Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elena26
    20. Travanj 2020. 17:29

Pozdrav drage krafnice!
    Cestitam svima na okruglim tjednima 💐

Potrebna mi je vasa pomoc u tumacenju rezultata jel vjerujem da imate vec neka iskustva pa da mi pomognete jel pregled mi je tek za tjedan dana a citanjem googla vec mi nije dobro 😨

Leukociti (3.4-9.7) rezultat 13.4
    Obje vrste granulocita su mi takoder povisene iznad ogranicenja a Limfociti smanjeni ispod normalne razine.
    Jesu li takve vrijednosti normalne u trudnoci ili imam neku bakterijsku infekciju pa se tijelo s tim bori? 

Hvala unaprijed 😘

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

mimoza
    20. Travanj 2020. 17:29

Ena kad odradis ctg je li ulazis kod doktora na razgovor ili samo odes kuci, pa do slj kontrole? Meni je sutra na planu samo ctg, bez pregleda, ali bih htjela cuti kakav je ctg? 
    Vrapcic zaboravih napisati, u Bosni ti je ono pravilo da se cura ne moze udati ako ne zna pitu napraviti 😂 
    Neko je pitao za isofix bazu, mislim da je bila Renata, pa ne trebas kupovati tu bazu. Neki sjedalicu vezu samo pojasem, na mojoj sjedalici ima slikoviti prikaz toga, ali zbog toga sto mi mnogo koristimo auto i idemo na dalje puteve, baza je bila obavezna, jer je sigurnije u njoj voziti bebu.

20. Travanj 2020. 17:34

Mokvica

Zmya, Polly, Bebac, Amneris čestitke na punim tjednima! 🎉🎊
    Rio, Mocho, Svea, Amneris super izgledate curke! Svi su trbuščići baš lijepi. 🥰
    Bebac spavaćice i pidžama su super! 🔝
    Kolacic mislim da će pasti neki shopping na bonprixu, pogotovo kad sam vidjela pidžamu od Bebac, izgleda baš kvalitetno.
    Dora baš mi je drago pročitati lijepe vijesti vezane za vas troje. 🥰
    Kaktusice Petrina robica je preslatka, a i tvoj Pink Panther mi se sviđa. I super za kolijevku, stvarno lijepa gesta.
    Maggy kompletić sa sovicama je premedeniii! 🦉
    Nikita setić je super!
    Mrvičak drago mi je da je cerviks nepromijenjen, kilaža isto tako. 😉 Samo odmaraj i miruj.
    Fenjer meni je doktorica prepisala rinolan, to kao smijemo, ali sam čitala uputstva i piše da se ne preporuča u trudnoći tako da uredno svaki dan kišem i šmrcam, ali tablete nisam htjela piti.
    Dana ja baš slala seku da mi kupi, kod nas nema Plodina. Mislim da je to odlična cijena.
    Mimozapita izgleda jaaakooo finoo. 👌

Hahahahah u trudnoci se izgleda ama bas nista ne preporuca 🙈🙈 

Poliklinika Đurić ima li tko iskustva s tom poliklinikom i dr. Đurićem, u Marticevoj? idem tamo na anomaly, tj kupila sam na ponudi dana u pola cijene, narucit cu se ujutro.
    Vjerojatno sam trebala pitati kakav je doktor prije nego sam kupila, al sta sad 😂 Iskustva?? 

20. Travanj 2020. 17:37

ena0206

Mimoza da, stalno mi ih ucitava.. Nekad manje nekad vise. Al sve u svemu jos nije alarmantno… 🙆‍♀️🙆‍♀️
    Kakve su velicine kod h&m i c&a spavacica i ovih potkosulja za dojenje.. Jesu vece ili manje?

Meni jos nije spominjala ctg. Ne znam kada me planira spajati, vjr je jos rano

Skakavac
    20. Travanj 2020. 17:39

Dobar dan :)) Bogu hvala jutros sam odradila ogtt. Ko laiku, rezultati mi se cine super. Obzirom da je na pocetku trudnoće, krvna slika ocitala secer 5.4. Sad kad vidin da je dobro, sad san ufilmala to moze li se organizam i privarit. Ludosti znam ali eto, blesava glava i straj. Trudit cu se nastavit s prehranom kakva je dosada bila, valjda bi se opasan secer pokaza danas..
    https://ibb.co/M8bs8Dn

Vrapčić123
    20. Travanj 2020. 17:42

Elena koliko je meni poznato leukociti su često u trudnoći povišeni. Mislim da su bili i meni i čini mi se da je doktor komentirao da je to ok za trudnoću. Ove druge vrijednosti ti ne znam je li to ok ili ne. Ipak ti to doktor treba očitati. Uglavnom sretno i vjerujem da će ti biti sve ok! Ali nemoj guglati, jer po guglu bi ja već umrla odavno! Znala sam se prepasti bezveze, a na kraju to ok za trudnoću... 🤦‍♀️😂😳
    Mimoza super da je tako, zato si sada majstorica za pite! 😊😊😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    20. Travanj 2020. 17:42

Skakavac

Dobar dan :)) Bogu hvala jutros sam odradila ogtt. Ko laiku, rezultati mi se cine super. Obzirom da je na pocetku trudnoće, krvna slika ocitala secer 5.4. Sad kad vidin da je dobro, sad san ufilmala to moze li se organizam i privarit. Ludosti znam ali eto, blesava glava i straj. Trudit cu se nastavit s prehranom kakva je dosada bila, valjda bi se opasan secer pokaza danas..
    https://ibb.co/M8bs8Dn

Odlican nalaz

💙

Rose1
    20. Travanj 2020. 17:44

elena26

Pozdrav drage krafnice!
    Cestitam svima na okruglim tjednima 💐

Potrebna mi je vasa pomoc u tumacenju rezultata jel vjerujem da imate vec neka iskustva pa da mi pomognete jel pregled mi je tek za tjedan dana a citanjem googla vec mi nije dobro 😨

Leukociti (3.4-9.7) rezultat 13.4
    Obje vrste granulocita su mi takoder povisene iznad ogranicenja a Limfociti smanjeni ispod normalne razine.
    Jesu li takve vrijednosti normalne u trudnoci ili imam neku bakterijsku infekciju pa se tijelo s tim bori?

Hvala unaprijed 😘

Za leukocite znsm da u trudnoci, pogotovo u 3.tromjesjecju mogu biti do 16, tako sa ne brines. Za limfocite ne znam

💙

kaktusica
    20. Travanj 2020. 17:54

Torbak https://ibb.co/DtNR3Sn
    Zmya ja sam kupila kolica na kojima se doalovce svaka stvar kupuje odvojeno a njihova torba mi je ruzna. Dobro ti dodje u setnji, stavis fino rezervnu robicu, pelene, vlazne maramice, bocice, sto god mislis da ti je potrebno.
    Skakavac wow, odlican nalaz, super! 🥰
    Cekam Doru da nam se javi...
    Kod mene i dalje Vojko V 🙄

Rose1
    20. Travanj 2020. 17:59

Vrapcic sad su mi ok jer imam trbuh, ali inace bih plivala, evo za usporedbu. Gore su moje, dolje H&M https://ibb.co/yN9P0LF

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.