Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    21. Travanj 2020. 10:12

Bebac24

indy34

svea

Indy ja sam dobila lineu negru, onu liniju do pupka i meni ide i iznad pupka… nije jako tamna, ali se fino vidi.
    Mislim da je to sve od trudnice do trudnice 😊

Pa dobro ne moramo sve da imamo ili ???😆😆😆nece nista ni da se desi ako me preskoci ??salim se samo me zanimalo ako vec ko dobije kad se dobije ??moguce da mene preskoci jel ipak dobila sam duple strije tako da nebi se uklapalo u sliku jos tamna crta i crvene debele strije 😆

U prvoj nisam imala a ni sad jos nisam dobila. Neke dobiju vec od 16 tt. Sve je to individualno 😊 a joj zao mi je za strije. Jesi ih puno dobila?
    Ja sa svake strane kukova po 2 crvene za sad u prvoj ni jednu… Osim dole na unutarnjim stranama bedra skroz kraj bedra

Mnogo odmah na pocetku sam dobila po 3 sa svake strane a sad vec mi stomak izgleda kao lubenica ..al iskreno ja sam to ocekivala i mazala sam i mazem dalje al moja koza je takva..al nekako tjesim se manje vise sam imala dosad sve uredu ,preskocile me i infekcije i gljivice i povracanje ..nesto mora mislim daje to najmanje bolno a iskrwno nisam od cura koje nose majice da im se vidi pupak tako da moram bar to da ponesem nek mi bude to jedina uspomena 😊

Vrapčić123
    21. Travanj 2020. 10:16

Cure ima li koja ovaj toplomjer i je li dobar? 
    https://ibb.co/mCh0gYV

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• indy34
    21. Travanj 2020. 10:32

Vrapčić123

Ja imam u planu da kupim takav ovaj koji imam sasvim obican nesto nisam zadovoljna sa rim je lakse mnogo ..moja rodica ga ima od rodjenja njenog sina . Sin joj sad ima 15 godina jos radi ..mislim da ti to sve kaze 

kaktusica
    21. Travanj 2020. 10:32

Bebac super za steznik, jedva cekam moj da dodje. 
    Uf, i ja jedva cekam vidjeti moje...bas mi fale. Ustvari fali mi da budem malo rasterecena kuhanja, pospremanja, setanja psa, ciscenja, stavljanja robe na strik, pa cak i njegove skole, znam da ce tu sestra i mama uskociti bez problema. Ah, jos malo valjda...
    Linea negra jos ju nisam dobila, s malim je bila dosta svijetla tek pred kraj trudnoce, kad sam rodila bila je vidljivija ali izblijedila je kroz par godina skroz. Strije nisam imala, ni celulit. Ustvari tijelo mi je bilo skroz ok i brzo sam se vratila na staro, jedino sam imala po licu tamne fleke kako mi je pritiskao jetru. A sad cemo vidjeti sto ce biti do kraja ove trudnoce...

mimoza
    21. Travanj 2020. 10:36

Polly hajde hvala Bogu da je sve ok proslo. Brzo ce se rijesiti upala antibioticima. Pij puno tecnosti i brusnice, onako preventivno.
    Svea sretan ulazak u 8.mjesec 🤗 jos malo 🥰
    Dana sretan ulazak u zadnje tromjesecje. 🤗
    Mi smo se vratili s pregleda. Ctg ocitava trudove do 40 maksimalno i to su bile bh kontrakcije, zbog toga me doktorica vaginalno pregledala (uzv i prstima) jer se bojala da se nije dole sta otvorilo. Medjutim, cerviks je 4,8cmm dug 🤨 tako da jos jednom dokazano da moje kontrakcije stvaraju samo nelagodu, al nista ne otvaraju. Eto koliko razlike ima medju nama trudnicama. Takodje je rekla doktorica da od 34.tt beba moze slobodno doci, da oni nece zaustavljati porod, al kao bolje je ako se zadrzi jos 2tj unutra, pa da moze s mamom odmah kuci iz bolnice.

Polly
    21. Travanj 2020. 10:38

Ma sve je do pristupa. Znala sam ja da mene čeka nekakva procedura kad spomenem pozitivne roditelje, mora je biti i neka. Ali baš to, već sam sa strahom išla tamo i umjesto da ti kažu koju lijepu riječ, sve će biti dobro, beba je dobro - eto barem to, nula bodova... A rekla sam toj epidemiologinji da je stvarno jadno da se ko trudnica koja je došla u bolovima u pola noći moram osjećati krivom zbog te odluke 😠 Hvala vam cure na savjetima, za uvin h sam čula prije da se ne preporučuje, budem brusnicu onda ali dozirano i nadati se da će proći što prije. I da sam negativna!! 😳😅

Amneris
    21. Travanj 2020. 10:39

A u vražju mater i korona, pardon my French! Polly javljaj nam razvoj situacije i probaj se naspavati malo!
    Jako smo sklone u trudnoći tim urinarnim infekcijama, evo i meni početak neke upale, čekam nalaze urinokulture još dva dana.
    Ne bi bilo loše da sve pijemo brusnicu i natankavamo se vodom ako ništa preventivno.

Isto mi je koža puna novih crvenih madežića, a netko je napisao i one virusne sitne bradavice po vratu da ima. Ja sam ih isto krcata. To ću sve ić spalit kad rodim!

Ely
    21. Travanj 2020. 10:40

Polly i Dora su nam dobro! Bas mi je drago cure. Polly te urinarne infekcije su užasne, ali još gore je strepnja s kojom ideš na hitnu, jer ne znas kako će reagirati doktori kad te vide zbog cijele situacije. Barem sam ja imala neugodno iskustvo sto uopće dolazim iako sam imala
    Nesnosne bolove. Bitno da su ti dali antibiotik i da će se to izregulirati. 
    Cestitam na punim tjednima cure! Moj 30. Je sutra 🙂 i napokon nakon 2 mj sutra mi je i pregled. Bas me uhvatila trta, valjda je sve ok.

21. Travanj 2020. 10:42

Vrapčić123

Ja ga imam, preskup  je bio, a nije mi bas koristio. Na kraju mi je najbolji bio obicni alkoholni ili starovinski zivin. Ovaj mi nikada dobro nije pokazivao.

Nikita206
    21. Travanj 2020. 10:49

Jutro cure! Čestitke svima na punim tjednima i drago mi je da su svi dobro.

Evo samo info ako je nekome bitno - Babycentar ima samo danas i sutra 20% popusta na prijenosne krevetiće i madrace 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI