Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    24. Travanj 2020. 13:35

CurlySue kako si?

💙

• indy34
    24. Travanj 2020. 13:37

CURE cestitke svima na nedeljama ako vec  nisam,vise ne znam dal sam posla ili dosla ..moj mozak je 😊.Tema pelene ..meni je receno ono prvo vrjeme dok su skroz mali Pampers premium,posle dok bebe ojacaju Dm je sasvim uredu ..tako sam i ja se pripremila ..Zmya pazi kod masiranja stopala ,ja kad sam pre ovog ciekusa bila na pedikir rnisu htjeli dami masiraju stopala jel sam trudna ..rekli su ne mi to necemo zasto tacno nije objasnjavala al je rekla stopala imaju puno tih nerfe ili sta god i nije dobro dase nesto nebi pokrenulo i imali neku negativnu reakciju..tako da posavjetuj se pre toga molim te ..a sto se tice osjecaja kad se rode bebe 🤔 to je zaista razlicito iskreno ja se plasim .radujem se naravno al se plasim da necu moci odmah da realizujem dasu zaista moji ..

Žuža
    24. Travanj 2020. 13:39

Amneris koliko znam, nikakav lak za nokte, jer mozes zavrsiti na carskom. Zato najbolje niti nakit niti ista.

Rose1
    24. Travanj 2020. 13:40

zmya

Rio13

RitaMdobro nam dosla ☺️ Nemoj se plasiti ogtta. Ja sam ko ukenjana isla na to na kraju mi je nalaz super bio. Ako si oratila onda si mozda ubrala da sam na pocetku dosta povisenu glukozu imala. To je dosta do hormona kako ti oni funkcioniraju. Kako bude, biti ce. Sto manje misli na to i bit ce sve ok ❤️
    Zmya tocno te mogu zamislit s ovim narucivanjem 🤣 ja kad sam jucer cula da saloni otvaraju, prvo sto sam pomislila je na moju noktaricu. Bas me zvala sinoc pa smo si malo i popricale. Odlucile smo da se vidimo ipak iza poroda jer je meni tesko sjedit sad 2h, a i da se sto manje izlazem iako ona i inace sve zivo sterilizira i bas je malo šu šu za higijenu. Muz jedva doceko da se moze ici osisati 🤣🤣 vec je zaraso ko neki grm

A moj je isto obrasta cili, neda mi da ga pokratim malo :D
    Ic cu i na sisanje polovicom petog, kosa ce mi dok rodim doc do guzice, nije mi to najprakticnije za ljeto, tako da malo se kratit moram!
    Noge i pedikura, hm isto mi je proslo kroz glavu mogla bi u salon, e a bome, radila ja pedikuru muzu, pa ce i on meni, malo masirat stopala i brusit pete, ko ga sisa!
    Jedino mi je frkusa sta sam tad u terminu i evo, nadamo se da cu se uspit pocupat na miru i da ih necu morat zvat ranije e krenilo je stizem na cupanje :D :D

Pelene - uzeli smo Premium Care jedinicu i Pure 2 pakete pa cemo vidjeti, ne znam kako ce reagiarti.

Ja mislila na frizuru,bas htjela zvat svoju da me nsruci cim otvori, ali sad nista, bit ce mi izrast do pol glave😱🙉🙊🙈 doma se sad brijem, decko pomaze😂🤣

💙

Rose1
    24. Travanj 2020. 13:45

Amneris ne smijemo lakic za nokte

💙

Flo
    24. Travanj 2020. 13:48

Cure cestitam na punim tjednima❤️
    Vidim da ste pisale oko kolica, dvoumim se oko maxi cosi zelia i cybex balios s, brat kaze da kupuje 🎊🎊 
    Maxi cosi su mi super sto necu morat trazit nakon 6 mjeseci mjesto za kosaru, a cybex su mi od prvog dana ❤️❤️
    Evo za pelene sogi moja kaze da su joj najbolje iz lidla, frendica pampers, druga frendica violeta. Pa ko ce ga znati 
    ja jedva cekam brazilku!! 

24. Travanj 2020. 13:51

Hvala na odgovorima za pelene curke, tako sam si i mislila da nije bas sigurno napamet kupovati tako velike kolicine! 💸

Brbicaa
    24. Travanj 2020. 13:51

Flo

Cure cestitam na punim tjednima❤️
    Vidim da ste pisale oko kolica, dvoumim se oko maxi cosi zelia i cybex balios s, brat kaze da kupuje 🎊🎊
    Maxi cosi su mi super sto necu morat trazit nakon 6 mjeseci mjesto za kosaru, a cybex su mi od prvog dana ❤️❤️
    Evo za pelene sogi moja kaze da su joj najbolje iz lidla, frendica pampers, druga frendica violeta. Pa ko ce ga znati
    ja jedva cekam brazilku!!

Maxi cosi zelia su predivna ❤️❤️
    Ja sam uzela bugaboo cameleon, doduse polovna, al sam zaljubljena u njih 😅

Trancie
    24. Travanj 2020. 13:58

Zvonkica super si to iznjela... ajme ja sam u tolkom bunilu bila da se i ne sjecam prvih dojmova, ali me porod satrao da sam samo htjela cut da je sve ok... ni ne sjecam se tih osjecaja ... kazu svi da s drugim puno bolje prozivis porod i sve 🤷🏼‍♀️
    Pelena -ja sam za pocetak premium uzimala, super mi bila linija sto pokazuje punocu pelene, kasnije sam pamper normalne.. meni su supet bile... pure su mrak , ali skupe dosta... a treba kolicine.. ostale sam sve isprobavala, ali uvijek se vracala... svakoj bebi odg.druge... 

Trancie
    24. Travanj 2020. 14:00

RitaM dobrodosla...
    Nas je sad zdrmalooo potres... ali taman ko vas jucer u Zg... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.