Zmya bas si srce, hvala ti ❤
Mrvicak a jebemu misa, tako mi je zao da te tako stislo... Mozda stvarno ne bi bilo lose da malo odmoris od foruma, dosta emotivno dozivljavas svaku situaciju, odmah krenu kontrakcije i ta bol... Razumijem te jer je i meni tako, cesto razmisljam da uzmem mali odmor i pocnem citati neki ljubic, cisto malo da odmorim misli. A s druge strane toliko ate mi sve prirasle srcu, ovdje kazem neke stvari koje nikome drugome ne bi rekla, bas je topla i pozitivna atmosfera.
Samo da znate da mi jako puno znacite ❤
Zvala sma hitnu. Rekli su mi popiti Mg, Normabel okupati se i leći. Ako se pojača da dođem. Sve sam znači već napravila. Samo mi je od ovog Mg slabo, sklapaju mi se oči i pao mi je naglo tlak.
Ispravak, Normabela
Je netko s tobom kuci? Ako nije mozda da zovnes ako mozes nekoga da te pazi, i probas odspavat
Nisam sama, muž i mali su sa mnom.
Nadam se da ce se smiriti, probaj odspavati ako je ikako moguce...
Gotovo sve moje prijateljice su imale tako mirne i skolske trudnoce, a puno nas se tu toliko stresira i muci...
💙
Zmya bas si srce, hvala ti ❤
Mrvicak a jebemu misa, tako mi je zao da te tako stislo… Mozda stvarno ne bi bilo lose da malo odmoris od foruma, dosta emotivno dozivljavas svaku situaciju, odmah krenu kontrakcije i ta bol… Razumijem te jer je i meni tako, cesto razmisljam da uzmem mali odmor i pocnem citati neki ljubic, cisto malo da odmorim misli. A s druge strane toliko ate mi sve prirasle srcu, ovdje kazem neke stvari koje nikome drugome ne bi rekla, bas je topla i pozitivna atmosfera.
Samo da znate da mi jako puno znacite ❤
Trenutno mi u ovim trenucima baš značite jer muško ne može razumjeti strah i strepnju je li sve ok. Nije bilo ništa zadnja dva dana što bi me moglo uznemiriti, dapače, jutros sam se vrhunski osjećala i onda je naglo krenulo. Evo idem pokušati odspavati jer ovaj normabel mi sklapa oči. Javim se kasnije. Hvala što mislite na mene 😘
Baš sam čitala i grupu Rodine podrške na fb i vidim da svako malo neka mama postavi pitanje koje uključuje sve što se meni događa zadnja 4 dana. Upravo je jedna mama iz Splita čini mi se isto upitala. Očito nas ima puno s istim problemima. Stvarno Bogu mogu biti zahvalna na onakvoj prvoj trudnoći jer nakon ovoga mi ne pada na pamet više biti trudna i živjeti u ovolikome strahu.
Cure, jeste li razmišljale o Dianatal gelu na porodu? Prije par dana sam razgovarala s frendicom koja je oduševljena njime, nije ništa popucala, dvije te ampule iskoristila, kupila ih na Njuškalu. Znam da je baš skup, a ne znam nikakva druga iskustva. Ako je takav kako se čini, vrijedi svake kune. Što vi mislite? 🤔
Ja sam razmisljala o tome, dosta hvale…nije jeftin, ali ako pomogne, vrijedi
Nesto se pricalo na fb grupi Rode i mislim da su ove voditeljice komentirale kao da je skupo i slicno najobicnijem lubrikantu iz DMa. Mislim da je receno da za to nema potrebe jer je dole vec sve sklizavo tako nekako ☺️ takav sam ja dojam dobila iz razgovora a kad sam vidjela cijenu 😳 mislim da cu preskociti
Ma daj? Nisam naišla na te upise. Jooj, ne znam ni sama što mi je činiti….
Mrvičak, žao mi je zbog tegoba i baš što cure kažu - valjalo bi da je netko s tobom, da nisi sad solo 😖 Nadam se da će se stanje smiriti ♥️
Da nisam dobila na poklon uzela bi vjerojatno negdi na Njuskalu pola paketa. Potrosila sam lovu i na vece gluposti u zivotu, pa evo. Time sam se vodila i dosta cura sto znam je to furalo. Protiv reckanja dosta hvale masazu medjice, pa pocnimo cure i s tim.
mrvicak jel mos mozda nesto slano zvaknit da ti bar malo izlevela tlak ako te Normabel tako sora :/ Drzi se, i pravac hitna ako osjetis, muski sve to ne dozivljavaju kao mi - moj je operiran za hrpu stvari koje bi trebao osluskivat, al to su ti muski.
Heli kad stignete mi odg, samo da znam dal se ove tenisice mogu na odijelce sa carapicama nositi ili ne :) Hvalaaa
Cure, jeste li razmišljale o Dianatal gelu na porodu? Prije par dana sam razgovarala s frendicom koja je oduševljena njime, nije ništa popucala, dvije te ampule iskoristila, kupila ih na Njuškalu. Znam da je baš skup, a ne znam nikakva druga iskustva. Ako je takav kako se čini, vrijedi svake kune. Što vi mislite? 🤔
Ja sam razmisljala o tome, dosta hvale…nije jeftin, ali ako pomogne, vrijedi
Nesto se pricalo na fb grupi Rode i mislim da su ove voditeljice komentirale kao da je skupo i slicno najobicnijem lubrikantu iz DMa. Mislim da je receno da za to nema potrebe jer je dole vec sve sklizavo tako nekako ☺️ takav sam ja dojam dobila iz razgovora a kad sam vidjela cijenu 😳 mislim da cu preskociti
Ma daj? Nisam naišla na te upise. Jooj, ne znam ni sama što mi je činiti….
Mrvičak, žao mi je zbog tegoba i baš što cure kažu - valjalo bi da je netko s tobom, da nisi sad solo 😖 Nadam se da će se stanje smiriti ♥️
Da nisam dobila na poklon uzela bi vjerojatno negdi na Njuskalu pola paketa. Potrosila sam lovu i na vece gluposti u zivotu, pa evo. Time sam se vodila i dosta cura sto znam je to furalo. Protiv reckanja dosta hvale masazu medjice, pa pocnimo cure i s tim.
mrvicak jel mos mozda nesto slano zvaknit da ti bar malo izlevela tlak ako te Normabel tako sora :/ Drzi se, i pravac hitna ako osjetis, muski sve to ne dozivljavaju kao mi - moj je operiran za hrpu stvari koje bi trebao osluskivat, al to su ti muski.
Helikad stignete mi odg, samo da znam dal se ove tenisice mogu na odijelce sa carapicama nositi ili ne :) Hvalaaa
Naravno da moze. Velicine idu 0-6/6-12 ili 0/12 😊
Mrvicak normabel opusta i pocne se spavati od njega to je normalno. Pogotovo ako nisi bas naucena na njega. Bez brige ubij oko pa vidi ako ce ti biti bolje, a nadam se da hoce ❤️
Rose, nedobar dan skroz 😕 taman nakon vizite ispao ostatak, popodne stigli novi nalazi krvi, prvi antibiotik nije uspio, sad imam mix tri antibiotika od kojih se jedan ne preporuca u trudnoci 🤦🏼♀️
Trazila sam objasnjenje nalaza i od med. sestre i od doktora na drugoj viziti, ne rade paniku, kao jaca upala, nema veze za cep, dobro je dok ne curi voda... 🤷♀️ Ubedirala se skroz, al ne preostaje nista drugo nego mirovat i vjerovat u njihove terapije te se nadat da nece stetit malisi... Bas los dan za psihu, al sva sreca pa imam dobre cimerice koje me skrenu na druge teme.
Tebi drzim fige da sve prode dobro, samo miruj i dalje. 😘 Ja brojim dan po dan
Rose, nedobar dan skroz 😕 taman nakon vizite ispao ostatak, popodne stigli novi nalazi krvi, prvi antibiotik nije uspio, sad imam mix tri antibiotika od kojih se jedan ne preporuca u trudnoci 🤦🏼♀️
Trazila sam objasnjenje nalaza i od med. sestre i od doktora na drugoj viziti, ne rade paniku, kao jaca upala, nema veze za cep, dobro je dok ne curi voda… 🤷♀️ Ubedirala se skroz, al ne preostaje nista drugo nego mirovat i vjerovat u njihove terapije te se nadat da nece stetit malisi… Bas los dan za psihu, al sva sreca pa imam dobre cimerice koje me skrenu na druge teme.
Uh draga zao mi je to citat.
Ali kao sta i sama kazes nema druge nego misliti kolko tolko pozitivno da jos i psihom ne pogorsavas stanje.
Drzim fige da bude jos puno tih dan po dan 🌹
Lina draga nemoj se nervirati oko toga, znam da je ti je jako važno. No sad ti je beba broj jedan u životu! Pokušaj se samo toga sjetiti. A ovo će se nekako riješiti, pa makar se kasnije vjenčali i sve obavili kasnije nekada. A ostale ljude koji ti smetaju, idu na živce nekako pokušaj skroz zanemariti. Misli na sebe i bebu! 😘😘
Rio, Napokon hvala na savjetima. 😘😘
Kaktusica mila tebi je sad općenito teško tako samoj. Nije ti ni malo lako. Ja znam biti sva nikakva, a muž mi je doma jer kazalište naravne radi uopće, tj.rade od doma koliko uspijevaju. Kako ti nebi bila tužna ili usamljena, a sama si sa sinom, još glupa fucking korona. Možda će ti zbilja biti bolje otići kod tvojih, oni će biti oko tebe i bit će ti lakše sve podnijeti. A i sinu će vjerojatno biti tako draže sa bakom i djedom. A što se mjera tiče, ja sam isto oplakala već više puta... I na kraju shvatim da me glupi trudnički hormoni pucaju. I shvatila sam, ako mi doktor kaže da je sve ok, onda je zbilja ok, moram mu vjerovati i na kraju krajeva sama sam ga izabrala. I više ne čitam te glupe detalje sa nalaza jer svaki put nađem neko sra.... i plačem ko kišna godina 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Šaljemo ti Gretica i ja pusu za smirenje! 😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Trazila sam objasnjenje nalaza i od med. sestre i od doktora na drugoj viziti, ne rade paniku, kao jaca upala, nema veze za cep, dobro je dok ne curi voda… 🤷♀️ Ubedirala se skroz, al ne preostaje nista drugo nego mirovat i vjerovat u njihove terapije te se nadat da nece stetit malisi… Bas los dan za psihu, al sva sreca pa imam dobre cimerice koje me skrenu na druge teme.
Ma stvarno mi je jako zao, imam osjecaj da vas sve poznajem godinama, a ne nekoliko mjeseci i svaka losa vijest me bas pogodi. Kao sto kazes nema druge nego pokusati biti pozitivna. Drago mi je sto su ti cimerice super, i to puno znaci. Drzim fige da se sakupi cim vise dana🙏🤞❤Drzi se
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji