Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    21. Travanj 2020. 09:52

Curly Sue sretan puni tjedan draga moja, woohoo 🥳💞❤
    Panda daaa, imam ih malih sitnih u nastajanju, a imace po cijelom tijelu cijeli zivot jedva da imam desetak madeza, bas mi je koza cista. A neki dan dok sam se mazala vidim krcato tih crvenkastih u nastajanju... 
    Meni su rekli da slobodno pijem antibiotik i sok od brusnice, dapace da ga bas puno pijem. Vise mi se gadi ta brusnica, kad rodim vise ju nikad necu popiti, bljak 🤮

• Bebac24
    21. Travanj 2020. 09:57

Nezz koja je narucila steznik za sad evo meni moj stigao. Ajme koje olaksanje na kicmu kad se hoda 🥰🥰

zmya

Polly a bas bezveze, nista me vise ne iznenaduje. Bitno da je beba dobro, antibiotik ce ucinit svoje, ne zaboravi i neki probiotik uzimat da ti ne krene iscjedak il gljivice i pij puno tekucine. Bit ce sve ok!
    Madeži, ah, ja isto svijetla, i imam ih inace, a sad u trudnoci isto hrpa novih tih malih sitnih pigmentacijskih mrlja, crvenih flekica onih, koza mi ko da se postarala izgleda. Bitno je sad sa toplijim danima stavljati kremui sa SPF-om na lice i vrat, podlozniji smo tim koznim promjenama u trudnoci.
    Lineu još nemam iako mi se čini da imam ful svijetlu crtu zadnja dva tri dana ispod pupka. Sad se mažem i ujutro i navečer. A od ovog tjedna bi kao trebala počet masirat i međicu. OMG 
    ..pij ovo do tad, jedi to od tada, masiraj ovo, istezi ono, debljaj se, mrsavi, nemoj bit luda, ovo ono..

indy34

Panda3

Dobro jutro krafnice moje!
    Jucer me uzasno bolila glava cijeli dan, pa nisam ni dolazila ovdje, na kraju legla oko 6 na dva sata jer vise nisam mogla zdurat..
    Tako da cestitam svima koji su jucer i koje danas zaokruzuju tjedne! 😁😊
    I nadam se da ce svi pregledi danas proci ok.
    Dora jako mi je drago cuti da je krenulo mlijeko, vjerujem da i svaka kap vise jako veseli! 😄
    Polly grozno kako su te maltretirali na hitnoj 😕, kuzim da oni moraji biti oprezni, ali stvarno, nakon 40 dana… Ali bitno da znas zbog cega su bili bolovi.
    Vidim da ste pisale jucer o depigmentaciji koze, a da li se kojoj dogodilo da su joj se pojavili novi madezi u trudnoci? Ja jucer nakon tusiranja otkrila novi madez na cici, mislim si mozda sam zaboravila na njega, ali i decko kaze da je nov 😅

Ja sam svetle puti bas sam bjela i imala sam uvjek mnogo madeza ,al sad em su ovi stari se povecali valjda se koza razvukla em sam dobila nove ,nemam fleke al imam one male crvene valjda su to madezi ,vrat i dekolte je pun bradavica one sto vise ..pretpostavljam da je kod svakog drugacije ..akne imam takodje a pre nisam imala ..lice vrat ledja i dekolte …iskreno sad sam u fazonu procice posle trudnoce pa vidjecemo ..Jedino ne znam.jel neka od vas dobila onu liniju na stomaku i da l to svako od nas dobije pred porodjaj ???jel ima vas taman par koji ste tih nekoliko nedelja pre mene ,??

Bas sam prekjučer pisala da sam ju dobila, od pubicne kosti do pupka, tanka

• indy34
    21. Travanj 2020. 09:58

svea

Indy ja sam dobila lineu negru, onu liniju do pupka i meni ide i iznad pupka… nije jako tamna, ali se fino vidi.
    Mislim da je to sve od trudnice do trudnice 😊

Pa dobro ne moramo sve da imamo ili ???😆😆😆nece nista ni da se desi ako me preskoci ??salim se samo me zanimalo ako vec ko dobije  kad se dobije ??moguce da mene preskoci jel ipak dobila sam duple strije tako da nebi se uklapalo u sliku jos tamna crta i crvene debele strije 😆

• BackInBlack
    21. Travanj 2020. 09:59

Pozdrav cure!
    Čestitam na punim tjednima tko slavi!
    Sretno na pregledima danas!
    Dora drago mi je da se polamo oporavljas i da bebice polako napreduju. Molim za vas svaku vecer  Super za mlijeko, samo tako nastavi! I ostani pozitivna!
    Polly zao mi je zbog upale i situacije na hitnoj  bas bezveze! Samo se pazi i pij puno tekucine!
    Citam vas redovito, ali nemam sta pametno pisati pa i ne pisem. Dok ja dodem cure su vec sve sto je trebalo pametno reci rekle pa nema smisla da se ponavljam. Uvijek nesto radim pa mi vrijeme brzo prode. Ovaj tjedan sam odlucila oprati robicu i posloziti je u ormar.
    Znam da ste pisale no ne mogu naci, a moj mozak zaboravio, otkuda ste narucivale tetra pelene , dekice i vrece za spavanje?

38+6

Vucica
    21. Travanj 2020. 09:59

Polly ovo za koronu, ja kad sam bila u bolnici na pregledu prije kojih mjesec dana pitali su me isto sto pitanja jer sam tek stigla iz Istre iako nisam s nikim bila u kontaktu sumnjivim. Sestra me odmah umirila i rekla cak i da si bila, pa cak i da imas koronu, za tebe se nista ne mijenja samo za nas da znamo da se organiziramo, a ti ces dobiti jednaku skrb kao i svi. Bas mi je zao da su te tako docekali jos kad ides na hitnu samo po sebi si u stresu... 

21. Travanj 2020. 10:02

BackInBlack

Pozdrav cure!
    Čestitam na punim tjednima tko slavi!
    Sretno na pregledima danas!
    Dora drago mi je da se polamo oporavljas i da bebice polako napreduju. Molim za vas svaku vecerSuper za mlijeko, samo tako nastavi! I ostani pozitivna!Polly zao mi je zbog upale i situacije na hitnojbas bezveze! Samo se pazi i pij puno tekucine!
    Citam vas redovito, ali nemam sta pametno pisati pa i ne pisem. Dok ja dodem cure su vec sve sto je trebalo pametno reci rekle pa nema smisla da se ponavljam. Uvijek nesto radim pa mi vrijeme brzo prode. Ovaj tjedan sam odlucila oprati robicu i posloziti je u ormar.
    Znam da ste pisale no ne mogu naci, a moj mozak zaboravio, otkuda ste narucivale tetra pelene , dekice i vrece za spavanje?

Žja sma tetre s Mali anđeo butik i s Dječji svijet na instagramu za koje imam svaku preporuku 

Vrapčić123
    21. Travanj 2020. 10:02

Carly Sue čestitam na punom tjednu! 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    21. Travanj 2020. 10:06

indy34

svea

Indy ja sam dobila lineu negru, onu liniju do pupka i meni ide i iznad pupka… nije jako tamna, ali se fino vidi.
    Mislim da je to sve od trudnice do trudnice 😊

Pa dobro ne moramo sve da imamo ili ???😆😆😆nece nista ni da se desi ako me preskoci ??salim se samo me zanimalo ako vec ko dobije kad se dobije ??moguce da mene preskoci jel ipak dobila sam duple strije tako da nebi se uklapalo u sliku jos tamna crta i crvene debele strije 😆

U prvoj nisam imala a ni sad jos nisam dobila. Neke dobiju vec od 16 tt. Sve je to individualno 😊 a joj zao mi je za strije. Jesi ih puno dobila?
    Ja sa svake strane kukova po 2 crvene za sad u prvoj ni jednu... Osim dole na unutarnjim stranama bedra skroz kraj bedra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI