Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beata
    20. Travanj 2020. 20:01

Cure bila sam danas na pregledu te mi je doktor napisao cc uloživost za vršak prsta te mi rekao da mi je maternica senzibilnija i da mi se zato češće ''stvrdne'' trbuh. Nalozio mi je mirovanje.

Jel za brigu ta uloživost za vršak prsta? Ponekad imam dojam da nam olako nalože mirovanje bez da nam konkretno kažu sto to znaci. Ako cijelo vrijeme mirujem bolovi u zdjelici su mi samo jači, pomaže mi kretanje.

kaktusica
    20. Travanj 2020. 20:10

Hvala cure ❤ Rio bas mi je zao, grozno je kad si sam.za tako neke blagdane i posebne dane...
    Mrvicak bas sam pomislila kako si vitka kad sam vidjela slikice, noge dugacke, trbuscic sesan, ma bas taman sve 🥰😍
    Svea Vojko ce me cut jednog dana 🤣🤣
    Gdje nam je Dora veceras, nadam se da je sve ok 🤔

20. Travanj 2020. 20:10

Beata

Cure bila sam danas na pregledu te mi je doktor napisao cc uloživost za vršak prsta te mi rekao da mi je maternica senzibilnija i da mi se zato češće ''stvrdne'' trbuh. Nalozio mi je mirovanje.

Jel za brigu ta uloživost za vršak prsta? Ponekad imam dojam da nam olako nalože mirovanje bez da nam konkretno kažu sto to znaci. Ako cijelo vrijeme mirujem bolovi u zdjelici su mi samo jači, pomaže mi kretanje.

Ja sam uloživa skoro dva prsta i to je jedan od razloga mirovanja. Moja je oprezna i drago mi je zbog toga. Iako mi puno njih kaze da je ulozivost ok jer je druga trudnoca, ali eto njoj to nije nikako drago. 

yvette
    20. Travanj 2020. 20:11

Kaktusice ja ti se iskreno divim, stvarno ste heroji oboje ♥️
    Naravno da ces se izjadati, cudim se da se ne jadas i vise...ja ne znam kako bi ja u toj situaciji, zato kapa do poda 😘😘 super si 
    Mrvicak drago mi je da je pregled prosao dobro.
    Ja sam isto veceras s pregleda iako je trebao biti sutra. Cerviks je 33 mm dakle nije se skratio, malac je oko 2 kg sto bi znacilo da je doktor zamjena koji me gledao prije 4 tjedna ipak fulao i da tad nije bio 1800 grama. To mi je odma bilo cudno jer je ispadalo da je beba imala skok sa 1200 na 1800 u samo 2 tjedna. Ovo je vec realnije. Kaze dokt da mali odgovara tocno tjednima. Bas sam mirna i sretna. Sljedeci pregled nam je za 3 tjedna 11.5 i ljudi moji tada cu biti u 36 tt. Malo me to strefilo 😂

yvette
    20. Travanj 2020. 20:15

Beata meni su na hitnom u 24 tt isto rekli ulozivost za vrsak prsta, ali da je unutarnje usce zatvoreno. Mislim da se  to odnosilo na vanjsko, uglavnom moj dokt mi je rekao da je to uredan nalaz. Jos uvijek sam zatvorena. 

20. Travanj 2020. 20:20

yvette

Beatameni su na hitnom u 24 tt isto rekli ulozivost za vrsak prsta, ali da je unutarnje usce zatvoreno. Mislim da se to odnosilo na vanjsko, uglavnom moj dokt mi je rekao da je to uredan nalaz. Jos uvijek sam zatvorena.

Yvette, bravo na lijepim vijestima. Malac je veliki 👍👍😃 ajme 36.🙈 Tako nestvarno zvuči 🤞 

Beata
    20. Travanj 2020. 20:20

Mrvičak, Yvette - hvala na odgovorima. I meni je doktor rekao da sam zatvorena, nije mi spominjao ništa o uloživosti - to sam tek kasnije pročitala u nalazu. 

kaktusica
    20. Travanj 2020. 20:29

Yvette to su doista super vijesti a malac je veliki 😍 Daa, bit ces 36.tjedan, kako to vrijeme ide covjece 😳🥰
    Beata samo ti slusaj ginekologa, netko bude uloziv cijelu trudnocu i ne miruje ali bolje biti oprezan. Trebas li bas samo lezati ili smijes prosetati, skuhati, obavljati neke poslovepo kuci?

Žuža
    20. Travanj 2020. 20:36

Kaktusica, Boze meni suze krenule. Znas sta, ti si isto jedna nasa hrabrica. Sama doma s klincem, muz u nezavidnoj situaciji, daleko od svih svojih. Nije to nimalo lako... Svaka ti cast ❤️ I nadam se da cete se jako, jako brzo zagrlit i poljubit!! Eto, ja jedva cekam!!!
    Mrvicak izgledas odlicno! Meni izgleda da imas mali stomacic za svoje tjedne! Gdje ces ti na porod?
    Meni je toliko psihicki sada lakse kada vidim kako ima manje oboljelih, da se neke stvari vracaju u normalu, ne mogu vam opisati. Bogu hvala, sve ce biti u redu 🥰

20. Travanj 2020. 20:40

Žuža

Kaktusica, Boze meni suze krenule. Znas sta, ti si isto jedna nasa hrabrica. Sama doma s klincem, muz u nezavidnoj situaciji, daleko od svih svojih. Nije to nimalo lako… Svaka ti cast ❤️ I nadam se da cete se jako, jako brzo zagrlit i poljubit!! Eto, ja jedva cekam!!!
    Mrvicak izgledas odlicno! Meni izgleda da imas mali stomacic za svoje tjedne! Gdje ces ti na porod?
    Meni je toliko psihicki sada lakse kada vidim kako ima manje oboljelih, da se neke stvari vracaju u normalu, ne mogu vam opisati. Bogu hvala, sve ce biti u redu 🥰

Ja ću u Petrovu. Hvala tebi i svima na komplimentima. Možda sebi izgledam deblje jer sam stalno u robi za po kući, da se malo sredim vjr bi to bilo ljepše. Inače sam si najmršavija u ljetnoj odjeći jer sam sportski građena, pa me zimska roba često poklopi,a ljeti mišići lijepo dođu do izražaja. Ne mogu vam opisati koliko mi fali teretana i bilo koja druga tjelovježba 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.