Fllufy hvala ❤️ Meni je dala doznake, ja cu to skenirano poslati u hzzo , jer moram slati sve papire za komplikacije jer ih tek otvaram od 1.4.
Sad nije spominjala da istq ide elektronski! Bice zavisi od ginekologa!
Krafnice evo moj najljepsi i najdivniji trenutak od kad se tipkamo i druzimo…danas smo dobili dozvolu za kožiranje, onaj kontakt koza na kozu, sat vremena, ja sam morala obuc topic neki i onda su mi ih zgurali oboje unutra, ajme NEOPISIVO!!!!
Ovo se ne moze usporedit s niti jednim osjecajem, niti jednim dozivljajem, dogadjajem, icim ranije vidjenim, prozivljenim!
🥰🥰🥰🥰 totalno sam u transu!!!
Ajme nemate pojma (prvorotke) koji valovi ljubavi, njeznosti, cistoce, mira i sveopce pozitive vas cekaju!!!! 🥰🥰🥰🥰
Kad su izvadili mlijeko POTEKLO iz cice sve po topicu 🤭
Koja RADOST i BLAGOSLOV 😊🤗💕💓💗🙏🏼
Aaaa, prekrasno💙💛🥰🥰🥰
Meni danas stigao baldehin, grudnjaci iz h&m, koji su mi dosta veliki, ali znam da će to biti ok kada rodim jer tada mi baš narastu sise. Stigle mi danas još neke sitnice (kadica s toplomjerom ugrašebim, Purelan, Jgl mast, Avent jastučići za dojenje, još tetrica, Elebaby - potrošila, bočica dr. Browns, jedan ručnik s Ethereala, čak sma uzela Avent set za njegu bebe jer sam ga našla na velikom popustu za 160 kn pa mi je bilo isplativiji nego sve posebno kupovati). Za sada sam mirna. Tamo u peti mjesec odlazim u Dm, Bipu ili Muller kupiti ostatak, i opremiti torbu za rodilište. Znam da je rano, ali neka nje spremne jer sa mnom nikada ne znaš. Ja sam si u glavu stavila taj 1.6. Al tko živ, tko mrtav do tada.
Kakav baldahin si uzela? Gdje? I ja gledam, a ne znam od kud bi
Baby girl 💜
Bok cure 😁 vidim da ste sve vec s poprilicnim stazom pa smo mi malo ko padobranci uletili kasno al nadamo se da cete nas prihvatit 😅 prva bebica, deckic stize 01.08. u vruce Splitsko ljeto 😆💚
Trancie i tebi čestitam na odličnom pregledu!
Indy stvarno to pranje i slaganje robice djeluje kao terapija🙏🏻👶🏻👶🏻
Cure imate na youtubu online tečaj za trudnice i dojenje, objavila Hrvatska komora primalja, možda će kojoj biti interesantno da čuje prvi put ili utvrdi gradivo😉dva su videa po 30-40 min.
Bok cure 😁 vidim da ste sve vec s poprilicnim stazom pa smo mi malo ko padobranci uletili kasno al nadamo se da cete nas prihvatit 😅 prva bebica, deckic stize 01.08. u vruce Splitsko ljeto 😆💚
Dobro nam došla!🤗🤗🤗
Za vrucine... Pa vj do kraja trudnoce i dobrih mj dana nakon pogotovo ako se doji. Ali kazrm opet je individualno.
Meni nisu valunzi nego jednostavno kad legnem, pokrim se se pregrijem. Poslije se skinem i sve 5. Preko dana mi je super. Gore kratka maja dole duge tajice i pokrivena na kaucu. Hahaha.
Vec par dana uopce ne grijemo jer nije zima.
Ja sam vam zene moje jako zimogrozna uvijek bila( mama je to napravila od mene)
Kako smo se cesto selile i bile u svakakvim uvjetima onda bi uvijek po zimi bilo jako hladno.
Tako da bi prvo bila deka mi u deku, pa gore sve oatalo.
Dugo me to drzalo i kad sam se preselila kod tate.
A sad ja kukam i opcenito da mi je toplo u sobi hehe i skinem odmah carape a nekad sam po cijelu noc spavala obavezno u njima. Sad legnem sa njima i za 2 min skidam hehe.
Brbica dobrodosla 😊naravno da primamo 😊😊😊
Lijepo druzenje zelim 😊
Danijela super za pregled i slatku curicu! Žao mi je zbog neugodnosti, baš mislim da je vrijeme da sve krene u normalu.
Kolačić slažem se da je bitno da je bebica dobro i drago mi je što je tako, ali stvarno ne vidim zašto nebi dobila slikice? Mi uvijek dobijemo i čak se zadnji put dr. baš trudio da uhvati lice, ali ga je on prekrio ručicama pa nisu baš ispale kako je on to zamislio, ali ih imamo i nama su predivne i takveZmya ja sam čula da je policija krenula, ali za većinu stvari treba nazvat i uzeti termin da se im ne stvaraju gužve pa ih probaj kontaktirati. Sretno, nadam se da ćeš ih dobiti i uspjeti riješiti
Ma sve imate pravo i ja sam isto tog misljenja. Ono, to je stvarno uspomena za cijeli zivot i ne vjerujem da je to njima neki takav dodatan ekstra posao. Ali najvise mi je zbog dragoga koji evo vec 8. tjedan ceka ispred ambulante i najradije bi i on vidio svoju curicu. Svaki puta do pocetka ove korone je isao s menom na pregled. Kazem, nakon njene reakcije, nisam vise htjela forsirati da me ne bi zakinula za detaljni pregled 😖😁
Ali inace stvarno nemam lose rijeci o doktorici. Barem sve do sad sam bila prezadovoljna.
Dobro dosla 😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji