Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggy_1
    23. Travanj 2020. 21:17

Dora kako su samo slatki 🥰
    CurlySue i Rose drž te se i samo hrabro, dogurat ćete vi daleko uz mirovanje 😊

23. Travanj 2020. 21:19

Dora ti si jedna divna zena! Prekrasna su ti djeca, jel ovo malac sto se rasteze? Premedeno 😍 I veliki like za kapicu na tockice! Bas su jako slatki, sva sam se rastopila! Sretno vam i dalje 🥰 Kako je krenulo draga moja jos ces nam i njihova prava imena otkriti za drugi puni tjedan 😛 Saljem vam virtualne zagrljaje, papajte i rastite fino 😘😘
    CurlySue drzi se, budi optimisticna, ja vjerujem da ce biti sve uredu! Drzim fige da izdrzis sto dulje u komadu! ☺️

Ostale curke, citam vas, ali ne tipkam jer se nemam s cim ukljuciti o temama marama, klokaonicama itd.
    Ali mogu se ukljuciti u temu hemeroida 😞 ne znam jel se sjecate, imala sam na Uskrs krvarenje i evo danas opet, ali sad znam da su hemeroidi u pitanju i to unutarnji. Jel postoji kakav lijek za njih? Imam kantarionovo ulje, ali ne znam ima li ucinka kad su unutarnji u pitanju? Stvarno nisam mislila da ce me ovako rano "napasti", ali sta je tu je, ne daj Boze veceg zla! 😂

Brbicaa
    23. Travanj 2020. 21:26

@dora savrseni su❤️❤️❤️❤️ suze ne staju

Mi smo sinoc imali pravu epizodu kontrakcija, prepala sam se ko nikad u zivotu, do 3 sata ujutro sam dolazila sebi...sutra sam u doktorice ako me primi.. Danas smo pokusali ne razmisljat o icemu i malo se opustit vani na suncu ali evo cim smo doma u lezecem polozaju pocinju opet... Ne znam vise dal setat ili lezat

Rose1
    23. Travanj 2020. 21:27

fenjer

Dorati si jedna divna zena! Prekrasna su ti djeca, jel ovo malac sto se rasteze? Premedeno 😍 I veliki like za kapicu na tockice! Bas su jako slatki, sva sam se rastopila! Sretno vam i dalje 🥰 Kako je krenulo draga moja jos ces nam i njihova prava imena otkriti za drugi puni tjedan 😛 Saljem vam virtualne zagrljaje, papajte i rastite fino 😘😘
    CurlySue drzi se, budi optimisticna, ja vjerujem da ce biti sve uredu! Drzim fige da izdrzis sto dulje u komadu! ☺️

Ostale curke, citam vas, ali ne tipkam jer se nemam s cim ukljuciti o temama marama, klokaonicama itd.
    Ali mogu se ukljuciti u temu hemeroida 😞 ne znam jel se sjecate, imala sam na Uskrs krvarenje i evo danas opet, ali sad znam da su hemeroidi u pitanju i to unutarnji. Jel postoji kakav lijek za njih? Imam kantarionovo ulje, ali ne znam ima li ucinka kad su unutarnji u pitanju? Stvarno nisam mislila da ce me ovako rano "napasti", ali sta je tu je, ne daj Boze veceg zla! 😂

A jebemu i ti hemeroidi, ali kao sto kazes sve zlo s tim...kantarion je odlican za svasta, mama maze i hemice, ali ne znam bas kakve ima

💙

Vrapčić123
    23. Travanj 2020. 21:32

Curke što smo ono zaključile? Učestale bh su opasne kada su pravilne, odnosno u pravilnim razmacima? Ja ih imala u zadnjih sat vremena već dvadesetak sigurno. Nepravilne skroz. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Brbicaa
    23. Travanj 2020. 21:34

Vrapčić123

Curke što smo ono zaključile? Učestale bh su opasne kada su pravilne, odnosno u pravilnim razmacima? Ja ih imala u zadnjih sat vremena već dvadesetak sigurno. Nepravilne skroz.

U pravilu bi trebalo biti tako... Ali sto znaci kad su nepravilne a opet ih je previse.. Opet mogu dovest do otvaranja.. 

Vrapčić123
    23. Travanj 2020. 21:38

Svea, Brbicaa samo još vrlo blagi menstrualni bolovi me muče. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Brbicaa
    23. Travanj 2020. 21:38

Mene su sinoc rasturile, drzalo mi je trbuh skroz tvrd sigurno 10, 15 min.. U to vrijeme pritisak dole i ostra bol, pa mi se pocelo sirit na leda i onda sam vec bila spremna na hitnu.. Nisam se mogla pomaknit normalno..... Jedva sam se primirila, mg i normabel, i disala polako i duboko... Ne znam VRAPČIĆ123 kako je tebi, jesu ti krace u pravilnim razmacima ili te uhvati i ne pusta

Rose1
    23. Travanj 2020. 21:39

Ja isto ne znam to za bh kontrakcije, mislim da je to sve individualno. Prijateljica je imals jake i ceste pa nijr utjecalo ni na sto

💙

Mila7
    23. Travanj 2020. 21:40

Kontrakcije ne bi smjele biti jako bolne i da se bol siri prema leđima. Ne znam za minimalni broj u nekom vremenskom periodu ali ja npr zapisujem vrijeme kad se pojave. Ako se javljaju u priblizno istim intervalima i bolne su (jace od menstr grceva) trrbalo bi doktoru. Eto tako su barem meni rekli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.