Jutro svima ,
Dora drago mi je da sve ide super 😍 sto se tice polly cekamo da se javi, bilo je nekakvo peckanje i pulsiranje nisko pa ne znamo jeli upala ili beba na mjehuru, nadam se da je ovo drugo…
Bebac a jeli to ocekivano da imamo napade vrucine? Meni je sinoc udarilo u glavu, svu sam posteljinu poskidala. Jadan muz se smrznuo u noci i pokrio nas dekom. Cijelu noc se otkrivam
Je je bez brige 😊 zadnji mjesec u prvoj T znaci 12 mj ja sam u kanotjeri spavala ispod otvorenog prozora. Nocas sam vec mislila muza preseliti na moju stranu a a ja da idem ispod prozora.
Def danas vadim poplun iz navlake i nek se pokriva ko kako hoce ahahha.
Bebac jesu to poceli slavni valunzi? Kod mene isto vec 2 tjedna 😥
Ja nisam ni znala da me to ceka, sad mi je puno toga jasnije 😂
Jutro svima!!
Dora e jesi nas iscimala 🥴, al vazno da ste svi dobro 💪👍. Ja sam, valjda pod dojmom, sanjala da me moraju poroditi, i dok su me pripremali za salu za carski da sam zbrisala kuci pripremiti stvari za sebe i bebu 🤭.
Polly kako si ti?
Uglavnom da, dobila sam odmah antibiotik i luppvet protiv bolova pa se nadam da će pomoći...
Dana cestitam na punih 27! Je, je usla si u 28. tjedan a to znaci u zadnje tromjesecje 🥰💞🥳🥳
Polly a mati mila, pa koliko je proslo od kad su tvoji preboljeli.. zar je moguce da su te zbog toga tako izmaltretirali?! Nadam se da ce sve biti ok, bas mi je zao da su te tako izmucili 😔😘
Polly jooo sve samo za koronu. Pa stvarnooo. Ok dobro da aencuvaju ipak su oni full izlozeni al da te dr ne pregleda mislim stvarno ih tuzit mozemo ponekad 😠😠
Nadam se da ce te cim prijenprestati boliti. Jesi dobila antibiozik? Puno brusnice i uvin caj...
Svea,Indy ne znam ima li jos koja cura,cestitam na punim tjednima krafnice 🥳💞🥰❤
Bebac i ja se nocas sva preznojila, kosa mokra, polun na podu. Danas stavljam laganije prekrivace.
Dobro jutro žemske!!
Čestitam svima na punim tjednima! Mislim da danas ima dosta pregleda, neka svi budu uspješni!
Dora super za mljekeco, bit ćeš ti nama prava Milkica!🤩🤩🥛🍼
Polly se nije javila?
Mrvičak kako si danas?
Hvala na pitanju. Grčrva i bolova nema osim jako jako bolnih prepona, kao da sma iskorake radila pa jedva hodam. Vidjet cemo kakav ce dan biti.
Polly drago mi je da je beba dobro, a mogu mislit strku oko korone, ali neka si ti otisla!
Oprostite curke od onog jutarnjeg javljanja nikako polovit, a nekako mi je ruzno samo doc i napisat kako sam ja, a ne osvrnut se sto ima s vama, jutros se prebacila na zadnju str i vidim da me spominjete pa reko idem prvo napisat da smo okej, a onda citat 🙈
Poznajete me dovoljno da znate da se nesto ne daj Boze dogodi, javila bi sigurno odmah! Nemojte se brinut ako se duze ne javljam, sigurno je sve dobro, znam koliko smo puta bile u iscekivanju kad neka od nas prijavi da je neka izvanredna situacija pa se ne javi satima..ali evo, obecajem, ako bi nesto bilo, javljam sigurno, nemojte si radit stres zbog mene ako se duze je javim, stvarno!
Grlim vas sve i zelim vam divan dan pred vama 🥰💝
Jutro curke!
Dora joj drago mi je da ste dobro! Bravo za mljekeco! To je velika stvar! Bila sam se baš zabrinula za vas troje. Snažni ste vi, sve će biti ok... 🙏😘❤️
Polly joj mogu misliti kak su reagirali kad su čuli za roditelje i koronu. 🤦♀️ Grozno, pa sve se na kraju svelo na glupu koronu, ostali bolesnici, trudnice nek pričekaju.. 😤😤😤 Nadam se da će antibiotik pomoći! Čuvajte se i punooo tekućine pij! 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji