Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Travanj 2020. 18:56

Zvala sma hitnu. Rekli su mi popiti Mg, Normabel okupati se i leći. Ako se pojača da dođem. Sve sam znači već napravila. Samo mi je od ovog Mg slabo, sklapaju mi se oči i pao mi je naglo tlak. 

Vucica
    24. Travanj 2020. 18:57

Rose1

marmar

Cure, jeste li razmišljale o Dianatal gelu na porodu? Prije par dana sam razgovarala s frendicom koja je oduševljena njime, nije ništa popucala, dvije te ampule iskoristila, kupila ih na Njuškalu. Znam da je baš skup, a ne znam nikakva druga iskustva. Ako je takav kako se čini, vrijedi svake kune. Što vi mislite? 🤔

Ja sam razmisljala o tome, dosta hvale…nije jeftin, ali ako pomogne, vrijedi

Nesto se pricalo na fb grupi Rode i mislim da su ove voditeljice komentirale kao da je skupo i slicno najobicnijem lubrikantu iz DMa. Mislim da je receno da za to nema potrebe jer je dole vec sve sklizavo tako nekako ☺️ takav sam ja dojam dobila iz razgovora a kad sam vidjela cijenu 😳 mislim da cu preskociti

24. Travanj 2020. 18:58

mrvičak

Zvala sma hitnu. Rekli su mi popiti Mg, Normabel okupati se i leći. Ako se pojača da dođem. Sve sam znači već napravila. Samo mi je od ovog Mg slabo, sklapaju mi se oči i pao mi je naglo tlak.

Ispravak, Normabela

Vucica
    24. Travanj 2020. 19:01

mrvičak

mrvičak

Ispravak, Normabela

Je netko s tobom kuci? Ako nije mozda da zovnes ako mozes nekoga da te pazi, i probas odspavat

marmar
    24. Travanj 2020. 19:04

Vucica

Rose1

marmar

Cure, jeste li razmišljale o Dianatal gelu na porodu? Prije par dana sam razgovarala s frendicom koja je oduševljena njime, nije ništa popucala, dvije te ampule iskoristila, kupila ih na Njuškalu. Znam da je baš skup, a ne znam nikakva druga iskustva. Ako je takav kako se čini, vrijedi svake kune. Što vi mislite? 🤔

Nesto se pricalo na fb grupi Rode i mislim da su ove voditeljice komentirale kao da je skupo i slicno najobicnijem lubrikantu iz DMa. Mislim da je receno da za to nema potrebe jer je dole vec sve sklizavo tako nekako ☺️ takav sam ja dojam dobila iz razgovora a kad sam vidjela cijenu 😳 mislim da cu preskociti

Ma daj? Nisam naišla na te upise. Jooj, ne znam ni sama što mi je činiti....
    Mrvičak, žao mi je zbog tegoba i baš što cure kažu - valjalo bi da je netko s tobom, da nisi sad solo 😖 Nadam se da će se stanje smiriti ♥️

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

Napokon 2804
    24. Travanj 2020. 19:06

https://ibb.co/kKFG7yB

https://ibb.co/zQTrWw7

Potražite na fejsu ove stranice, sve na prirodnoj bazi a po onom sto citam ljudi su oduševljeni. Od dermatitisa, alergija, astme, opekotina, cak i za dijabetičare...

Lina, to je vaš dan, i napravite ga da je sve vama po volji i ne zamaraj se sto drugi kažu. Ja sam iskreno htjela takvo vjenčanje, mi, kumovi i to je to. Ali pod pritiskom familije nisam, i na kraju je to ispalo da je svaciji dan, a ne moj dan. Zato ako treba lupi sakom od stol i gotovo. Opusti se, ne treba ti stres, kao sto ne treba nikom od nas. I radi onako kako ti srce kaze. 

Vucica
    24. Travanj 2020. 19:10

marmar

Vucica

Rose1

marmar

Ma daj? Nisam naišla na te upise. Jooj, ne znam ni sama što mi je činiti….
    Mrvičak, žao mi je zbog tegoba i baš što cure kažu - valjalo bi da je netko s tobom, da nisi sad solo 😖 Nadam se da će se stanje smiriti ♥️

Marmar to sam ja procitala, opet cujem da ga neke zene i hvale, ja bih ga mozda isto uzela da nije toliko skup mislim stetit ne moze

• lina27
    24. Travanj 2020. 19:11

Hvala cure, imste pravo .u kuci nas je ionako 7 tako da mi cemo otici obaviti to slikat ce nas njegov prijstelj i doma cemo proslavit. Kome pase nek slavi sa nama kome ne nemora 🤣
    Hvala vam ❤

24. Travanj 2020. 19:18

Vucica

mrvičak

mrvičak

Ispravak, Normabela

Je netko s tobom kuci? Ako nije mozda da zovnes ako mozes nekoga da te pazi, i probas odspavat

Nisam sama, muž i mali su sa mnom. 

Vucica
    24. Travanj 2020. 19:21

mrvičak

Vucica

mrvičak

mrvičak

Ispravak, Normabela

Nisam sama, muž i mali su sa mnom.

Super, meni je najgore kad sam sama a nesto me muci... nadam se da ide na bolje? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.