Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    20. Travanj 2020. 18:01

kaktusica

Torbakhttps://ibb.co/DtNR3Sn
    Zmya ja sam kupila kolica na kojima se doalovce svaka stvar kupuje odvojeno a njihova torba mi je ruzna. Dobro ti dodje u setnji, stavis fino rezervnu robicu, pelene, vlazne maramice, bocice, sto god mislis da ti je potrebno.
    Skakavac wow, odlican nalaz, super! 🥰
    Cekam Doru da nam se javi…
    Kod mene i dalje Vojko V 🙄

Ajmeeee, predivna je, srceka...cek na kojoj stranici? Bebenova? Meni bi trebala tamnoplava jer ce tskva biti kolica

💙

Rose1
    20. Travanj 2020. 18:02

Daaaa, cekamo Doru❤

💙

Trancie
    20. Travanj 2020. 18:07

Rose ja bas danas isla spremiti poplun i zimske stvari ispod kreveta pa nasla kesu sa grudnjacima i potkosuljama... moje su m, sigurno da bi mi i s bile taman! Majic sta sam uzela na hm jedna je s ( ona mi je bas fino uska) a ova drufa je i siri model i m je isto mi je ok! 
    Kaktusice bas je lipa torba 😄🥰super ce se uklopit na bugaboo!!! To sve odvojeno isto ko i moja kolica .... pa dok sam sve pokupovala cifra boli glava ... ali nije mi zao!!! 
    Dorice 💕💕💕cekamo nove vijesti! 
    Ja taman nabavila propusnicu za pregled sutra, ukinuli su propusnice po regijama!!! 

elena26
    20. Travanj 2020. 18:16

Vrapčić123 i Rose puno puno hvala! ☺️🌷

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Amneris
    20. Travanj 2020. 18:16

elena26

Pozdrav drage krafnice!
    Cestitam svima na okruglim tjednima 💐

Potrebna mi je vasa pomoc u tumacenju rezultata jel vjerujem da imate vec neka iskustva pa da mi pomognete jel pregled mi je tek za tjedan dana a citanjem googla vec mi nije dobro 😨

Leukociti (3.4-9.7) rezultat 13.4
    Obje vrste granulocita su mi takoder povisene iznad ogranicenja a Limfociti smanjeni ispod normalne razine.
    Jesu li takve vrijednosti normalne u trudnoci ili imam neku bakterijsku infekciju pa se tijelo s tim bori?

Hvala unaprijed 😘

Elena meni su prošli tjedan leukociti bili 13.1 i to je ok nalaz za trudnoću. Kao što su cure rekle do 16,17 se tolerira u trudnoći. Od ovih ostalih vrijednosti znam da povišen broj neutrofilnih granulocita može ukazivati na bakterijsku infekciju i to je kod mene bio slučaj jer izgleda da imam neku blagu upalu mokraćnih puteva što su pokazali i nalazi urina. Jesi li ti kontrolirala urin?
    Za ove ostale vrijednosti ne znam.

dana130
    20. Travanj 2020. 18:23

Joj mimoza, pita 🤤🤤 kako bi sad rado komadic u toj kombinaciji i uz to jogirt il kiselo mlijeko 🤤 sline mi bas cure 😂
    Amneris, da da u plodinama :)
    Kaktusice, troba je predivna 🥰

Baby girl 💜

• indy34
    20. Travanj 2020. 18:37

Cure pratim vas 😊😊al nemam sta da dodam ..Osim dase osjecam kao slon teska sam sama sebi ,pocela sam sa pranjem robice sto iziskuje dodatni sladki napor pa sam sva u poslu posle dugo vremena ...ponesto uradim pa sjednem odmorim pa tako u krug ...zelim vam svima ugodnu vece   😘

Skakavac
    20. Travanj 2020. 18:39

Rose1, Kaktusica 😇🙏 mirnija sam sada malo 

elena26
    20. Travanj 2020. 18:43

Amneris

elena26

Pozdrav drage krafnice!
    Cestitam svima na okruglim tjednima 💐

Potrebna mi je vasa pomoc u tumacenju rezultata jel vjerujem da imate vec neka iskustva pa da mi pomognete jel pregled mi je tek za tjedan dana a citanjem googla vec mi nije dobro 😨

Leukociti (3.4-9.7) rezultat 13.4
    Obje vrste granulocita su mi takoder povisene iznad ogranicenja a Limfociti smanjeni ispod normalne razine.
    Jesu li takve vrijednosti normalne u trudnoci ili imam neku bakterijsku infekciju pa se tijelo s tim bori?

Hvala unaprijed 😘

Elena meni su prošli tjedan leukociti bili 13.1 i to je ok nalaz za trudnoću. Kao što su cure rekle do 16,17 se tolerira u trudnoći. Od ovih ostalih vrijednosti znam da povišen broj neutrofilnih granulocita može ukazivati na bakterijsku infekciju i to je kod mene bio slučaj jer izgleda da imam neku blagu upalu mokraćnih puteva što su pokazali i nalazi urina. Jesi li ti kontrolirala urin?
    Za ove ostale vrijednosti ne znam.

Nisam radila kontrolu urina s obzirom da preglede obavljam privatno i doktorica mi samo napise sto sve moram napraviti do iduceg pregleda a ona radi tek svaki drugi tjedan zbog korone pa tako pregled imam tek za tjedan dana. Nadam se da do onda nesto nece poci po zlu ako se radi o infekciji. Pripazit cu malo na tekucinu i sto jedem. Stvarno puno hvala na informaciji! 😘

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

mimoza
    20. Travanj 2020. 18:48

Dana sreca pa sam i ja trudnica, pa mi ne mozes poslati jecmenac 😂
    Skakavac znaci ipak si danas radila ogtt 😁 super rezultati, navali na hranu 🤗
    Dora kako tvoj dan prolazi? Sta rade mrvice 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.