E da, linea negra- ja sam ju rano dobila. Bas mi je ruzno to, hoce li se povuci? Bas je dosta tamna crta. Nisam nikad ni citala o tome kako, zasto, povlaci li se.. jednostavno se pravim kao da ne postoji 😂

Zamisli ti njega kako on zna. Da se pojavio na ruci, sigurno ne bi znao haha 😂😂
Hahaha, on ce odmah otkriti promjenu na tom podrucju, bolje zna od mene 🤣🤣
Indy Ja nisam dobila lineu negru, ali ima jos vremena, ako se pojavi.
Cini mi se da su mi se pocele pojavljivat strije na cicama, tj vise na lijevoj. Ta lijeva cica buknula, puno veca nego desna, i bradavica je skoro duplo veca. 🤪
Znam da je to sve normalno, ali stvarno smijesno izgleda.
Pa valjda nas ceka jos promjena imamo jos vremena tek sam 31 puna nedelja tako da ..🤣 na sve sam spremna ..samo da ostanem citava jos ove pune 3 nedelje pa nek bude sta bude ..zasad je sve ok.al kad se nikad ne zna krene odjednom iz cista mira ..
Ja ne znam koji tocno ja imam, ali placen je tada bio 560 kn iuvijek mi je bio lakse i brze sa obicnim koji ocita u 6 skundi.
Vrapcic nisam imala taj ali sam iz vise izvora cula da je nepouzdan. Kad su mali najbolje ti je mjeriti rektalno pa smanjos za 0,5. Bez straha, lako se izmjeri i sa zivinim i alkoholnim. Ja sam mome i cwpice jako dugo davala, negdje do 8. godine jer bi uvijek ispovracao sirup.
Lineu negru imam jako tamnu i preko cijelog trbuha.
Vrapcic cula sam od dosta zena da je skroz nepouzdan taj toplomjer, da zna pokazat stupanj, dva vecu temperaturu nego ovaj obicni.. Ja sam ga isto htjela kupiti i odustala. Kupila onaj aventov set i u njemu dobila obicni.
Mimoza super, odlicno za dobar pregled.. Ja mislim da imas najduzi cervix u tim tjednima. Moj nije mjeren od 26tt tada je bio 5 cm 😄😄 uz sve moguce aktivnosti i razvlacenja pite tvoj cervix miruje.. 😍😍

Super na dobrim pregledima cure. Mimoza stvarno ti je dug cerviks. Ja sam u 28. tt,a kraci mi je d tvoga. 41 mm
Hahah nikad nisam mislila da će nama curama biti važno koja ima najdužeg! 🤣🤣🤣Meni je zadnje bio 40 mm, ali isto već dugo nije mjeren! Još ćemo malo pričekati!
Mimoza super za dobar pregled! Čekamo dalje dobre vijesti!🤗🤗🤗

Vrapcic od Brauna usni kazu da je dobar samo Termoscan 7. Ja ga imam i koristi mi za navecer da vidim temp otprilike i jel se dize. Po noci kad dijete spava mi je to nekako najbolje. I u usnom se oduzima 0.5 stupnjeva. Najbolje ti je zivin toplomjer. Sad kak je ta korona vidim da svi koriste onaj za celo bezkontaktni. Pa se pitam koliko je to zapravo pouzdano 😏
Linea negra mi se ovu trudnicu nije javila. Proslu trudnocu sam ju imala od sisa do guzice brate mili. Sad nista.
Ja sam jos uvijek u potrazi za kapicom 🤦♀️ Ja ne mogu vjerovati da ne mogu naci pamucnu kapicu. Obicnu. Bijelu. Pamucnu. Jednostavno ne mogu vjerovati da sad vec mjesec i pol trazim i nema...

Hahah nikad nisam mislila da će nama curama biti važno koja ima najdužeg! 🤣🤣🤣Meni je zadnje bio 40 mm, ali isto već dugo nije mjeren! Još ćemo malo pričekati!
Mimoza super za dobar pregled! Čekamo dalje dobre vijesti!🤗🤗🤗
Hahahahaha, počele se i mi cure bavit centrimetrima. 😄😄😄😄😄

Vrapcic od Brauna usni kazu da je dobar samo Termoscan 7. Ja ga imam i koristi mi za navecer da vidim temp otprilike i jel se dize. Po noci kad dijete spava mi je to nekako najbolje. I u usnom se oduzima 0.5 stupnjeva. Najbolje ti je zivin toplomjer. Sad kak je ta korona vidim da svi koriste onaj za celo bezkontaktni. Pa se pitam koliko je to zapravo pouzdano 😏
Linea negra mi se ovu trudnicu nije javila. Proslu trudnocu sam ju imala od sisa do guzice brate mili. Sad nista.
Ja sam jos uvijek u potrazi za kapicom 🤦♀️ Ja ne mogu vjerovati da ne mogu naci pamucnu kapicu. Obicnu. Bijelu. Pamucnu. Jednostavno ne mogu vjerovati da sad vec mjesec i pol trazim i nema…
Ahahahahaha od sisa do guzice. Zamisljam to.. 😄😄😄 Cila omeđena uzduž i popriko.
Ja sam kapicu obicno pamucnu kupila u c&a.. Ne znam kakvo je sad stanje. Bilo je bas i velicina dosta

Lineu negru za sada nemam, ne znsm do kad se moze pojaviti
Mimoza cestitam na odlicnom pregledu, bome jako dug cerviks
💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji