Torbakhttps://ibb.co/DtNR3Sn
Zmya ja sam kupila kolica na kojima se doalovce svaka stvar kupuje odvojeno a njihova torba mi je ruzna. Dobro ti dodje u setnji, stavis fino rezervnu robicu, pelene, vlazne maramice, bocice, sto god mislis da ti je potrebno.
Skakavac wow, odlican nalaz, super! 🥰
Cekam Doru da nam se javi…
Kod mene i dalje Vojko V 🙄
Ajmeeee, predivna je, srceka...cek na kojoj stranici? Bebenova? Meni bi trebala tamnoplava jer ce tskva biti kolica
💙
Rose ja bas danas isla spremiti poplun i zimske stvari ispod kreveta pa nasla kesu sa grudnjacima i potkosuljama... moje su m, sigurno da bi mi i s bile taman! Majic sta sam uzela na hm jedna je s ( ona mi je bas fino uska) a ova drufa je i siri model i m je isto mi je ok!
Kaktusice bas je lipa torba 😄🥰super ce se uklopit na bugaboo!!! To sve odvojeno isto ko i moja kolica .... pa dok sam sve pokupovala cifra boli glava ... ali nije mi zao!!!
Dorice 💕💕💕cekamo nove vijesti!
Ja taman nabavila propusnicu za pregled sutra, ukinuli su propusnice po regijama!!!
Vrapčić123 i Rose puno puno hvala! ☺️🌷
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Pozdrav drage krafnice!
Cestitam svima na okruglim tjednima 💐
Potrebna mi je vasa pomoc u tumacenju rezultata jel vjerujem da imate vec neka iskustva pa da mi pomognete jel pregled mi je tek za tjedan dana a citanjem googla vec mi nije dobro 😨
Leukociti (3.4-9.7) rezultat 13.4
Obje vrste granulocita su mi takoder povisene iznad ogranicenja a Limfociti smanjeni ispod normalne razine.
Jesu li takve vrijednosti normalne u trudnoci ili imam neku bakterijsku infekciju pa se tijelo s tim bori?
Hvala unaprijed 😘
Elena meni su prošli tjedan leukociti bili 13.1 i to je ok nalaz za trudnoću. Kao što su cure rekle do 16,17 se tolerira u trudnoći. Od ovih ostalih vrijednosti znam da povišen broj neutrofilnih granulocita može ukazivati na bakterijsku infekciju i to je kod mene bio slučaj jer izgleda da imam neku blagu upalu mokraćnih puteva što su pokazali i nalazi urina. Jesi li ti kontrolirala urin?
Za ove ostale vrijednosti ne znam.
Joj mimoza, pita 🤤🤤 kako bi sad rado komadic u toj kombinaciji i uz to jogirt il kiselo mlijeko 🤤 sline mi bas cure 😂
Amneris, da da u plodinama :)
Kaktusice, troba je predivna 🥰
Baby girl 💜
Cure pratim vas 😊😊al nemam sta da dodam ..Osim dase osjecam kao slon teska sam sama sebi ,pocela sam sa pranjem robice sto iziskuje dodatni sladki napor pa sam sva u poslu posle dugo vremena ...ponesto uradim pa sjednem odmorim pa tako u krug ...zelim vam svima ugodnu vece 😘
Pozdrav drage krafnice!
Cestitam svima na okruglim tjednima 💐
Potrebna mi je vasa pomoc u tumacenju rezultata jel vjerujem da imate vec neka iskustva pa da mi pomognete jel pregled mi je tek za tjedan dana a citanjem googla vec mi nije dobro 😨
Leukociti (3.4-9.7) rezultat 13.4
Obje vrste granulocita su mi takoder povisene iznad ogranicenja a Limfociti smanjeni ispod normalne razine.
Jesu li takve vrijednosti normalne u trudnoci ili imam neku bakterijsku infekciju pa se tijelo s tim bori?
Hvala unaprijed 😘
Elena meni su prošli tjedan leukociti bili 13.1 i to je ok nalaz za trudnoću. Kao što su cure rekle do 16,17 se tolerira u trudnoći. Od ovih ostalih vrijednosti znam da povišen broj neutrofilnih granulocita može ukazivati na bakterijsku infekciju i to je kod mene bio slučaj jer izgleda da imam neku blagu upalu mokraćnih puteva što su pokazali i nalazi urina. Jesi li ti kontrolirala urin?
Za ove ostale vrijednosti ne znam.
Nisam radila kontrolu urina s obzirom da preglede obavljam privatno i doktorica mi samo napise sto sve moram napraviti do iduceg pregleda a ona radi tek svaki drugi tjedan zbog korone pa tako pregled imam tek za tjedan dana. Nadam se da do onda nesto nece poci po zlu ako se radi o infekciji. Pripazit cu malo na tekucinu i sto jedem. Stvarno puno hvala na informaciji! 😘
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Dana sreca pa sam i ja trudnica, pa mi ne mozes poslati jecmenac 😂
Skakavac znaci ipak si danas radila ogtt 😁 super rezultati, navali na hranu 🤗
Dora kako tvoj dan prolazi? Sta rade mrvice 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji