Hello cure 🥰🥰
Cestitam na punim tjednima 🥳🥳
Dora draga drago mi je da je sve ok i da bebice imaju vec tjedan dana 🥳🥳🥰🥰 a cicke gore doslovno tako sam i ja svoje nosila u kupusu 😁 neka neka bit ce mlijeka za beboline ☺☺
Cure ja sam se narucila za pregled privatno sljedeci utorak 28.04...ne mogu cekat taj 20.05 🙈
Nosiljka ja imam neku jos od malog dobili je na poklon nosio se mozda 2-3 puta u njoj i to na kratko samo do ducana ili pekare nije mi bas neka ergonomska pa nisam htijela pretjerivati..iskreno mislim da su marame bolje (onako koza na kozu) i u prirodnijem polozaju...
Njihaljka imala sam neku Chicco najobicniju posluzila mi je npr.dok sam kuhala ili cistila isto nisam pretjerivala nekako mi je bebica najsigurnija u mojim rukama pa sam ga stalno nosila i svi su mi govorili da ga ne ucim na ruke stalno da cu ga razmazit 🤬🤬 ccc ma moš si misliti..sad namjeravam kupiti opet neku tako obicnu jedino ako uleti neka na snizenju ili nesto...uff škužajte na dugackom postu 🙊
url=https://lilypie.com]
Pcelica, Rose hvala drage moje 🥰
Iris dobro dosla 🤗 trebala si i ranije da nam se pridruzis 😁
Bebac stvarno ti radjas velike bebice 😊 hvala Bogu da je sve ok s malcem, a mama ce svoje srce ubrzo dovesti u red. Kad pocinjes ctg raditi i ici cesce na preglede? Ja sam vec na pregledu svako 2 tj a uskoro ce biti i tjedno ctg.
Mila i ja sam juce imala tonu kontrakcija, bas su bile ucestale, al sam to pripisala pranju prozora 🤨
Evo naaas 🥰🥰🥰
Cerviks se skratio na 35mm. Ali sam sva zatvorena.
Malac je glavom skrooz dole u zdjelici i zato mi je postalo tesko u zadnje vrijeme.
Ima 2300g.
Kaze i da sutra rodim da je to ok jer da su im pluca u 32tj vec razvijena. Ali da se nadamo da se vidimo za 4tj.
Bas sam se razocarala kad je rekla za 4tj jer sam mislila da ce stavit na 3..
I onda sljedeci tj prvi ctg.
Kod nje su pregledi do termina tek onda u bolnici.
Da joj posaljem mailom koliko mi je danas zeljezo pa da ce sutra mi odg ujutro ako trebam piti nesto. Zadnji put je bio 10.
Plodne vode da je dovoljno, nista drugo nije komentirala.
Da bebacu srce radi pravilno, znaci samo mamino zeza 😂
Upravo se pocastila sa 2 zdjelice hladne vocne salate 🥰🥰 i kao sta rekoh jucer navecer sam je jela danas prije pregleda izbacila tonu velike nuzde 👏👏👏
Cestitam na dobrom pregledu draga 🥳🥳
Woow 2300 g vec je veliki 🥰
Jos sitno brojis 😁😁
url=https://lilypie.com]
Dora aha, tako, hvala na info...ma i ja volim da je to malo uze, imam 1iz lidla i 2potkosulje h&m i mislila jos 1grudnjak naruciti
💙
E da. Pitala sam za stucanje, rekla je da je to sve skroz normalno i nema ogranicenja koliko "smiju" stucati 😊
Ona salje doznake i za porodiljni hzzou a ako njima sta bude trebalo oni ce mene zvati 😊
Mislim da sam vam sad sve rekla 😊
Dana, sveadaa 34 😱 leti vrijeme 😊 Ja sam primijetila da se niAlisanije dugo javila 🤨
Daisypricale smo vec o 4moms ljuljaski, ena i ja, te smo zakljucile da je to skup sport, skup rizik 😬 nikad ne znas da li ce beba htjeti uopste unutra. Ja pratim Joie serina 2u1, moze biti i elektricna ljuljaska, a i bouncer za vecu bebu.
Ena stvarno kao da smo juce pricale o prelasku u drugo tromjesecje. Sad brojimo sitno 🤗 ja sebi dajem jos 3 tjedna, nesto imam osjecaj da ce doci ranije 😁
Dora hahaha kod tebe se moze i zameziti 😂 sretan muzic 🥰
Fluffy bravo za dobar pregled. Pusti kg, kad cemo uzivati u hrani, ako ne sad. Tesko nama poslije kad budemo morale uvlaciti trbuh 😂
Da, bas sam Alisu htjela spomenuti...
Vjerujem da je sve ok, mozda se htjela i ona malo maknuti od svega.
Iris, dobrodosla🥰🥰
Cure tako sam hepi, urinokultura došla sterilna, leukociti negativni, doktor rekao da samo nastavim peglati po vodi i brusnici!
Fluffy čestitam na odličnom pregledu! Neka malica raste!
Dobrodošla Iris! Sve je više krafnica kako se približavamo finalu!
Napalile ste me sad na nosiljke i njihaljke! Idem proučavati!
Panda baš si me nasmijala! 😂😂😂
Nikita hvala ti puno na ovim informacijama. To će mi zbilja dobro doći. 😘😘😘
Fluffy super za pregled! 🎉🎉🎉
Žuža robica je jako slatka! 😍😍😍
Mimoza čestitam na velikim tjednima! 🎉🎉🎉
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pcelica, Rose hvala drage moje 🥰
Iris dobro dosla 🤗 trebala si i ranije da nam se pridruzis 😁
Bebac stvarno ti radjas velike bebice 😊 hvala Bogu da je sve ok s malcem, a mama ce svoje srce ubrzo dovesti u red. Kad pocinjes ctg raditi i ici cesce na preglede? Ja sam vec na pregledu svako 2 tj a uskoro ce biti i tjedno ctg.
Mila i ja sam juce imala tonu kontrakcija, bas su bile ucestale, al sam to pripisala pranju prozora 🤨
Evo sljedeci je za 4tj znaci biti cu 36+, i onda radim i ctg prvi.
Rose, ako je nosiljka ergonomski ispravna i beba dobro namještena, nebi trebalo biti opterećenja ni za naša leđa to je cilj
Missy, drago mi je da ideš, 20.5. je stvarno daleko. Kod koga si se naručila?
Bebac nam nosi samo velike bebace bravo!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji