Rio baš sam išla gledati, preslatkoo, hvala na ideji 🤩
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kolačić robica je preslatka 🤩🤩🤩 Joj ta mala djecja robica je tak medenaaa! 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mare divno 🥰
Haha ena, svaki put mi izmami osmjeh na lice tvoja prica i promjena spola 😂
Trancie i ja sam nasla naljepnice, nesto tioa ovako, bas su velike i fora djecije i jeftine 💪
https://ibb.co/CHPLd3z
https://ibb.co/3WY9BgF
Znaci tvoja je isla u haljinici van 🥰 predivnoo 😍
Kolacic, premedeno 🥰 mislim da imamo istu posteljinu 😍
Vrapcic prva i treca slika, ajme divote 🥰
Baby girl 💜
Cestitke svima na dobrim pregledima !!
Leonie javi kad probas svoje spavacice, ja cu ih nosit bez obzira sto su mi kratke. Sreca ljeto je, a i racunam bit ce drugaciji dojam kad ostanem bez ovog trbuscica.
Polly znala sam da ce nalaz biti super 🎉🎊
CarlySue super sto ces na odjel i sto ste zaustavili trudove, ulozivost za vrsak je nista, izgurat ces ti jos, samo hrabro 👍🏻
Vrapcic bas si zgodna 😍
Rio haljine su super, a u prvu sam se zaljubila. Bas je bajkovita i ti izgledas super..Joj kad netko vidi naziv grupe pomislio bi da izgledamo kao krafnice,a ovdje sve neke zgodne trudnice...
Ely ne brini radi kilaze, znaju fulati bas kao sto Rose kaze. Osim toga kilaza je ok i bitno da odgovara tjednima.
Meni je moj dokt u 27 tt rekao da beba ima 1200 grama, u 29 tt je doktor koji ga mijenja rekao da beban ima 1800 grama, a sada u 33 tt ima oko 2 kg po uzv. Netko je pogrijesio, ja pretpostavljam doktor zamjena, ali me istresiralo jer sam prvo pomislila da je beba slabo napredovala u 4 tjedna. Uglavnom se uopce necu obazirati dok god je kilaza po procjeni tu negdje, da ne odskace znacajno od tjedana. A pod tim mislim da ne kasni 3 ili vise tjedna. Dovoljno je da krivo izmjere jednu stavku i vec im tezina nije tocna.
Dora samo se ti nama javljaj kako ste i mi sretni ♥️
Wc Cure moram se pojadati da imam problem sa wc i brojem 2. Ne uzimam terapiju zeljeza koju moram jer je i ovako stanje katastroficno. Uvela sam kivilaks, pijem magnezij svaki dan, dovoljno tekucine, jucer sam uzela eva qu cepic i nisam bas zadovoljna sa njima, uspjela sam ali sam se opet namucila, hranim se normalno, mix zdravog i hrane za uzivanje. Jedino mi preostaje izbaciti sve nezdravo, pozdraviti se sa slatkim i okrenuti se samo zdravoj hrani 🙄 Ne znam sto da radim, dode mi da vristim. Nije da jedem samo junk, ali pobogu zar je doslo do toga da ne smijem uopce nista 🤯 Ima li netko takvih problema i kako to rijesiti ili da se pomirim s tim
Vrapcic super su sve kombinacije, meni su naj prva i cetvrta. Preslatko...
Cure koliko cesto vase bebe stucaju? Evo meni danas stvarno ucestalo. Vec 4 ili 5 puta danas tijekom dana.. Inace je znao 2 do 3 puta.. Nekad traje 10 minuta a nekad 4 minute..
I da vam pokazem sta je stiglo meni danas, 😄😄😄😄https://ibb.co/pdWPfPw za moju "princezu".. Hahaha al eto dosla je jos ista ovakva samo sa sivo bijelim zvijezdicama i pise na njoj Luka…
Ahahahahahha eto bit ce za buducnost 😂🥰🥰🥰 jako cesto. 4-5 puta vecinom rjetko kad je manje
Daa, to kazem i ja.. Valjda ce doc i jedna Ena. 😄😄😄
Hvala ti, bas si me smirila.. ❤️❤️ Malo sam googlala pa uvijek naletim na neke negativne price da ako stucaju da moze bit pupcana omotana oko vrata i da posteljica ne obavlja dobro funkciju…. Pa me bas zdrmalo. A svaki put kazem da necu citat na google.
Inace on meni stuca bar 2 puta dnevno.. Al danas 5 puta vec i to bas jako i dugo
Danas dok je moj stucao cak smo vidili doslovno kako dise jer se tako namjestio.. Evo sutra sam na pregledu i bas cu pitati to jer i mene zanima dali je opasno ali vj da nije.
Meni je vise sta se desava da on stuca taman kad se ja najedem 😂umjesto ja da stucam siroce on stuca po 5-10 min
Cestitke svima na dobrim pregledima !!
Leonie javi kad probas svoje spavacice, ja cu ih nosit bez obzira sto su mi kratke. Sreca ljeto je, a i racunam bit ce drugaciji dojam kad ostanem bez ovog trbuscica.
Polly znala sam da ce nalaz biti super 🎉🎊
CarlySue super sto ces na odjel i sto ste zaustavili trudove, ulozivost za vrsak je nista, izgurat ces ti jos, samo hrabro 👍🏻
Vrapcic bas si zgodna 😍
Rio haljine su super, a u prvu sam se zaljubila. Bas je bajkovita i ti izgledas super..Joj kad netko vidi naziv grupe pomislio bi da izgledamo kao krafnice,a ovdje sve neke zgodne trudnice…
Ely ne brini radi kilaze, znaju fulati bas kao sto Rose kaze. Osim toga kilaza je ok i bitno da odgovara tjednima.
Meni je moj dokt u 27 tt rekao da beba ima 1200 grama, u 29 tt je doktor koji ga mijenja rekao da beban ima 1800 grama, a sada u 33 tt ima oko 2 kg po uzv. Netko je pogrijesio, ja pretpostavljam doktor zamjena, ali me istresiralo jer sam prvo pomislila da je beba slabo napredovala u 4 tjedna. Uglavnom se uopce necu obazirati dok god je kilaza po procjeni tu negdje, da ne odskace znacajno od tjedana. A pod tim mislim da ne kasni 3 ili vise tjedna. Dovoljno je da krivo izmjere jednu stavku i vec im tezina nije tocna.
Dora samo se ti nama javljaj kako ste i mi sretni ♥️
WcCure moram se pojadati da imam problem sa wc i brojem 2. Ne uzimam terapiju zeljeza koju moram jer je i ovako stanje katastroficno. Uvela sam kivilaks, pijem magnezij svaki dan, dovoljno tekucine, jucer sam uzela eva qu cepic i nisam bas zadovoljna sa njima, uspjela sam ali sam se opet namucila, hranim se normalno, mix zdravog i hrane za uzivanje. Jedino mi preostaje izbaciti sve nezdravo, pozdraviti se sa slatkim i okrenuti se samo zdravoj hrani 🙄 Ne znam sto da radim, dode mi da vristim. Nije da jedem samo junk, ali pobogu zar je doslo do toga da ne smijem uopce nista 🤯 Ima li netko takvih problema i kako to rijesiti ili da se pomirim s tim
Mene otvori vocna salata. Nezz zasto al svaki put kad je jedem pogotovo ako stoji preko noci pa ujutro jedem ja taj i drugi dan idem lijepo na wc.
Jaooo sta mi radite sa tim kompleticima za curice 😭🥰🥰🥰🥰 najrade bi svog obukla u haljinicu, ionako dok je tek rodjen niko ni nezna dal je cura ili decko na slikama 😂😂😂
Mareee predivnooo, bravo za muzica...meni ce mama nesto nacrtati za bebicu
Kako si ti?
Bebac i prijateljica nosila holter zbog preskakanja srca, ali na kraju sve ok bilo
Ena moj je ove dane stucao 4-5puta, isto sam pitala jel to normslno, danas dvaput
Dekica je preeeslatka❤
Kolacic robica je stvarno sva lijepa i medena❤
Vrapcic super kombinacije, najslađa mi 4.ili zadnja❤
Yvette a jebemu...jesi probala mlak donat nataste, suhe sljive, psylum ljuskice?
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji