Fluffy narucila iz h&m one hlacice sa stopalima(3u paketu), 2tutice, 2 rucnika s kapicom i 2dekice i to je to...stala sam...vjerujem da ce se u 5.mj poceti otvarati ducani jer vise ni nema po netu. Jesi ti kupila sto? Znsm da smo obje u strahu
Zmya da, pinokio bilo nesto snizenja na mall.hr, taj pinokio ima sve preslatko, kupila jos 2tutice po 50 kn na snizenju
Da, da, bas moram probati tu pizzu😊
Amneris, Mimoza hehe, stvarno je sve preslatko i najrađe bih sve, ali nema vise bas brojeva pa cu morati cekati otvaranje ducana, vjerujem da ce u 5.mj. sinsay, pepco cu hvatati...madrac planirala naruciti nakon pregleda jer smo krevetic dobili od prijateljs
Rio bas pogledsm baby sedmicu, za to nisam cula
💙
Evo i mene, napravila nekakvu pastu s brokulom i tikvicama, umijesio mikser buhtle sad se dizu...
Danijela bebica mala slatka, bas je super slicica 😘
Kolacic cestitke na super pregledu, bitno da je nenica super i da lijepo napreduje a isto vam je mogla dati tu jednu slicicu 💞🥳
Mimoza ja sam ti imala odrzan i dugacak cerviks a rodila 37+1 u kratkom vremenu, nemoj brinuti 😘
Fluffy bas ti hvala za preporuku za digitalni, ja imam zivin, alkoholni i neki vulgaris od dm-a digitalni a voljela bi neki kvalitetniji. Sad sam si zapisala ovaj tvoj 🙂
Mrvicak i meni su super te male stvarcice iz Pepca i Kika, bas se nadje svakakvih lijepih sitnica, ko ce docekat kad navalimo 🤣
Rose aaàa, kako su slatki mali bodici, jaoo medenoo 😍😍
Zmya jeli komplicirano napraviti tu pizzu? Sve gledam kako bi ju napravila a strah me da mi ne ispadne dobro...
Žuža ja sam dobila kapice u paketu od Sinsaya sto sam jucer stavila, bas su mekane, lagane i pamucne. A nesto bas jeftino su nili kompletici, jedan je bio 69kn a drugi 54kn a dobije se: u jednom je bio bodi na dugi rukav, hlacice, papucice, barbajolic-slincek i kapica a u drugom bodi na kratki rukav, tutica, barbajolic-slincek, kapica i mala igrackica. Oba su kompleta br. 56.
Ena ja imam jedino difuzor od Young livinga koji je ujedno i ovlazivac. Kod nas je klima dosta vlazna iako nam je stan na 1.katu i nema nimalo vlage, cijeli dan u suncu ali podneblje je takvo da je ocajna vlaga i cesto juzina a kisom (kao danas npr. 🙄) tako da smo mi morali kupiti ODvlazivac i to onaj veliki elektricni. To je najveci razlog zasto selimo, jer maloga i mene gusi ta vlaga i imamo probleme s disanjem.
Trancie jesi li ti u mojoj zupaniji? Dolazis u Du na preglede ili?
Cure, dugo nam nema Eovyn 🤔
Yvette i meni vruće non stop, zadnjih dana bi samo prozor otvarala koliko mi je vruće. 😂 Isto se muž jadan smrznuo. A meni vruće i non stop mi fali zraka.
Dana čestitam na punih 27 tjedana!
Ena Bebac, Kaktusica nisam ni znala da postoje valunzi u trudnoći. A očito je da postoje. 🤷♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusica ti kompletici iz sinsaya su preslatki, nadam se da cu u ducanu upecati kojeg...na netu nema brojeva
Vrapcic ne brini, nisi nis pokupila, puno je i prehlada i alergija pa ljudi kisu, sad odmori i ja krepana, radila musaku, sad se pece...do kraja dana lezanje
💙
Vrapcic bas kao sto Rose kaze, sezona je alergija a i prehlada. Mozda je zena na propuhu... A i sto neki dan muz komentira kako su sve te jadne prodavacice pomalo i imunizirane koliko rade i s kolikim brojem ljudi. Imali ste maskice,sve ce biti ok 😘
Rose mozda budu dobivali uskoro jos brojeva, ako vidim odmah ti javim.
Vrapcic bas kao sto Rose kaze, sezona je alergija a i prehlada. Mozda je zena na propuhu… A i sto neki dan muz komentira kako su sve te jadne prodavacice pomalo i imunizirane koliko rade i s kolikim brojem ljudi. Imali ste maskice,sve ce biti ok 😘
Rose mozda budu dobivali uskoro jos brojeva, ako vidim odmah ti javim.
Mozeee, hvalaaa🤗😘
💙
Vrapcic i sama imam alegriju a biti non stop pod maskom mi jos vise ititira nos pa mi se jos vise kise ,tako da ja ne brini kihala sigurno nije od corone ..
Krafnice evo moj najljepsi i najdivniji trenutak od kad se tipkamo i druzimo...danas smo dobili dozvolu za kožiranje, onaj kontakt koza na kozu, sat vremena, ja sam morala obuc topic neki i onda su mi ih zgurali oboje unutra, ajme NEOPISIVO!!!!
Ovo se ne moze usporedit s niti jednim osjecajem, niti jednim dozivljajem, dogadjajem, icim ranije vidjenim, prozivljenim!
🥰🥰🥰🥰 totalno sam u transu!!!
Ajme nemate pojma (prvorotke) koji valovi ljubavi, njeznosti, cistoce, mira i sveopce pozitive vas cekaju!!!! 🥰🥰🥰🥰
Kad su izvadili mlijeko POTEKLO iz cice sve po topicu 🤭
Koja RADOST i BLAGOSLOV 😊🤗💕💓💗🙏🏼
Krafnice evo moj najljepsi i najdivniji trenutak od kad se tipkamo i druzimo…danas smo dobili dozvolu za kožiranje, onaj kontakt koza na kozu, sat vremena, ja sam morala obuc topic neki i onda su mi ih zgurali oboje unutra, ajme NEOPISIVO!!!!
Ovo se ne moze usporedit s niti jednim osjecajem, niti jednim dozivljajem, dogadjajem, icim ranije vidjenim, prozivljenim!
🥰🥰🥰🥰 totalno sam u transu!!!
Ajme nemate pojma (prvorotke) koji valovi ljubavi, njeznosti, cistoce, mira i sveopce pozitive vas cekaju!!!! 🥰🥰🥰🥰
Kad su izvadili mlijeko POTEKLO iz cice sve po topicu 🤭
Koja RADOST i BLAGOSLOV 😊🤗💕💓💗🙏🏼
Aaaj Dora kako predivno ❤❤❤
Tako mi je drago zbog vas,i sto si to osjetila ❤❤
Sada imas jos vise snage za svoje mrvice,bas sam sretna zbog tebe ❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji