Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    24. Travanj 2020. 17:00

Vucica super za kolica!! Bruuum bruuum
    Vrapcic, mozda je tesko jer je prvi put, ali nije neizvedivo! Takodjer, ako bas ne ide, srecom da zivimo u vremenu kad postoji formula i dijete nece ostat gladno, a to bi trebalo biti prioritet! Ja sam sebi poslozila da mi je vaznije da sam smirena i posvecena djeci nego da se ubijam i budem u depri ako dojenje nece funkcionirat! Sacuvat hladnu glavu i biti objektivan je od kljucne vaznosti 😘
    Snoopy 😘😘 samo uzivaj i radi sto ti najvise pase trenutno 🙂
    RitaM dobrodosla! Podsjetila si ne na moja staklerske dane kad sam pratila iz prikrajka i imala osjecaj da sve poznajem, ali gledam kroz kljucanicu kako se fino partija unutra😆
    Nemoj se bojat ogtta, ja inace imam inzulinsku rezistenciju i bilo je gotovo 99% da ce se razvit gest.secer, a kad ono secer najbolji ikad 😉 tako da nema razloga za strah cak ni ako imas neke indikacije da bi moglo bit, malo ces pripazit na hranu mozda, a najvjerovatnije niti to! Samo pozitiva!
    Panda super za ogtt!!
    Mrvicak kakva je sad situacija? Sto si odlucila? 😘😘

Kolacic
    24. Travanj 2020. 17:01

Rio13

Zmyaja sam inace suhokozac od rodjenja, a sad mi je jos gore. Perem se uljnim gelom i moram se doooobro namazat nakon tusiranja jer mi koza bude svejedno onako bijela od suhoce. Pete necu komentirat. Sto kazes, ko u stare babe su mi. Koljena i laktovi, ajme. Tjeme-kuku meni. Jako mi se ta suhoca pogorsala u trudnoci tako da te skroz razumijem. Vise ne znam u cem da se perem i s cim da se namazem osim uljima. Didovo maslinovo mi je vec pri kraju pa moram pristedit 😭

I ja djelim iste probleme sa suhocom koze. Uvijek sam imala normalnu kozu, ali ovo sad u trudnoci nije normalno. I nevezano kolko mazem, uvijek bi mogla jos. Stopala i pete su posebno strasna prica. Za to jos nisam otkrila kremu koja bi mi pomogla. A sto se lica tice, zadnjih mjesec dana koristim neku Baby kremu iz Kauflanda za 2€. Ful je masna i vise nemam lisajeve od suhoce po licu. Za tjelo koristim Biobazu i ona mi je ok. Ne steze me koza neko malo duze vrijeme nakon tusiranja.

• Iris2605
    24. Travanj 2020. 17:15

Znaci sve nas muce suha koza🙈 dobro je zmya napisala-pete su mi doslovno kao u stare babe, nikad nikad u zivotu nisam imala takve ispucale🤢
    Otkad su najavili otvaranje usluznih obrta odmah sam se predbiljezila svima😬 idem nakoon pola godine na pramenove i 2,5mj od depilacije😂 (neshvatljivo, ali dlake pak nikad sporije i slabije narasle tak da nije suma striborova) 

• RitaM
    24. Travanj 2020. 17:15

Dora, hahaha, baš to - konačno sam na partyju. Kamo sreće da mi ogtt bude uredan, hvala na iskustvu. Nadam se da ti nije predosadno u bolnici. A Ivica i Marica su preslatke bebe 😍, lijepo napredujete, sigurna sam da će to sve vrlo brzo biti ko po špagi. Samo hrabro 🤗

• anav05
    24. Travanj 2020. 17:18

Dora4

Zvonkicaslazem se, vazno je o tome pricati, nekoliko frendica me upozorilo da se ne grizem ako na prvu ne izreagiram sa emocijama i ostanem malo blokirana kad stignu bebe, u slucaju da ne budem osjecala ne znam koje navale emocija vec upitnik, sta je to to i sto sad s tim malim bicem? Moram priznat da sam se bojala sto ako to bude mora reakcija, ali vidim sve njih koliko vole svoju djecu i da to dodje, prije ili kasnije, ali prorade sve emocije!
    Iris i Vrapcicpridruzujem se pohvala za humanu u petrovoj, ne znam tko je od koga bio pazljiviji i koncentriraniji, kako doktori tako i sestre i biolozi i cijeli tim!
    Anavomislim da si u danasnje doba kad imamo puno zivotnih uloga rijetko koja uzima jednu kao generalno obiljezje nje same, dakako svaka od tih uloga, a pogotovo majcinska otvara jednu skroz novu sferu zivota i to zauvijek mijenja osobu, mozda postaje i najvaznija uloga, ali nikako jedina..bar ne bi trebalo, u nicem ne treba pretjerat u zivotu..osim u krafnama 😅
    Riosuper napisano!!
    Hahaha i ja svog moram dodirivat makar malim prstom 😄
    Mi isto imamo jako veliko drustvo i ne pada mi na pamet izolirat se zbog djece, osim ako ce trebat zbog novog vala korone, ubit cu se vise koliko mi fale ljuuuudi!!

Krafnice forever😅😂🥰
    Ko Spice girls zvučim!

Rose1
    24. Travanj 2020. 17:18

Dora jeste se mazili? Jesi dobila kavicu☕?
    Mrvicak kako je?

💙

dana130
    24. Travanj 2020. 17:20

Vrapcic 😘 probat cu danas cim vise odmarat, iako sam planirala malo stan pospremit 😂🤦‍♀️
    Zmya, da na fejsu, aukcije igracaka 😁
    Mimoza i ja sam do sad cula samo, pozitivna iskustva, nista bas od nekog bliskog,ti ces bit prva koja ce mi prenijeti.
    A ja opcenito volim biti u kadi i toploj vodi pa mi ovo djeluje kao idealno 😂 ja bi, cak voljela ako, bude moguce i sami izgon u vodi obaviti.
    Rio, slazem se s ovim dijelom-moram ga i nogom dodirnut makar 😂
    Vrapcic, ja preporucujem isto heli. Od nje sam do sad bar 10ak vezica narucila za svih tko ima djecu 😂 ja planiram kao zuza samo u zenskoj verziji za svoju za izlazak🥰
    https://ibb.co/zHwz1mQ
    Dora steta sto nema tete s kavicom, ali nadam se da ce donijet kad opet bude radilla 😘

Baby girl 💜

24. Travanj 2020. 17:24

Rose1

Mrvicak kako je?

Iskreno, mislim da nije dobro. Prvo sam psihički loše. Stalni su bolovi prisutni, sada kao da me i leđa bole. Moguće da je to od ležanja. Curenja nema. Budući da mi je isto ovako bilo onaj kada kada sam išla na pregled, a bilo je sve ok, neću još na hitnu. Idem se sada otuširati i popiti još jedan dodatni Mg. Valjda će se smiriti sve.
    Kako si ti? 

• anav05
    24. Travanj 2020. 17:33

mrvičak

Rose1

Mrvicak kako je?

Iskreno, mislim da nije dobro. Prvo sam psihički loše. Stalni su bolovi prisutni, sada kao da me i leđa bole. Moguće da je to od ležanja. Curenja nema. Budući da mi je isto ovako bilo onaj kada kada sam išla na pregled, a bilo je sve ok, neću još na hitnu. Idem se sada otuširati i popiti još jedan dodatni Mg. Valjda će se smiriti sve.
    Kako si ti?

Žao mi je pročitati ovo...
    Meni uvijek topli tuš pomaže i Mg.
    Nadam se da će ti biti bolje...

Trancie
    24. Travanj 2020. 17:37

Dora ti si čudo koliko napišeš svakoj od nas :* nadam se da ćeš sve uspjet da ih dojiš oboje odjednom, ako i ne bude ić... ić će jedno po jedno :)
    Mrvičak ako si tako jako zabrinuta i ne da ti mira il zovni ginića ili otiđi... samo sebe mučiš.... a ja se nadam da ti je sve super i nema nikakvih promjena...
    Dana divno mi je ovo ... baš za curu slatku.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.