Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila7
    23. Travanj 2020. 12:58

Rose ja sam imala umetak za novorođence sa prvim malcem pa sam ga nosila od starosti cca 1.5mj. Sa drugim sam uzela noviji model gdje nije trebao umetak i pocela sam otprilike u istom periodu ga ufuravati u nju. Obojica su uzivala biti tako nosena.
    Inace malo je trapavo sa tim umetkom, bas se treba ufurati,puno lakse je sa ovim novim modelima. 

Sto se tice mojih kontrakcija, uvela mi je dr 3xdnevno Normabel od 2mg i strogo mirovanje. Ako se ne smire da dodjem. Inacr u sri imam redovnu kontrolu pa se nadam da ce pomoci normabeli iako cu cijeli dan biti kao nadrogirana

Dora4
    23. Travanj 2020. 13:00

Zuza bas su slatke stvarcice stigle!
    Joj meni sve to izgleda tako mekano i slatko da bi zagnjurila glavu u to i bez bebeka unutra, a kamoli ne s njim kad jos osjetis onaj ludjacko dobar miris beba 😍
    Panda trbuh je vrhunski, odlicna fotka 🤗😎
    Iris dobrodosla! 😊
    Napokon hvala draga, jesi nam ti dobro?😘
    Mimoza bit ce najmanje jos 3tjedna! 💪🏼 samo jako!! Ti si vec sve i pripremila, oprala, sve je spremno, tako da sad malo ubaci u ler i odmorna docekaj 🦁!! 😊 da, Alisa se vec dosta dugo ne javlja, cak sa joj i mail slala pa nije odgovorila..mislim da je njoj tesko padalo sve skupa, nema ni Tee, njih dvije su terminuse..tko zna, mozda nas iz prikrajka prate, nadam se da su dobro i one i njihove curkice! 😊
    Bebac super, maleni bas lijepo napreduje!! 😍 jos ti smiris svoje srceko i sve ce bit odlicno!! 👌🏼
    Rose ne znam za ljulju, ali ja sam u sve tiny love zaljubljena 🥰
    MissyR ma i neka si, daleko je zbilja jos mjesec dana! 😘
    Amneris odlicni nalazi, sjedi, 5!! 😎
    Svea definitivno nisi udavila, takvi strucni savjeti su zlata vrijedni! 🤩
    Dana rastopile su me tetrice, premedene su!! 🤗
    Klara  draga mislim da ti je bolje pitat curke na drugim temama, sigurno ce imat vise iskustva, tu sam jedino ja rodila i to 10tt prerano i tek danas nam je tjedan dana pa jos nemam pojma sto je il nije normalno i koja je procedura oko oporavka 😬
    Mila draga, nadam se da ce ih normabeli primirit 😘😘

Rose1
    23. Travanj 2020. 13:01

Svea, Amneris jeeeeej za dobre nalaze🥳🥳🥳
    Trancie, Mila hvala puuuno na odgovorima🤗
    Mila koliko ih cesto imas? Jake, bolne?
    Dana stvarno predivne boje tetrica

💙

kaktusica
    23. Travanj 2020. 13:02

Jao zene, koliko stiva 😳 Ovdje kopaju po cijele dane, nemamo kucni internet pa sam sad polovila preko moba sto ste pisale...
    Dora tako mi je lijepo procitati da bebaci napreduju, ti si se nekako ustosila s izdajanjem a kupus je top! Samo neka on tebi pommogne, to je najbitnije. ❤
    Divno je procitati i da postoje neki ljudi koji zrace dobrotom i paznjom i uveseljavaju sitnicama, vjerujem da ti puno znaci svaka sitna paznja u ovim trenucima. Da je makar sto vise takvih ljudi oko nas, ah..utopijo
    Spominjale ste stucanje jos nisam primjetila da suca, mozda zbog moje posteljice koja je sprijeda...
    M maree pa muz ti je divan, kako strpljivo i lijepo je to nacrtano, bas krasno, ne sumnjam i da ce medeki biti jednako lijepi iznad krevetica 🥰
    Ena dekica za "princezu" je vrh 🤣 Ta tvoja prica mi je presimpaticna 🥰
    Kolacic predivna mi je sva robica, bas se cini mekana i kvalitetna 🥰
    Vrapcic super mi je oblekica koju planiras za izlazak, favoriti su mi br. 1 i 2! A slikica na chihuahuu je mrak, pre pre dobro 😍🐶

Rose1
    23. Travanj 2020. 13:03

Iris dobro nam dosla!!!

💙

kaktusica
    23. Travanj 2020. 13:05

Yvette meni ili bude proljev ili tvrda stolica, znalo je biti i malo krvi od hemeroida. Nikad nisam imala problema s njima ali u trudnoci se cesto javljaju, sve je to dolje prokrvljeno i nadrazeno. Pitaj Fluffy za neku kremicu koja se smije koristiti u trudnoci.
    Trancie predivna mi je kombinacija koju je tvoja cura imala za izlazak iz rodilista, bas je prava girly 🤩🤩
    Žuža ono za analni sex mi je top, al sam se nasmijala 🤣🤣
    Jastuk za izlazak iz rodilista ja sam kupila jedan koji moze biti jastuk a poslije pokrivac, mozda bude valjao a mozda ne. U svakom slucaju mislim da ce najvjerojatnije izaci u AS.
    Amneris super mi je onaj jastuk kao slapica, cini se lagan i praktican. Bravo i super za sterilnu urinokulturu, samo ti nastavi po vodi i brusnici 🙂
    Bebac bravo za velikog djecaka, neka vas jos u komadu. Nadam se da ce sa srcekom sve biti ok 😘
    Svea cestitam na kupnji stana, nije to mala stvar 🏠
    Mrvicak pusti wc i sve, nek muz to malo predje a ti lezi i odmaraj. Meni  isto od dva nagnezija dnevno bude grozan proljev i nekakva nadutost.
    Curly Sue draga, bas ni je drago da su stali trudovi i da je sve ok, samo da izgurate u komadu do daljnjega 😘😘
    Dana i ja sam primjetila da nam vec neko vrijeme nema Trudy a ni Eovyn, stvarno se nadam da je sve ok 🤔🤞
    Njihaljke slazem s Bebac i Sveom, sto manje treskanja, drndanja i nekih neprirodnih polozaja tim bolje za bebu. 
    Yvette ja ti se grozim You Tubea, Baby tv i slicnih ludosti. Kad vidim da mame to djeci davaju bilo doma ili na kavama po mobitelu muka mi dodje. Imala sam nekoliko radionica i predavanja na tu temu i neki roditelji su ostali u soku, blago receno kad sam podastrla nekw dokaze i cinjenice. Uglavnom, veliki sam protivnik ekrana u tako maloj dobi.
    Fluffy cestitke za dobar pregled i veliku curu 😘🥳
    Panda predivna mi je fotografija trbuha, bas je prava umjetnicka, to si obavzno uvecaj i negdje uokviru, ba je mrak 🥰❤
    Mimoza sta smo rekli za pranje prozora?! Ne ruke gore!
    Iris 2605 dobronam dosla ti i tvoja curka 🥰🥳
    Klokanice-nosiljke ja imam 2 slinga od maloga i jednu maramu, od prvog dana je bio u tome jer ja volim taj dodir i da je bebo stalno uz mene. Super prakticno jednom kad shvatite kako se veze. S ovim novihim nosiljkama nisam imala doticaja pa ne znam kako funkcioniraju, tipa Ergobaby i Babybjorn.
    Uh, nadam se da sam sve pohvatala 😅

23. Travanj 2020. 13:05

Dobar dan curke moje, cestitke na okruglim tjednima, pogotovo onima visokim. Bas se radujem bebicama 💗 Dora, tak sam ponosna na vas! Bravo lavice! Mimoza, mislim da sam s tobom pisala o ogtt. Idem ga radit sutra, i jel trebam doruckovat prije toga ili ne? Na nekim stranicama pise da sat prije treba jesti, na nekima da ne treba. Pregled mi je u 8 ujutro, tak da svakako ne bih jela, osim ako moram. I troskove snosi krankenkasse? Da se ne bih iznenadila tamo haha. Ljubim vas sve! I držite fige za tog secerku sutra, ne zelim odustati od krafnica 🤣❤️

