Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    23. Travanj 2020. 22:03

fenjer

Rose1

fenjer

Dorati si jedna divna zena! Prekrasna su ti djeca, jel ovo malac sto se rasteze? Premedeno 😍 I veliki like za kapicu na tockice! Bas su jako slatki, sva sam se rastopila! Sretno vam i dalje 🥰 Kako je krenulo draga moja jos ces nam i njihova prava imena otkriti za drugi puni tjedan 😛 Saljem vam virtualne zagrljaje, papajte i rastite fino 😘😘
    CurlySue drzi se, budi optimisticna, ja vjerujem da ce biti sve uredu! Drzim fige da izdrzis sto dulje u komadu! ☺️

Ostale curke, citam vas, ali ne tipkam jer se nemam s cim ukljuciti o temama marama, klokaonicama itd.
    Ali mogu se ukljuciti u temu hemeroida 😞 ne znam jel se sjecate, imala sam na Uskrs krvarenje i evo danas opet, ali sad znam da su hemeroidi u pitanju i to unutarnji. Jel postoji kakav lijek za njih? Imam kantarionovo ulje, ali ne znam ima li ucinka kad su unutarnji u pitanju? Stvarno nisam mislila da ce me ovako rano "napasti", ali sta je tu je, ne daj Boze veceg zla! 😂

A jebemu i ti hemeroidi, ali kao sto kazes sve zlo s tim…kantarion je odlican za svasta, mama maze i hemice, ali ne znam bas kakve ima

Ulazne i izlazne rupe su mi u rasulu 😂😂🙈 bas sam prosta, ali eto zubi se raspadaju, dolje imam kandidu, a na zadnjoj rupi hemice 😂
    Ne bole me, povremeno zasvrbe, ali ne bole, samo pocnu krvarit, ludilo 😂 #trudnickecari haha

Bas blazeno stanje je trudnoca😂🤣😂

💙

Brbicaa
    23. Travanj 2020. 22:07

https://ibb.co/6Jzkgm5 
    A ovako izgleda 😅 to sam nekidan slikala jer mi se muz sokira kad ja vidio, valjda jos lude izgleda uzivo
    Magnezij i normic su nam vecera do daljnjeg

Ivcy1306
    23. Travanj 2020. 22:08

Vrapcic, pa ajmo rec da smo prosjecni. Ja sam 170cm, a muz 185cm. Kad sam se ja rodila imala sam 2400g, a on 3200g. Jedemo apsolutno sve, bas raznovrsno.. jako volimo juhe, od kremastih do bistrih, variva razna, umake, meso, voce, povrce, pa i junk food. Nista ne biramo😁
    Rose, ne brini se za cerviks. Jel ti rekao kojeg ti je oblika unutarnje usce? Pitam jer je moj cerviks u 20.tjednu bio 30mm, a unutarnje usce U oblika (receno da je to najgori oblik) i uz mirovanje i utrice eto uskoro smo na punih 31tjedan. Sa prvim malim sam se u 32.tjednu otvorila 3prsta i mirovala do 36.tjedna a onda se ponasala normalno skroz i prenesla. Bit ce sve u redu, vidjet ces!!
    Dora, ajmeee preslatki su. 😍😍 

Zaraa
    23. Travanj 2020. 22:13

Dora ajme meniii majko moja milaaaa, pa to su dva andela slatka medena lipa. Neka im Bog da zdravlja!!! Prekrasni su. Isuse, ja bi ih stalno grlila i ljubila i mazila i gledala. Prekrasni, premedeni... lavice nasa! 💪

💞girl💞

Zaraa
    23. Travanj 2020. 22:15

Cure vidim da pisete o BH kontrakcijama, ja ih, da kucnem u drvo, neman, imala san ih na pocetku trudnoce, a sad fala Bogu neman.
    Ja iman problem sa ledima, meni leda pucaju, iman osjecaj da se rastavljaju, place mi se od boli. I ponovo imam probadanja doli izmedu pi pi i guze. Straj me da se ne otvaram 😑
    A kontrola mi je tek 15.5. Bebicu osjecan svakodnevno, to me umiruje.

