Vučica dada, super je ispalo na kraju! A da, meni je isto koma ova korona i zbog toga, sve moramo na blef kupovati... Ne možeš ništa vidjeti ko čovjek! 🤦♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mrvičak jel baš jako boli? Koliko curka? Po malo onako ili?
Pelene: meni sestra savjetovala Dm pelene, njihove baš, one Baby love ili tako nešto. Curica joj je imala problem sa crvenilom po guzi i od kako je počela koristiti te Dm pelene sve ok. Eto tako je barem njezino iskustvo. Mala joj ima sada 2 godine.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sta se majcinstva tice...ja se jesam zaljubila u sina prve sekunde kad su mi ga stavili na prsa.
Ali isto tako sam ga doma pustila vec za valentinovo (mjesec i pol je imao) na 2h da idemo na veceru muz i ja, isto tako sam ga pustila sa muzem pocetkom 3 mj da idem sa kumom gledati kinesku novu godinu isto na 2-3h.
Nista mu se nije desilo, osjecala sam se cudno ali nisam imala griznju savjest.
I kroz ovih 5 godina isto tako bez problema ga pustim,, spava kod none, kod teta i barba, ma di god zeli.
Cak nam je jednom kad smo dosli po njega kod muzeve tete, dok smo se pozdravljali pao po 15stepenica. Neke mame bi digle sou ja nisam. I naravno da je i dr put isao tamo spavati.
Mislim da je bitno da imamo i mi svoj zivot a i njima da dajemo prostora.
Mi jesmo njihove mame, ali smo i zene same za sebe.
Sjecate se kako sam govorila za ovog malca dase pitam sta mi je ovo trebalo, ocu li ga voliti, ali evo vec neko vrijeme su mi emocije toliko jake da jedva cekam da dode ❤️ tako da sve u svoje vrijeme. I znajte da bilo kakve emocije da imate, normalne su, ako su one lose, izgovorite ih. Vasi bliznji sami nece znati kako da vam pomognu ako im otvoreno ne kazete 😘
Vrapčić, stvarno ne znam je li curka uopće ili je ovo iscjedak. 🤔
Rio13 - jesam spomenula sam i nije joj to nikako drago. Al moja dr. je osjetljiva. Vidim da su vam većinom govorili da je sve ok što se toga tiče. Pregled mi je u srijedu, pokušat ću ne dizati paniku jer bi morala na hitnu. Moja dr. je na godišnjem od ovog uto do srijede iduće.
Ženske, super ste, hvala vam. 🤗 Vucica, Rio, Vrapcic, mislila sam da me ništa neće smiriti, ali stvarno mi je puno lakše nakon vaših komentara. Hvala puno, probat ću se ne nervirat pa kako bude.
Što se tiče mokrih gaćica, meni su isto često mokre... Kako trebam ležati, a ležim na boku skupljenih nogu, tako često osjetim to da su mokre. U početku me užasno prepalo, al skužila sam da je to vjerojatno jer je 🍑 toplo... 😂
Snoopy❤
Kaktusica prstima ni nije gledao🤷♀️samo vaginalni pa abdominalni uzv
Hvala puno na komplimentima❤
Dana torba je lijepa i prakticna
Zmya ❤ mene isto ful strah epiduralne, bas jaaaako...prijateljica sad bila na dripu i zbog njega da epiduralna nije ni djelovala
Rita ogtt nije nis strasno, meni to bilo skroz ok, vjerojatno jer su stavili i limun koji je to ublazio...ali bit ce ok, nemas razloga za brigu i drzim fige za dobre nalaze
Vrapcic ma bas steta, a bas izgleda neksko cvrsto i kvalitetno...ne kuzim kako su te tako krivo savjetovali
Polly pa da, to je to, sve su bebice razlicite
Mrvicak ma joj, pa nikad mira...nadam sse da ce se primiriti🙏
I meni su govorili da je pritisak normalan i da mogu i vjezbati i sve pa eto...bolje da puse na hladno
💙
Zmya da, to ću isprintati i potpisati pa uzeti sa sobom. Nek se nađe. I ja se nadam da će nam sve ići smooth! A takva će biti i tvoja 🍑 nakon brazilke! Bit će dobar tajming sigurno!
Pedikura - smijemo li imati nalakirane nokte u rodilištu??
Mokre gaćice - i meni su stalno mokre što od iscjedka, što od skupljenih nogu kao što je Rita napisala! Dobrodošla RitaM!
Amneris vidim da si napisala da bi epi i da bi se kretala. Ako uzmes epiduralnu ne smijes se kretat. Samo lezis. Tako je barem bilo kad sam ja uzela. I netko je napisao da se boji igle. Ti ni ne vidis iglu. Prvo ti daju lokalni anestetik i onda kad ti uvodi epiduralnu pojma nemas sta se dogadja samo se ne smijes mrdnut.
Vrapcic nemoj ni misliti o izdajanju. Mozda ti uopce ne bude trebalo, i tako ti je i najbolje. Odmah da se uskladite i to je to. Ja osobno nisam mogla izdojit 20ml, a dojila 18mjececi i mali mi je prva 2 mjeseca dobivao po 2 kile mjesecno. Bio je ko bumbar preslatki moj 😂😍
Fenjer mi smo 1 i 2 koristili premium care i onda od trojke su bile uzasne. I sve dalje pampers nam nisu odogovarale. Onda sam isprobavala sve i na kraju su nam odgovarale Puffies. Na kraju ti stvarno ispada da svakom djetetu nesto drugo odgovara.
Ja sam slicno nakon poroda bila kao Zvonkica. Osjecaj odgovornosti, straha i strepnje nad tim zivim bicem bio je visestruko jace izrazeniji od osjecaja ljubavi. Jako sam se bojala za njega i znala sam noco sjedit kraj kindaca i gledat ga. Brijem da me totalno oprao baby blues. Tek nakon jedno 3-4mj osjecala sam da me ljubav preplavljuje vise od straha i odgovornosti. Bilo mi je tesko bilo kome to priznati. Ono kao ne volim svoje dijete. A znam da ga volim, znam, ali tako je to tesko osjetiti. A sada ne moram pricati koliko sam zaljubljena u njega! Pomalo opsjednuta 😂🙈🤦♀️
Sto se tice mokrih gacica ja potpuno suhe, minimalan iscjedak, jucer prokuhala kako je zagrijalo i od straha sto ce reci ginek, skidsm se ja, one potpuno mokre cijele, razum govori oznojila si se, a opet panika da nije plodna. Sinoc pocels s utricima, danas cijeli dan veselo...
Prijateljice skoro sve strasne iscjetke, jednoj bi bas iscurilo na pod, onako pljas pa i na hitnoj bila...uvijek sve sterilno, nije plodna voda...
💙
Rita dobrodosla! Samo hrabro za ogtt, najgore sto ti se moze dogodoti je da pazis na prehranu al nadamo se da ce biti sve u granicama normale 💪
Vrapcic hvala na pitanju, bolje je sa kontrakcijama. Smirile su se. Odmaram, ležim iako imam crva u dupetu strpit cu se jos cca 5tjedana
Pelene su nezahvalne za preporuciti jer zaista ovisi o bebi. Ja sam sa obojicom koristila Pampers premium care i bila ful zadovoljna. Nisu nikad promocile niti su mi imali osip ali sa drugim pampersicama i pelenama znalo se dogoditi da zbrise mimo njih.
Najbolje probati par vrsta i drzati se onih koje najvise bebacu odgovaraju. Ja sam sada pripremila premium care al ako ne budu odgovarale ici cu isprobavati dalje.
Sortiraj odgovore
Najstariji