Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    24. Travanj 2020. 15:47

Vezano za kolica... imate grupu na facu "savjeti i prodaja kolica, te opreme..." tu znaju komentirati mame koje koriste posebno te kišobran ... ali znam da su dosta loše recenzije davale za babyzen naspram ostalih kolica takve kategorije... ( omjer cijene i kvalitete ), ne kažu da su loše, nego da su skupa za ono što nude,  a ja i dalje te yoyo gledam... nikako se odlijepiti od njih....

zmya
    24. Travanj 2020. 15:56

Nikita206

Cure, Baobaby, odnosno Minigreeny, vam ima akciju na skoro sve svoje proizvode. Ja sam sad naručila tako lijepih stvarčica da mi je cijeli dan uljepšalobenkica i bodića ima i u malim veličinama, oni imaju dvobroje npr. 50-56. Materijali su predivni, organski pamuk i hrvatski proizvodi

Ako ce netko iz Zg narucivati nek se javi da mu se prikrpam za dodatnu presvlaku za jastuk za dojenje :D
    Snizena je sad sa 160 na 60, al opet mi se ne placa dostava samo za 60 kn narudzbe. 

zmya
    24. Travanj 2020. 16:04

Žuža

Vrapcic ja sam isto narucila sa Heli na fejsuhttps://ibb.co/fMQ1M14
    Sto se poroda tice ja sam isto sve preporuke slusala. Sta ja znam o tome da se tam pravim pametna. Bas sam sve pitala, oni objasnili i dali preporuku i na prihvatila. Jedino sto smatram da su me trebali dati na carski jer mi se mali jako ispatio i na kraju imao krvarenje. Recimo to mislim da se moglo izbjeci. A sad, opet neko nagadjanje. Bogu hvala, sad je sve u redu.

AJme ovo je predivno. Kolko cepa set?

Vrapčić123
    24. Travanj 2020. 16:12

Žuža, Trancie, Rio hvala curke! 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Žuža
    24. Travanj 2020. 16:14

zmya

Žuža

Vrapcic ja sam isto narucila sa Heli na fejsuhttps://ibb.co/fMQ1M14
    Sto se poroda tice ja sam isto sve preporuke slusala. Sta ja znam o tome da se tam pravim pametna. Bas sam sve pitala, oni objasnili i dali preporuku i na prihvatila. Jedino sto smatram da su me trebali dati na carski jer mi se mali jako ispatio i na kraju imao krvarenje. Recimo to mislim da se moglo izbjeci. A sad, opet neko nagadjanje. Bogu hvala, sad je sve u redu.

AJme ovo je predivno. Kolko cepa set?

155 sa postarinom. Vec sam mu to pripremila za izlazak 😍

Pepilli
    24. Travanj 2020. 16:16

Rio13

Zmyaja sam inace suhokozac od rodjenja, a sad mi je jos gore. Perem se uljnim gelom i moram se doooobro namazat nakon tusiranja jer mi koza bude svejedno onako bijela od suhoce. Pete necu komentirat. Sto kazes, ko u stare babe su mi. Koljena i laktovi, ajme. Tjeme-kuku meni. Jako mi se ta suhoca pogorsala u trudnoci tako da te skroz razumijem. Vise ne znam u cem da se perem i s cim da se namazem osim uljima. Didovo maslinovo mi je vec pri kraju pa moram pristedit 😭

Ajme Rio iste smo , ja nezz više čime sa se mačkama i trackam, noge i laktovi su mi ko u mumije, perutave i svrbljive,a sad i trbuh kako je porastao. Imam za mazanje babylove ulje za trudnice, biobaza kremu za trudnice, tu i tamo ukradem maloj hippovo ulje poslije kupanja.
    Gel za tuširanje koristim ugl od balee soft öl uljni gel za tuširanje, ne podnosim cvjetasto ni voćne gelove, smrdi mi to sve preintenzivo.... Kokosovo ulje mi je isto ok za mackanje, imamo hladnom prešanog iz terre organice, al onda mirišim na rafaello na kilometar...
    Jako suha koža može biti povezana sa atopijom, pa je dermatologica predložila uljne kupke,al ko će poslije svakog kupanja ribat kadu, ili u ovom stanju uopće uć u nju....

Sreća mamina

Dobrodošao

Mila7
    24. Travanj 2020. 16:29

Ja sam nasla od Babybugs neke vezice za dude koje mi se cine fora, silikonske. 
    Bas mi je krivo da jos ime nismo odabrali pa ne mogu nista personalizirano naruciti 🥴

Trancie
    24. Travanj 2020. 16:38

Mila7

Ja sam nasla od Babybugs neke vezice za dude koje mi se cine fora, silikonske.
    Bas mi je krivo da jos ime nismo odabrali pa ne mogu nista personalizirano naruciti 🥴

Stigneš kad se rodi, ionako to odmah nećeš bebi davat :) još će cure ode dat svoje dojmove prije ;) 

Dora4
    24. Travanj 2020. 16:57

Trancie hvala ti draga! Nece nit straha od curenja kad krene dojenje, planiram ih oboje paralelno 😬💪🏼
    Pepili nema danas kavice, ta teta je svaki 3.dan 😬 
    Mrvičak da, vjerovatno cu je opet probat kroz vrijeme kad mlijeko jos malo nadodje, sad su to smjesne kolicine jos pa je vjerovatno i zato teze..
    Hvala vam svim iskusnim na savjetima za cicke i cickanje 😘😘
    Bebac nadam se da ce ti zeljezo brzo rast i sigurna sam da ces izgurat holter tu noc! 
    Bebice moraju imat minimalno 2kg, ali i sve nalaze uredne za otpust kuci 😬
    Jedva cekam fotkice novih stvarcica!! Lancic s imenom je divan 🤗
    Eovyn neka si nam se javila!! Jesi dobro ti i bebaci? 
    Super da radis nesto konstruktivno, sretno s diplomskim 😘
    Zuza ne treba hrana, samo kinderic molim 🤣 ajme isto predivan lanicic s imenom!! 🤗
    Mila super da su se smirile kontrakcije, samo hrabro dalje!
    Mokvica hvala draga! Ti isto uvijek svima tako lijepo detaljno odgovoris, ali nista ne pises o sebi, jeste nam ti i bebica dobro? 😘😘
    Polly hvala! Sigurno ne kasni beba, pa evo ti mojih, kazu dr. da je oboje normalno za te tjedne (30+2 rodjeni) 1040 i 1400, zena sa mnom rodila 33tt, 1400 joj mali ima..neke bebe su vece, neke manje, ako ti nitko ne spominje tezinu kao neki problem nemoj si stvarat nepotrebnu frku! Nekidan si bila na pregledu i sve je dobro 😘 plus, to su samo procjene, ona mi je bila 2 dana ranije procijenjena na 1300, on na 1550g
    Kaktusica hvala ti! uf bas mi je zao da je tako ispalo s uk-om 🙈 al nemoj trpit cijelu noc, dovoljno je 3h, ja sam imala problem jer mi se piskilo svakih 40ak min pa mi je dr.reko da je 3h sasvim dovoljno!
    Dana nadam se da ce bolovi brzo prestat!😘 torba je divna!!
    Maggy cestitam na odlicnom pregledu i fino buckasoj krafnici!! 😘 fotkica je top, lijepi trbuscic i super boja haljine!!
    Danijela hvala draga! Glavno da ste bebica i ti dobro, a uvijek mozes piskarat kad ti dodje neka temica zanimljiva ili nesto sto je tebi vazno, ionako sve upadamo sa svojim aktualnosti pa se uvijek nadje neka koja promislja o istome 🤗
    Rio super da ste ipak stigli ulovit dostavu, ajme krenula sam citat i bas se naljutila hahah 

Dora4
    24. Travanj 2020. 16:58

Zvonkica slazem se, vazno je o tome pricati, nekoliko frendica me upozorilo da se ne grizem ako na prvu ne izreagiram sa emocijama i ostanem malo blokirana kad stignu bebe, u slucaju da ne budem osjecala ne znam koje navale emocija vec upitnik, sta je to to i sto sad s tim malim bicem? Moram priznat da sam se bojala sto ako to bude mora reakcija, ali vidim sve njih koliko vole svoju djecu i da to dodje, prije ili kasnije, ali prorade sve emocije!
    Iris i Vrapcic pridruzujem se pohvala za humanu u petrovoj, ne znam tko je od koga bio pazljiviji i koncentriraniji, kako doktori tako i sestre i biolozi i cijeli tim!
    Anavo mislim da si u danasnje doba kad imamo puno zivotnih uloga rijetko koja uzima jednu kao generalno obiljezje nje same, dakako svaka od tih uloga, a pogotovo majcinska otvara jednu skroz novu sferu zivota i to zauvijek mijenja osobu, mozda postaje i najvaznija uloga, ali nikako jedina..bar ne bi trebalo, u nicem ne treba pretjerat u zivotu..osim u krafnama 😅
    Rio super napisano!!
    Hahaha i ja svog moram dodirivat makar malim prstom 😄 
    Mi isto imamo jako veliko drustvo i ne pada mi na pamet izolirat se zbog djece, osim ako ce trebat zbog novog vala korone, ubit cu se vise koliko mi fale ljuuuudi!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.