Vrapčić, jos da sam ime napisala bilo bi super😅
Heli- Silikonske vezice za dude.
Vucica, upadam za kolica jer još ništa nisam kupila (osim odlične knjige o bebama 😊😂). Koji je to model? Super su… 😍
Ovo je Maxi Cosi Zelia, imas na popustu na Magic baby za 2500 kn. Kosara se poslije pretvara u sjedalo. A autosjedalicu sam uzela odvojeno na ekupi za cca 1200 kn isto Maxi cosi pa mi idu na kolica, Cabriofix
Mila tako tako, samo ti miruj i pazi se. Strpi se, nekad je zbilja teško mirovati i ležati osobito kad je vani ovako divno. 😏
Mrvičaki meni je bilo više toga prozirnog nego bjelkastog. Čuvaj se, prati i ako išta čudno osjetiš ili se uplašiš zovi doktoricu. Bolje biti sigurna. Ako imaš mail, pokušaj mailom.
Pitanje curke: sjećam se da je neka od vas, tj. Više vas naručivalo lančić za dudu sa imenom bebe. Možete li mi reći gdje ste to naručile i ako se kojoj da slikati?
Evo upravo danas stiglo 🥰
https://ibb.co/HNbGgbJ
Na popustu u pola cijene jer ih nece vise raditi. Silikonske i gricka na kraju a moze i bez gricke 😊
Avangard art. 77kn +30kn postarina
Hahah, Panda, thx, to je super čuti! 😎
Hvala ti puno, Pcelice, još ću dooosta proučiti pa naručiti za cca mjesec dana. Ali ova stavljam na popis, djeluju super. 💪
Vucica, upadam za kolica jer još ništa nisam kupila (osim odlične knjige o bebama 😊😂). Koji je to model? Super su… 😍
Ovo je Maxi Cosi Zelia, imas na popustu na Magic baby za 2500 kn. Kosara se poslije pretvara u sjedalo. A autosjedalicu sam uzela odvojeno na ekupi za cca 1200 kn isto Maxi cosi pa mi idu na kolica, Cabriofix
E super, trebala mi je info i za AS. Hvala ti!! 🤗
Vrapcic ja sam isto narucila sa Heli na fejsu https://ibb.co/fMQ1M14
Sto se poroda tice ja sam isto sve preporuke slusala. Sta ja znam o tome da se tam pravim pametna. Bas sam sve pitala, oni objasnili i dali preporuku i na prihvatila. Jedino sto smatram da su me trebali dati na carski jer mi se mali jako ispatio i na kraju imao krvarenje. Recimo to mislim da se moglo izbjeci. A sad, opet neko nagadjanje. Bogu hvala, sad je sve u redu.
sad ima masa tih vezica za dude stranica; ja sam bila naručivala silikonske sa Mamino sunce (čini mi se) a imala sam prvo i drvenu sa mislim Luma&To , obe su mi baš super, samo te silikonske su teže (meni osobno) uzela sam baš vezicu sa imenom za dudu i gricku... ( gricku nije koristila nikako )
Vucica ja sam isto tako htjela zbog te velicine gledala i babyzen, ali sam vidjela da zbog tih malih kotacica za koje kazu da nije bas za makadam i sljuncane povrsine. Sad sam i sliku tvojih vidjela, super izgledaju 🎊🎊 jos cu pricekati mjesec dana, mozda se otvore ducani, pa cu ih vidjeti uzivo.😍
Rio, ne znam kako tebi i ostalim curama, al meni su pete i opcenito koza ful ful ful suhe u trudnoci. Pete mi ko u stare babe da ih ne znam kako mazem i turpijam. Lak ne smijemo nikakav, a ja cu i ovaj pirs sa hrskavice na uhu skinit i prstenje.
Sta se tice friziranja, ja sam tamo za Bozic cak otisla na preljev, jer je bilo pred svadbu, isto sam bila 3 mj trudna.
Nekako mi se cini da kad se beba rodi da cu tek onda imat manje cajta za bilo sta, pa sam se narucila ocistiti i zmasirati lice i pocupat se na vrijeme!
A britvica mi je ono, nuzno zlo - ne volim je i imam alergiju na nikal/kobalt pa me zna i pazuh i sve ceskat od toga, iako ovo sto mimoza radi da navikava kozu je zapravo skroz okej stvar.
indy ja sam isto ove premium Pampers htjela za pocetak uzet za probu, kasnije bi isto probala dm il neke malo jeftinije. Pure sam uzela dvojku jer mi je falilo za bespl dostavu na Bubamari, a tamo su sve pelene na -25% do kraja 5og. Onda muz ne mora masirat, nega ih turpija malo haha, tesko mi se saginjat sta cu ja!
A bojim se epiduralne zbog tih svojih ledja, jako sam osjetljiva na njih. Neurokirurginja kaze da je ok, da nema indikacije za CR. Niskotlakas sam, epiduralna ubije jos vise, zamisljam i prizeljkujem da sam pokretna i u hodu a ne da satima lezim tamo sa dripom i epiduralnom.. Evo, nemos znat, bitno je imat povjerenje u osoblje da se mozemo opustit, imat neke svoje zelje, al opet, oni tamo znadu najbolje i radi vlastite glave bolje mi je doc s tim stavom tamo, pa evo, bit ce kako bude!
Nemam nikakvih velikih ocekivanja, zelim se opustit i prepustit u trenutku kad beba dodje i trudit se davat bebacu najbolju verziju sebe u tom trenutku <3
Sortiraj odgovore
Najstariji