Lina vjencanje je tvoj i tvoga muza dan i kako I sto vi odlucite drugi moraju poativati !!! Ti se ne bediraj i nesekiraj , ti i bebica ate najbitnije 💜💜
Kaktusice bas mi je zao da ti je takva situacija, ali sjeti ae ides svojoj obitelji, svi ce ti pomoc, uz nadu da ce muz sto prije doci!!! Znam da njega niko ne moze zamjenit, ali nadajmo se da nece dugo trajati! Ti si jaka zena i izdrzi , brzo ce Petra zaokupit cijeli tvoj svjet i muzic ce doc 💕
Mrvicak drzi se, odspavaj, nadamo se svi da ces bit bolje iza!!!!! 😘
Curly bas te muci, ali ajde nadajmo se najboljem da ces sto dulje ostati 2u1!!! 🙏❤️
Mjere sam zaboravila, bas se danas cula s prijom njen djecak je proc kilo , a moja cura 720 g; a razlike smo 5 dana terminski... ma sve je to ok! Vjeruj doktorima 💕ako nista ima ih oko tebe 😘😘😘
Zmya dakle recimo jučerašnje slike ne mogu otvoriti baš u galeriji mobitela, ni videe. U galeriji budu onako male ikonice slike i videa, kao i inače, ali kada kliknem na sliku ili video koji želim otvoriti ona se taj tren ugasi / zatvori. Zapravo je tu, ali je ne mogu otvoriti!? Tuđe slike, recimo slike koje mi je sestra poslala mogu otvoriti, mogu otvori screenshot slike. A ove ne mogu!? Je li moguće da sam kliknula nešto slučajno? Pa to nešto zbrćkala!?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mrvičak taman te htjedoh pitati jesi li sama? Ima li ti tko doći? Kako si sada?
Cure Curly,Kaktusica,Mrvicak bas mi je zao da vas tako pritislo sve..Ovim nasim situacijama u trudnoci bas nema kraja skupa sa ovim virusom..Ja sam danima umorna moram poslepodne da odmaram najmanje sat vremena da radim ne mogu bas nista jedino napravim jelo i to je sve ..Uspjela sam oprati svu robicu i popeglati i mislim da me to premorilo jel bilo je bas mnogo a meni je sad sve mnogo ..Apetit nesto nemam nista mi se pisebno ne jede i kad jedem ne mogu mnogo inace u normalnom stanju jedem bas mnogo ..Svaki dan imam tako neke nove dileme i strahove ..Kad citam vas iskreno svagdje se pomalo pronalazim uvjek mi je nesto ..Ne znam.vi al ja sam sva natekla lice nos ruke noge ..Al dobro sve se sama tjesim nije to nista to je tako u trudnoci ..Moramo dase nekako izborimo svi skupa ,vidim svaki dan nas je vise sto me veseli,i sad pred kraj ne smemo da se predamo ...Kako kazu KAKVE SU TI MISLI TAKAV TI JE ZIVOT ..moramo pozitivno da mislimo i uspjecemo .saljem vam svima pusu 😘😘😘😘 a posebno nasim Vip clanovima Ivici i Marici 😘
Carly Sue joj žao mi je draga. Iskreno se od srca nadam da ćete što duže izdržati u paketu! I vjerujem da i hoćete! Samo pokušaj pozitivno.. Mi smo tu, uvijek se možeš pojadati. 😘
Mrvičak odmori, odspavaj. Drago mi je da nisi sama doma. Mi smo tu za pojadati se. Pusa od Gretice i mene! 😘
Curly, drzo se draga i vjerujem da cete digo izdrzat jos 2u1 ❤️
Mrvical, odspavaj oi odmori. Cekamo te ovdje ❤️😘
Baby girl 💜
Rose joj da, tako ti je moja prijateljica istovremeno bila trudna kada i ja. Ja doma rigam i nemrem se s kreveta dići, ona vozi bicikl i vježba u trudnoći, trudnoća tip top, meni od početka neke gluposti, ona radila do poroda, a ja u većini perioda nisam smjela u šetnju ići... Čak je izbjegla koronu. A nas i korona zahvatila. Zbilja neki imaju sreće sa trudnoćom. Čak vama i priznajem da sam malo bila i ljubomorna po nekada. 🤦♀️😊😏 Nisam baš neka prijateljica. ☹️
Cure do kraja mj ljekarna salus ima 30%na uriage za djecu. Znam da vas je dosta reklo da ce to koriatiti pa skicnite 😊
Kaktusica ako te smijem pitati koji su bili glavni razlozi za povratak u Crikvu? Kako si skupila hrabrosti nakon sto ste toliko para ulozili sada to “ostavit” i otici? Ja jako patim za svojim domom. Isto smo kupili stan, velik je, lijepo sredjen, imam posao, ali uzasno sam nesretna ovdje. Imam osjecaj kao da tu samo zivotarim i onda kad odem doma tamo tih par dana zivim. Bas sam neki dan rekla muzu da ja nikad necu prestat zalit sto smo tu i sto nismo doma. A oboje smo iz istog mjesta.
Vrapcic je da, mos mislit da si losa prijateljica. Covjek si! I ti kao i svi zelis da ti je lijepo. Zasto to ne bi zeljela. I naravno da ti bude krivo kad vidis da moze biti lijepo a tebi trenutno nije. A to sto ne volis sto se tako osjecas je isto noramlno i to te cini dobrom osobom ❤️
Mrvicak nadam se da ce se uskoro smiriti sve... Meni je isto ova trudnoca bas teza nego prva. Drzi se ❣️
Curly tako je, samo pozitivno i povjerenje u doktore. Mora biti dobro! Ne vjerujem da bi ikada tebe ili bebu ugrozili.
Zmya ja planiram te tenisice stavit preko tih hlacica koje imaju dolje papice (ne znam kak se to zove 😂). Ionako je to samo za foru i da lijepo izgleda i vjerojatno ce bit tamo za 1044555 fotki i kraj 😂 I mozda jos nekad za u setnju da bude fensi 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji