijekom trudnoće... ☹️☹️☹️ Huawei je u pitanju.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora jeste se mazili? Jesi dobila kavicu☕?
Mrvicak kako je?
Iskreno, mislim da nije dobro. Prvo sam psihički loše. Stalni su bolovi prisutni, sada kao da me i leđa bole. Moguće da je to od ležanja. Curenja nema. Budući da mi je isto ovako bilo onaj kada kada sam išla na pregled, a bilo je sve ok, neću još na hitnu. Idem se sada otuširati i popiti još jedan dodatni Mg. Valjda će se smiriti sve.
Kako si ti?
A joj draga, mozda da popijes i Normabel uz Mg…a leđa mogu biti definitivno od lezanja…nadam se da ce se smiriti cim prije pa da se opustis malo🙏ja lezim, pritisak ko i svaki dan, ali sam psihicki bolje
Popila sam Normabel 5mg, prije 20 min.
Curke molim savjet ako se netko razumije. Nevezano za trudnoću, nego za mobitel. Naime ne mogu otvoriti sve videe i fotografije u mobitelu. Recimo one koje mi je netko poslao mogu, a one koje sam sama fotkala ne mogu?! Ista stvar s videima. Screenshot fotke mogu otvoriti… Prvi put vidim i čujem za takvo nešto? Zmya ti si ferovka, možda znaš u čemu bi bio problem ili netko drugi? Žao mi da ne mogu otvoriti neke fotke, osobito sad tijekom trudnoće… ☹️☹️☹️ Huawei je u pitanju.
Meni sve slike sprema na disk, i automatski ako nema interneta ili je slab, ne otvara mi ih. Zato ti je najbolje uvijek praviti sigurnosnu kopiju. Da, i ako je na kraju nekakva softverska greska, imas sve slikice spremljene...
Mi smo saznali danas da cemo ipak imati korona vjencanje.. od 3.mj pokusavam dogivorit u maticnom vjencanje i nista oni kao nisu znali kad ce se moc, dok nam nije osvanulo da se jedna malo veca glava ozenila jucer u maticnom u nasem gradu. Decko odmah mail poslao i rijeckom.maticnom uredu i gradskom. I bam danas zovu kao moze se ipak nek dodjemo u pon se dogovoriti sve posto sam kao trudna i posto smo bili kod njih vec se upisali ali za crkveno vjencanje.sad ce se taj papir ponistit i dogovorit maticno a naknadno cemo crkveno sa krstenjem. Bila sam sretna dok nisu clanovi familije poceli dramatizirat kako blizu male djece nesmije nitko nema opustanja.. bla bla.. i na krsju se dog da cemo djecu izdvojit iako tu ni nece bit puno ljudi samo uzi krug familije koji ce nas doma docekat a mi sami idemo sa kumovima u maticni... i naravno kad krrnem jednom plakat odmah sam u depri i sad lezim na krevetu i nezelim nikoga u kuci vise danas vidjet.. toliko sam se htjela udat na taj dan makar bili samo mi na vjencanju i onda taj stres oko nicega..
Sortiraj odgovore
Najstariji