Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    21. Travanj 2020. 16:42

zmya

Dora prekrasnooo! Cila san se raznjezila, tocno mogu zamisliti to i suze mi krecu na oci! Drago mi je zbog vas <3

Rose, joj, ja uopce nisam vidila Pinokio na mall.hr, ja narucivala iz slovenije, a imaju mi prekjut stvari, joj, ubit ce me muz sve cu popeglat mu s kartice. :D
    kaktusice ma nije toliko strasno, mozda je malo duze jer moras skuhat karfiol prije(ili mikrovalna ako imas) i taj sloj prvo zapec 20 minuta, a u standardnoj opet imas tijesto i dok se tijesto digne lalala..
    Ja san ti stavila jednu glavicu karfiola na paru, pustila da se ohladi, naribala jednu mozarellu, malo parmezana stavila, jedno jaje, zgnjecila jedan rezanj cesnjaka, izmisala dobro, namazala na papir za pecenje tanko i stavila pec. Izvadila, stavila gore sve ko i inace i vratila jos 10tak minuta.
    Samo ako kuvas karfiol u vodi trebas pazit da iscjedis dobro, da ima sta manje vode, al kad kuhas na pari skroz je ok, nisan danas nista morala dodatno cijedit.

Ja slucajno naisla na to, izbacio mi net🤣stvarno sve preslatko...hahaha, ma nece se muzic ljutiti, sve za👶ja placam ili gotovinom ili netbankingom, a ako nema tih opcija nego kreditne ili paypall, decka pitam

💙

Rose1
    21. Travanj 2020. 16:44

Fluffy

Dora, 😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰bas si me razveselila s ovom postom. Nadam se da ce svaki sam biti ovako dobar, i da ces imati svoje malce svaki dan u rukama 😍😍😍.
    Rose, ja jos nista 😂😂 cak sam sad u fazi da bi zeljela kupiti nesto, ali sta si rekla gotovo svega je nestalo po internetu. Drzim se tog da ce trgovine otvoriti pocetkom 5.mjeseca, pa eto sve si mislim da izdrzim jos koji dan da mogu imati malo veci izbor odjece. Jos cu danas proci par stranica di sam vidjela zanimljivih stvari pa ako bude broja, narucit cu.
    Vrapcic, Yvete, uzasno mi je vruce zadnjih dana…meni, koja inace onako zimogrozna vodim bitke s muzem oko temperature u prostoru 😃 kako ce nam tek na ljeto biti 😅

Ma otvorit ce se da🙏Svarno sam se danas rastopila i sad bih ja sve, ali ima stvarno malo toga po netu, a i obecala sebi da cu jos malo pricekati

💙

Mocho
    21. Travanj 2020. 16:46

Dora ovo je prdivnooo 🤱🤱🤱💗💗💗💗🤧😭😭😭 jako lijepo da se druzite i nista ne brini, mi smo tu uvijek u istom loopu - robica, tegobice, oprema, hrana :) 
    Ostale krafnice puno pusa i cestitki saljem za sve sto mozemo slaviti! 🥳🥳 
    Curke s tegobama - drzim vam fige da prode sto prije 😘😘😘

21. Travanj 2020. 16:58

Dora4

Krafnice evo moj najljepsi i najdivniji trenutak od kad se tipkamo i druzimo…danas smo dobili dozvolu za kožiranje, onaj kontakt koza na kozu, sat vremena, ja sam morala obuc topic neki i onda su mi ih zgurali oboje unutra, ajme NEOPISIVO!!!!
    Ovo se ne moze usporedit s niti jednim osjecajem, niti jednim dozivljajem, dogadjajem, icim ranije vidjenim, prozivljenim!
    🥰🥰🥰🥰 totalno sam u transu!!!
    Ajme nemate pojma (prvorotke) koji valovi ljubavi, njeznosti, cistoce, mira i sveopce pozitive vas cekaju!!!! 🥰🥰🥰🥰
    Kad su izvadili mlijeko POTEKLO iz cice sve po topicu 🤭
    Koja RADOST i BLAGOSLOV 😊🤗💕💓💗🙏🏼

ajme Dora. Suze su mi krenule, Tocno se sjecam tog osjecaja nakon poroda kada su ga stavili na mene, neopisivo i predivno. Tako mi je drago zbog tebe, ako je itko zasluzio ti si

dana130
    21. Travanj 2020. 17:11

Rose hvala😘
    Koalcic, danijela cestitke na dobrom pregledu 🥰
    Vrapcic hvala 🥰
    Ajoj dora 🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️ Uljepsala si mi dan. Koje predivne vijesti 😍😍😍😍

Baby girl 💜

ena0206
    21. Travanj 2020. 17:15

Ajmeee doraaaaaaaaa najezila sam se.. Jednostavno ne mogu docekat da dozivim isto to.. Preidvno i bas mi je drago da si dobila svoju djecicu u svoj zagrljaj. Sad su osjetili svoju mamu i jos su jači.. 😍😍
    Kaktusica cula sam da je young living stvarno top i takodjer da su im i etericna ulja kvalitetna...
    Ti imas problem s prevelikom vlaznosti i znam da to bas prouzroci probleme s disanjem.. a kod mene je presuh zrak.. Stalno me glava boli i krvari mi iz nosa od suhoce.. Ne mogu se borit s tim vise.

Trancie
    21. Travanj 2020. 17:17

Doraaaaa predivnoooooo , da neopisiv dogadjaj kad prvi put uzmes svoju bebu !!!! Bas su me trnci prosli kad sam citala tvoj post!!!! Bas mi ke drago zbog tebe i to ti putq dva ❤️❤️❤️ 
    A sad da se vratim na sebe... Danijela ne znam zasto je htjela preskocit, tako je napisala, ali ja sam ponjela nalaze od male ( jer ima sum na srcu- nista znacajno) pa je zbog toga ipak odradila ultrazvuk pa nisma morala pjenit tamo 🤣🤣🤣🤣
    Kaktusice jesam zupanija, ali druga regija 🤣🤣🤣 ja mogu preko granice ( ali sad ne mozemo nigdje dok je ovo) 
    Pregeld - sve je ok, super odgovara mjerama; cura je opet pokazala svoju 🍑da se slucajno ne bi mislili da mozda nije cura 🤣🤣srce, bubrezi , stomacic, bedrena, i sve mjere su ok! Ima cca 720g ( ako sam dobrp pohvatala ) jos je na zadak i skroz je i rukama i nogama dole udara po mom mjehuru 🤣🤣 
    Kad se obicno okrecu oni!? Nadam se da ce se okrenit do kraja da ne moram na carski! Zatvorena sam i sve je ok, ona nikad ne mjeri cerviks pa to ni ne znam! Ali eto vjerujem da je sve ok!!!! Jedino opet vaginalete i krema zbog gljivica ... ( to ce me pratit do kraja kaze ) ! Sljedeci pregeld ce radit nalaze krvi, secer o to sve, nek se smiri jos ovo sve!!! 
    Prednost korona pregelda nema nigdje cekanja, nigdje nikoga, ostlucavaju ti dom zdravlja i ulazis odmah na pregeld 🤣🤣
    Bas sam se rasipisala!!!
    Mrvicak iduci pregeld 21.5.

• indy34
    21. Travanj 2020. 17:24

Dora 🥰🥰🥰 ja se toliko radujem zbog tebe,ajme ne mogu da prestanem da placem ..Sad ce i oni da brze napreduju kad osjete tebe i sve te emocije ..Bice to svaki dan i duze od sat vremena vidjeces....Tako lijepo ..Ti nama samo ovako pisi,i da se svi skupa radujemo ..😘😘 ja nemam texta ..

yvette
    21. Travanj 2020. 17:25

Cestitke svima na dobrim pregledima...
    Dora jojj ne brini, mi smo sretne da te cujemo kako si...nitko ne ocekuje da popratis ovoliko strana a kamoli da se referiras na svaku zasebno. Uzivaj, odmaraj, oporavi se, mazi sa svojom djecicom 💕💕💕💕 Bas mi je drago cuti lijepe vijesti...♥️
    Nadam se i da nam je Polly dobro...
    Fluffy pa do kada traju ti valunzi? Shit...ja sam bas osjetljiva na temperature, meni je u ovo doba inace jos hladno, ali kad krene ljeto ja se pregrijavam...zato mi je sinoc bilo cudno kad je muz vratio deku jer sam sam mislila da je u prostoriji objektivno prevruce. Da nije bebac spomenula da je pocelo i njoj pregrijavanje, ja nebi jos skontala da je to do mene.
    Jos kako sam muzu kukala da mi je vruce, a inace sam onaj zimogrozniji u braku, govori jadan covjek da misli da se prehladio jer mu je zima 😂

21. Travanj 2020. 17:26

A sto nam je s Polly? Trebala se cuti s epideniologom kroz popodne, jesam li dobro shvatila? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.