Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    21. Travanj 2020. 08:14

Dobro jutro svima cestitke za nedelje ,mi smo danas puni 31 🥳🥳🥳...Dora  rekla sam ti ne odustaj mlijeko ce da dodje to dolazi .sve si nas zabrinula ,samo udji i napisi daje sve ok.😘😘😘Polly ???? Jos ti da nam se javis ...zelim vam svima lijep dan bez tegoba uzivajte ..

• Bebac24
    21. Travanj 2020. 08:14

Ajme koje olaksanje 😊😊
    Bravo za mljekeco, ici ce to sve vise i vise. 
    Moze ti muz donest caj za dojilje meni je on bio super, cak i od plan t kapi za dojilje. Treba par dana ali pomognu 😘
    Ja se nocas peobudila u 00 mokra od glave do pete. Uzas. Sve sam skidala sa sebe i ostala samo u kratkoj majici. Strasno. Pocelo je 😂
    Dora danas ti ne mozemo posebno cestitati na tjednima ali uskoro cestitamo veliki 1. Tjedan majcinstva i borbe ❤️

Dora4
    21. Travanj 2020. 08:18

Pliz ako netko moze natipkat sto se dogadja s Polly???? Izludit cu dok nadjem 😳

zmya
    21. Travanj 2020. 08:20

Jutro zenskee! Kako ste sve? Neka nam se Dora javila, drago mi je da je svaki dan sve bolje i da dolaze lipe vijesti. 🙂 Bravo! 
    Ja sam danas ok, opet imamo tople vode, sad nema vise izlike 😛 Dragi sprema dorucak, papamo i dalje radimo  huhuuu

Trancie
    21. Travanj 2020. 08:34

Jutrooooo krafnice ❤️❤️
    Dora super za mlijek, isto sam sa srepnjom trazila tvoj post! Polly je imala neku propadajucu bol dole  ali evo nije se javila ( ako sam dobro poprTila ) jel isla na hitnu i sl. 
    Sretno cure na punim tjednima i sretno nam danas na pregledima ima nas dosta ❤️❤️Moj ne tek u 3 sata... 
    leonie ajme skroz te razumijem, moja se skroz primirila nego je udarala prije 5-6 dana ... nekako i deugacije udara, nadam ae da se nekako okrenila da je manje osjetim... sinoc me posteno izlupala ali prije je stalno aktivna bila sad rijedje. 

yvette
    21. Travanj 2020. 08:35

Jutro svima ,
    Dora drago mi je da sve ide super 😍 sto se tice polly cekamo da se javi, bilo je nekakvo peckanje i pulsiranje nisko pa ne znamo jeli upala ili beba na mjehuru, nadam se da je ovo drugo...
    Bebac a jeli to ocekivano da imamo napade vrucine? Meni je sinoc udarilo u glavu, svu sam posteljinu poskidala. Jadan muz se smrznuo u noci i pokrio nas dekom. Cijelu noc se otkrivam

ena0206
    21. Travanj 2020. 08:40

Dobro jutrooo krafnice..
    Čestitke na punim tjednima 😘😘 i sretno na pregledima danas, ima vas dosta danas... Paaaa cekamo lijepe vijesti. 😘
    Dora drago mi je cuti da si dobroni da mlijeko nadoilazi. Mogu zamislit koji je to osjecaj ponosa, jer sve bi voljele da mozemo dojiti. 😍😍 Samo hrabro, mozes ti sve ❤️
    Polly nadam se da si dobro draga. 🤔

ena0206
    21. Travanj 2020. 08:41

Bebac jesu to poceli slavni valunzi? Kod mene isto vec 2 tjedna 😥 

Polly
    21. Travanj 2020. 08:42

Jutro cure.. Evo mene s hitne, bila od 11 do 3. Spojili me na ctg, uredan. Između sto pitanja o koroni jer sam naravno u trijažnom šatoru na ulazu rekla za situaciju s roditeljima. Sestra dok sam na ctgu me pomalo ispituje o tome, kako se zovu, nakon toga je nema pa nema, vraća se sva zamaskirana, vidim nastake panika oko korone i jesam li došla zaražena 😑 Šalju me u ambulantu gdje su epidemiolozi, tamo mi vade krv i urin, sve uredno ali se vide nekakve bakterije u nastajanju. Mene za to vrijeme cijelo vrijeme dolje boli, a odlazak na wc dat urin ultra bolno!! Tako da se radi o početnoj jakoj urinarnoj infekciji vjerojatno, doktora nisam ni vidjela jer se čeka jesam li pozitivna ili negativna, boje se da nisam asimptomatski bolesnik iako je prošlo već 40 dana od početka korone kod roditelja.. Danas kad mi jave rezultate ću vidjeti hoću ili neću ići gore na gin pregled, ultrazvuk i ostalo. Na kraju se sve svelo na koronu, zamjerio mi se odlazak na hitnu momentalno, ali nisam imala drugog izbora 😏

dana130
    21. Travanj 2020. 08:42

Jutro cure. 😘
    Evo nas na punih 27 🥳🍾🥰 po aplikaacijama pise da sam usla u zadnje tromjesecje, a imam sliku da smo ovdje pisale da je od 28. Nije ni bitno toliko 😁
    Cestitke i ostalima na punim tjednima i sretno na pregledima 😘
    Dora, divne vijesti ❤️ sad ce to svakim danom ici na bolje, bravo mama, bravo, bebe 🥰🥰
    Polly nadam se da si okej 😘
    Leonie, a mogu mislit da si se prestrasila. Moja ke zadnja 3 dana bas aktivna, znaci ja ne znam da li, ona uopce spava 😂navecer se nikako ne mogu namjestit, a nema bas lagane udarce,ima je posvuda, iznad pupka, skroz nisko 😂 
    iako draze mi i tako nego da ju ne osjetim. 

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.