💞girl💞

mimoza
    23. Travanj 2020. 22:18

Imam 20tak stranica za procitati i to ce potrajati, ali da odgovorim Renati za ogtt. 
    Cure u Njemackoj nema vadjenja krvi na taste, niti nakon 2 sata od popijene hlukoze. Znaci ovdje se popije prvo glukoza, zatim se ceka 1 sat i tad se vadi krv, prvi i jedini put i odmah aparat ocita rezultat, koji je doktorima mjerodavan za odredjivanje dg trudnickog diabetesa. Iz tog razloga se mora doruckovati, da ne bi doslo do mucnina. Nazalost, u Hr je to jos uvijek mrcvarenje i daleko od ovog ovdje nacina. Renata zivi u Njemackoj, zato je pitala.
    Sad se bacam na citanje zaostataka, jer sam cijeli dan po kupovinama i hodanju provela 😰 otvorili su sve trgovine ovdje, tako da je trosenje novaca glavni hobi 😁

zmya
    23. Travanj 2020. 22:25

E zab sam odgovoriti Indy, da da, onda cu ja lipo za 3-4 tjedna i na frizuru i na cupanje, a mali nakon toga moze kad god pozeli van! 🤪
    Radim ti do 6.5 sluzbeno, a nesluzbeno ce me garant gnjavit dok se ne porodim 😆
    E, ja sam ipak napokon provjerila koja kolica dobivam, nisam iskreno gledala ni guglala ni istrazivala, Bebetto Torino su kolica, lipo mi izgledaju, ocuvana su skroz jedva da su koristena, jedino nemam tu torbu. 
    Znam da sam nekidan vas pitala sta oko te torbe i sta cr mi i sad je nemam pa dajte pomagajte da ne vrtim 200 strana nazad 🙈
    Kaktusica znam da je narucila onu s tockicama lipu, neki sa alija, koja je fora-dal svaka torba/ruksak mogu na sva kolica il moram posebno nesto trazit?
    Dal je netko narucivao sa mamadonne ove sarene ruksake(i sto mislite o njima) i imate li kakvu preporuku opcenito?
    sorry na gnjavazi 😔

Amelie 1
    23. Travanj 2020. 22:26

Dora preslatki su i hvala to sto nesebično dijeliš s nama slikice💕
    Rose pokušaj se smiriti i razmišljati pozitivno i misli na svoju bebicu! 😘
    Curly Sue držim 🤞 da sto duže izdržiš! 

Kolacic
    23. Travanj 2020. 22:29

mimoza

Imam 20tak stranica za procitati i to ce potrajati, ali da odgovorim Renati za ogtt.Cure u Njemackoj nema vadjenja krvi na taste, niti nakon 2 sata od popijene hlukoze. Znaci ovdje se popije prvo glukoza, zatim se ceka 1 sat i tad se vadi krv, prvi i jedini put i odmah aparat ocita rezultat, koji je doktorima mjerodavan za odredjivanje dg trudnickog diabetesa. Iz tog razloga se mora doruckovati, da ne bi doslo do mucnina. Nazalost, u Hr je to jos uvijek mrcvarenje i daleko od ovog ovdje nacina. Renata zivi u Njemackoj, zato je pitala.
    Sad se bacam na citanje zaostataka, jer sam cijeli dan po kupovinama i hodanju provela 😰 otvorili su sve trgovine ovdje, tako da je trosenje novaca glavni hobi 😁

Hvala ti mimoza. Mrvicak me stvarno skroz uvjerila da sam krivo shvatila doktoricu. Ja moram normalno doruckovati prije testa, ali Renata je zvala svoju ordinaciju i njoj su rekli da mora ipak biti na taste. Rjesile smo to 🤗
    Laku noc svim krafnicama 🌜😴

ena0206
    23. Travanj 2020. 22:30

Dora ova slika je nesto najslađe što sam u životu vidjela. Predivni su. ❤️❤️ Dva mala borca.. 😍😍 Sama ljubav ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.