Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    22. Travanj 2020. 20:28

Trancie preslatko, ko princezica

💙

Vrapčić123
    22. Travanj 2020. 20:30

Rio i ja jedva čekam dan da se sve unormali, isto ću pohodit Pepco i ostale dućane 😍 A baš šteta što se ne možemo ponašati i setkarati ko normalne trudnice 😐 Al ajde samo zdravlja i doći će i taj dan pa ćemo okolo po dućanima hodati. 😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

22. Travanj 2020. 20:31

Vecer cure. Malo gledam Andriju i Anđelku 🙃 danas sam hmmm loše. Ugl. ujutro obavila uredno wc. I nakon toga šok. Cijeeeeeli dan meni dolje iziritirano užas jedan, bojim se hemeroida. Nikad nisam to imala, cak ni kad sam tvrde stolice imala. Muž me uvjerava da je to kiselkasto voce krivo iz torte jojjoj. Baš ko da me neko po guzi prebio hodam 🤦‍♀️i šta sad, čekam jutro da možda prođe. Kad pritisnem papirom par roskastih mrljica ostane na papiru 🙄

Vrapčić123
    22. Travanj 2020. 20:32

Rose1

Vrapcic slika je bas top, jako mi se sviđa

Joj i ja sam se zaljubila u tog psića. 🤩🤩🤩

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    22. Travanj 2020. 20:34

BlackLioness

Vecer cure. Malo gledam Andriju i Anđelku 🙃 danas sam hmmm loše. Ugl. ujutro obavila uredno wc. I nakon toga šok. Cijeeeeeli dan meni dolje iziritirano užas jedan, bojim se hemeroida. Nikad nisam to imala, cak ni kad sam tvrde stolice imala. Muž me uvjerava da je to kiselkasto voce krivo iz torte jojjoj. Baš ko da me neko po guzi prebio hodam 🤦‍♀️i šta sad, čekam jutro da možda prođe. Kad pritisnem papirom par roskastih mrljica ostane na papiru 🙄

Ako imas svinjsku mast stavi a sutra u apoteku po nesto za hemeroide

dana130
    22. Travanj 2020. 20:38

Kolacic, da iz lidla 🥰 ja sam tad uzela tuckao neutralnu jer nismo jos 100% bili sigurni da je curica 😁
    Vrapcic slika je odlicna 😍
    Trancie ajme vidi kombinacije. Juuuj 🥰🥰🥰

Baby girl 💜

ena0206
    22. Travanj 2020. 20:40

Bebac super, bas je pitaj pa javi. Ja svog zaboravila pitat, a i nije neki rijecit.. Tako da.. On na sve odmahne rukom.

Rose hvala, to je trebala biti dekica za curicu, al kasnije se prominio spol. 😄😄😄
    Robica za curice mi je preslatka i sad sam ljubomorna jer sam pretrpala bila kosarice sa haljinicama, a na kraju decko. 
    ..... 
    Vrapcic bas mi se svidja slika. 🥰 Predivna je.. A i kombinacije za curicu.. Joj kako vam zavidim. 😄

zmya
    22. Travanj 2020. 20:56

Ajme cure prekrasne li robice! Pa rastopila san se od svega toga. Ja bi drugo curu da je mogu oblacit u sve ove fora stvarcice he he :) Isto sam znala naletit na benkice ko suknjice i neke pufic rukavr al ne mogu se sjetiti gdje. 
    Super su mi isto ove vase ideje za ukrasavanje sobe, mare stvarno svaka cast gospodinu muzu! 
    Yvette za probavu ne znam sta bi ti rekla. Heferol me isto usosi, sad u zadnje uzimam Donat. Pola sata nakon Euthyroxa a prije dorucka i onda kroz dan isto prije jela. Tu i tamo kompot skuham sa sljivama i jabukama. Kivilaks tak tak, lan sam namakala po cijelu noc i pila i opet nista jednostavno tako je. A danas sam stavila vatu sa kantarionom na dupe jer mi hemici izgleda krecu i place mi se. 
    inace kad sve to smiksam u sebe cesto mi malo razgibavanja il setnje pokrene i provrti stomak pa krene. Tri dana sam ok pa tri dana nista. 
    Ovih dana sam pretjerala sa slatkim i secer ne pomazr bas. 
    Probaj i avokado ubaciti u prehranu, on bi trebao omeksat stolicu. Banana i tamna cokolada stiskaju pa njih ne..

• anav05
    22. Travanj 2020. 21:01

Trancie

Yette evo me sa probava problem… s malom sam isla 5/6 puta tjedno na wc , sada akp odem 3-4 je ok; mene grcevi i vjetrovi satraju… bas me zna bolit dok mi ne dodje obavit br.2; magnezij pijem… pijem i lgg jogurt… voce.. ali nezdravo se hranim istina isto 🤣🤣🤣 mada i zdravo jedem …. doktorica mi je suhe sljive, smokve ( ja to stvarno ne volim ) i jos kao pola litre zasladjene kamilice kao ujutro… to bi i mogla probati..
    ma mislim da niko ne pita sta cete obuc bebi za izlazak… mi smo samo oblacili, sad ne znam kakva je politika kojeg rodilista …
    u ovome je moja cura izasla 🤭🥰
    https://ibb.co/ymC3jbw

Predivna kombinacija, tako nekako sam ja to zamislila😊

Brbicaa
    22. Travanj 2020. 21:01

BlackLioness

@BlackLioness tocno znam... Grozan osjecaj, mene je prije tri dana unistila stolica, obrisala sam se a ono, krv i to ne malo vec strasno puno, ma i na papiru i skoljci...slomila sam se jer sam se prepala da nije od sprijeda al hvala bogu nije.. I od tad se nisam oporavila, imam neke cudne bolove.. 🙄 Nadam se da ce ti proc do jutra a svakako probaj sto laganije jest da se ne bi sa sljedecim stolicama naprezala.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.