Zvala sma hitnu. Rekli su mi popiti Mg, Normabel okupati se i leći. Ako se pojača da dođem. Sve sam znači već napravila. Samo mi je od ovog Mg slabo, sklapaju mi se oči i pao mi je naglo tlak.
Cure, jeste li razmišljale o Dianatal gelu na porodu? Prije par dana sam razgovarala s frendicom koja je oduševljena njime, nije ništa popucala, dvije te ampule iskoristila, kupila ih na Njuškalu. Znam da je baš skup, a ne znam nikakva druga iskustva. Ako je takav kako se čini, vrijedi svake kune. Što vi mislite? 🤔
Ja sam razmisljala o tome, dosta hvale…nije jeftin, ali ako pomogne, vrijedi
Nesto se pricalo na fb grupi Rode i mislim da su ove voditeljice komentirale kao da je skupo i slicno najobicnijem lubrikantu iz DMa. Mislim da je receno da za to nema potrebe jer je dole vec sve sklizavo tako nekako ☺️ takav sam ja dojam dobila iz razgovora a kad sam vidjela cijenu 😳 mislim da cu preskociti
Zvala sma hitnu. Rekli su mi popiti Mg, Normabel okupati se i leći. Ako se pojača da dođem. Sve sam znači već napravila. Samo mi je od ovog Mg slabo, sklapaju mi se oči i pao mi je naglo tlak.
Ispravak, Normabela
Ispravak, Normabela
Je netko s tobom kuci? Ako nije mozda da zovnes ako mozes nekoga da te pazi, i probas odspavat
Cure, jeste li razmišljale o Dianatal gelu na porodu? Prije par dana sam razgovarala s frendicom koja je oduševljena njime, nije ništa popucala, dvije te ampule iskoristila, kupila ih na Njuškalu. Znam da je baš skup, a ne znam nikakva druga iskustva. Ako je takav kako se čini, vrijedi svake kune. Što vi mislite? 🤔
Nesto se pricalo na fb grupi Rode i mislim da su ove voditeljice komentirale kao da je skupo i slicno najobicnijem lubrikantu iz DMa. Mislim da je receno da za to nema potrebe jer je dole vec sve sklizavo tako nekako ☺️ takav sam ja dojam dobila iz razgovora a kad sam vidjela cijenu 😳 mislim da cu preskociti
Ma daj? Nisam naišla na te upise. Jooj, ne znam ni sama što mi je činiti....
Mrvičak, žao mi je zbog tegoba i baš što cure kažu - valjalo bi da je netko s tobom, da nisi sad solo 😖 Nadam se da će se stanje smiriti ♥️
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
https://ibb.co/kKFG7yB
https://ibb.co/zQTrWw7
Potražite na fejsu ove stranice, sve na prirodnoj bazi a po onom sto citam ljudi su oduševljeni. Od dermatitisa, alergija, astme, opekotina, cak i za dijabetičare...
.
Lina, to je vaš dan, i napravite ga da je sve vama po volji i ne zamaraj se sto drugi kažu. Ja sam iskreno htjela takvo vjenčanje, mi, kumovi i to je to. Ali pod pritiskom familije nisam, i na kraju je to ispalo da je svaciji dan, a ne moj dan. Zato ako treba lupi sakom od stol i gotovo. Opusti se, ne treba ti stres, kao sto ne treba nikom od nas. I radi onako kako ti srce kaze.
Ma daj? Nisam naišla na te upise. Jooj, ne znam ni sama što mi je činiti….
Mrvičak, žao mi je zbog tegoba i baš što cure kažu - valjalo bi da je netko s tobom, da nisi sad solo 😖 Nadam se da će se stanje smiriti ♥️
Marmar to sam ja procitala, opet cujem da ga neke zene i hvale, ja bih ga mozda isto uzela da nije toliko skup mislim stetit ne moze
Hvala cure, imste pravo .u kuci nas je ionako 7 tako da mi cemo otici obaviti to slikat ce nas njegov prijstelj i doma cemo proslavit. Kome pase nek slavi sa nama kome ne nemora 🤣
Hvala vam ❤
Ispravak, Normabela
Je netko s tobom kuci? Ako nije mozda da zovnes ako mozes nekoga da te pazi, i probas odspavat
Nisam sama, muž i mali su sa mnom.
Ispravak, Normabela
Nisam sama, muž i mali su sa mnom.
Super, meni je najgore kad sam sama a nesto me muci... nadam se da ide na bolje?
Sortiraj odgovore
Najstariji