Napokon 2804
    23. Travanj 2020. 13:06

Dora4

Zuza bas su slatke stvarcice stigle!
    Joj meni sve to izgleda tako mekano i slatko da bi zagnjurila glavu u to i bez bebeka unutra, a kamoli ne s njim kad jos osjetis onaj ludjacko dobar miris beba 😍
    Panda trbuh je vrhunski, odlicna fotka 🤗😎
    Irisdobrodosla! 😊
    Napokon hvala draga, jesi nam ti dobro?😘
    Mimoza bit ce najmanje jos 3tjedna! 💪🏼 samo jako!! Ti si vec sve i pripremila, oprala, sve je spremno, tako da sad malo ubaci u ler i odmorna docekaj 🦁!! 😊 da, Alisa se vec dosta dugo ne javlja, cak sa joj i mail slala pa nije odgovorila..mislim da je njoj tesko padalo sve skupa, nema ni Tee, njih dvije su terminuse..tko zna, mozda nas iz prikrajka prate, nadam se da su dobro i one i njihove curkice! 😊
    Bebac super, maleni bas lijepo napreduje!! 😍 jos ti smiris svoje srceko i sve ce bit odlicno!! 👌🏼
    Rose ne znam za ljulju, ali ja sam u sve tiny love zaljubljena 🥰
    MissyR ma i neka si, daleko je zbilja jos mjesec dana! 😘
    Amneris odlicni nalazi, sjedi, 5!! 😎
    Svea definitivno nisi udavila, takvi strucni savjeti su zlata vrijedni! 🤩
    Dana rastopile su me tetrice, premedene su!! 🤗
    Klara draga mislim da ti je bolje pitat curke na drugim temama, sigurno ce imat vise iskustva, tu sam jedino ja rodila i to 10tt prerano i tek danas nam je tjedan dana pa jos nemam pojma sto je il nije normalno i koja je procedura oko oporavka 😬
    Mila draga, nadam se da ce ih normabeli primirit 😘😘

Relativno sam dobro, zavrsila sam sa antibioticima, pa sam sad na wc-u svakih sat, sat i pol, i 2 puta po noći, moram priznati da je veliko olakšanje... Tu i tamo me zamoli, međutim nije za usporedbu sa onim od vikenda... Sad cekam 20.5 za pregled, i eto... Nestrpljivo odbrojavam

kaktusica
    23. Travanj 2020. 13:08

Bila sam.na uzv bubrega kod urologa, sve je ok  samo je na desnom bubregu malo naglasen kanalni sustav.
    Rekla sam mu da nisam mogla izdrzati jutro i da sam se popiskila u 4 i onda opet u 8 i da sam dala tak svjezi urin od 8. Rekao je da nije nikakav problem, da je dovoljno da bude 3 sata minimalno jer nekad ljidi pate cijelu noc pa se nakote bakterije koje se mozda ne bi stvorile da se islo na wc.

Žuža
    23. Travanj 2020. 13:08

Svea ja bi da ti nama svaki dan iz neceg odrzis “predavanje” i da nas uputis u pravilni rast i razvoj. Nikako ne udavis, dapace. Svatko ce napravit na kraju kako zeli, ali ja jako volim slusati struku. I sama sam radni terapeut al ne radim u struci, no imam neka znanja. Mali mi je bio vjezbac 12 mjeseci tako da imam neke podloge. Ali kad mi ovako jos netko prica, jako volim poslusati sve savjete. Pa hvala ti 🙂
    Babac molim lijepo recept za vocnu salatu 😄 Sta si sve stavila da stavim i na jer ne mogu hodat od bolova radi hemica. Poludit cu 😭
    Evo, nakon jedno 5 dana takvog ludovanja da mi je stomak skakao s jedne na drugu stranu, dosao je dan kad je malac toliko miran da sam ga osjetila svega par puta onako kao da me milovao. I naravno da je sad panika. A ponavlja se to s vremena na vrijeme i znam da jednostavno ima takav ritam, al uopce si ne mogu pomoci. Jedva cekam da mi opet trga unutarnje organe 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.