Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    20. Travanj 2020. 12:13

Mrvicak lezi, popij normabel i pokusaj zaspati malo,bas mi je zao da te tako muce 😔
    Vrapcic odlicna je indukcija, tako sam se navikla da me dad strah kad odem u podstanare sto me ceka...ili cu ici kod mame 😅
    Mebi dosao Sinsay, evo slikica u drugom postu

Vrapčić123
    20. Travanj 2020. 12:14

Dana vidiš da nas ima! 😂 Ja se peglam inače jednom tjedno, sada sam raščupana sva, haha. A inače imam posebne mjere za peglu za kosu, donesem ju u hodnih na pločice i tada znam da je isključena jer tamo nemam štekera blizu. Ma luda sam! 🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    20. Travanj 2020. 12:14

Fluffy, Rio uh mrzim te snove  znsm i ja svasta sanjati i sva se u panici probudim

💙

Rose1
    20. Travanj 2020. 12:16

mrvičak

kaktusica

E jesi nakeljila tog prascica preko lica, bleso jedna 🤣🤣 A bas ti je krasan trbuh 🥰
    Rio, Mocho da, bas su nam slicni trbusi, super izgledate zene,bas ste vitke i zgodne, top 😍😍
    Mrvicak bas mi je zao da te boli, znam da je tesko izbjegavati te neke polozaje, ja nastojim samo skuhati sto jednostavniji rucak ali i dok to napravim stoput se sagnem, pridignem, ukosim… Ajde neka su se makar kontrakcije smirile 😊
    Yvette i Vrapcic i ja se grozim plina. Mi kad god idemo u Zg ideno u apartman kod jedne zene koju znamo iz Du, stan je odlican, u mojoj omiljenoj starojTresnjevci ali taj plin… ja se toga tako nenormalno bojim. Kod nas nema gradske plinare a doma mi je sve na struju, od kuhanja imam indukciju, bojler, grijanje…
    Bebac odlicne su i spavacice i podjama,bas se vidi da su mekane… Ici cu pogledati Bonprix, samo gledam sto cu naruciti, uzas.

Evo opet su krenule. Sada bile u 11:06,11:16,pa sada u 11:56. Budem zovnula dr. poslije. Danas radi popodne.

Ma joj draga, odmaraj, mg, normabel.Sta i kad lezis budu jake kontrakcije?

💙

20. Travanj 2020. 12:17

Vrapčić123

Dana vidiš da nas ima! 😂 Ja se peglam inače jednom tjedno, sada sam raščupana sva, haha. A inače imam posebne mjere za peglu za kosu, donesem ju u hodnih na pločice i tada znam da je isključena jer tamo nemam štekera blizu. Ma luda sam! 🤦‍♀️

Nema više normabela. Zato ju planiram zvati jer iskreno nije mi svejedno i baš me neki strah uhvatio. Toliko mi je bolan taj donji dio trbuha da jedva hodam, a kontrakcije su učestale. Ne miriši mi to na dobro. 
    Iscjedak je ok, ništa drugačiji. 

20. Travanj 2020. 12:19

Rose1

mrvičak

kaktusica

E jesi nakeljila tog prascica preko lica, bleso jedna 🤣🤣 A bas ti je krasan trbuh 🥰
    Rio, Mocho da, bas su nam slicni trbusi, super izgledate zene,bas ste vitke i zgodne, top 😍😍
    Mrvicak bas mi je zao da te boli, znam da je tesko izbjegavati te neke polozaje, ja nastojim samo skuhati sto jednostavniji rucak ali i dok to napravim stoput se sagnem, pridignem, ukosim… Ajde neka su se makar kontrakcije smirile 😊
    Yvette i Vrapcic i ja se grozim plina. Mi kad god idemo u Zg ideno u apartman kod jedne zene koju znamo iz Du, stan je odlican, u mojoj omiljenoj starojTresnjevci ali taj plin… ja se toga tako nenormalno bojim. Kod nas nema gradske plinare a doma mi je sve na struju, od kuhanja imam indukciju, bojler, grijanje…
    Bebac odlicne su i spavacice i podjama,bas se vidi da su mekane… Ici cu pogledati Bonprix, samo gledam sto cu naruciti, uzas.

Evo opet su krenule. Sada bile u 11:06,11:16,pa sada u 11:56. Budem zovnula dr. poslije. Danas radi popodne.

Da i na lijevom boku sam stalno i javljaju se. Stvarno ne znam je li to za neku intervenciju ili ne. 

kaktusica
    20. Travanj 2020. 12:20

https://ibb.co/7Gpn5py
    https://ibb.co/gRdSKPq
    https://ibb.co/6RYqKCg
    https://ibb.co/yBVB2Wq
    Ovaj Pink Panther je za mene jer ga obozavam 💞 I jos mali svira na saksu, trebao imati zavrsni ispit i koncert ovu godinu s njim...
    Maloprije me zvala mama, ostala sam bez rijeci. Mama je bila uciteljica, prejo 40god, sad je u mirovini i najbolja prija joj je moja bivsa uciteljica ilti drugarica od 1. do 4. I zove ona svako malo moju mamu da ju pita kako sam i da bi ona meni poklonila kolijevku koju je kupila za svog unuka koji je dolazio iz Amerike, on je doslovce 2 tjedna to koristio, sad ima 5 godina. Mama i tata idu danas po nju pa ce ju slikati. Malo je reci da me dirnulo, i to moja draga uciteljica 😍😍 

20. Travanj 2020. 12:21

mrvičak

Rose1

mrvičak

kaktusica

Da i na lijevom boku sam stalno i javljaju se. Stvarno ne znam je li to za neku intervenciju ili ne.

Možda i nije sve kontrakcija 🤷‍♂️ uglavnom imam menstrualne grčeve s prekidima koji traju nekoliko sekundi i nisu pravilni

Amneris
    20. Travanj 2020. 12:30

Vrapčić baš ti hvala😘😘
    Kaktusica koje divne stvarčice❤️❤️A učiteljice su zakon! Ja svoju od 1. do 4. često sretnem u gradu i tako lijepo popričamo, baš obožavam tu ženu. A danas sam i sama učiteljica!
    Ponekad tako na najbliže ne možemo računati, a onda te iznenade ljudi za koje nikad ne bismo očekivali❤️🥰🥰
    Mrvičak zvrcni ti ginićku čim otvori, što je sigurno je sigurno!!

Rose1
    20. Travanj 2020. 12:33

mrvičak

Rose1

mrvičak

kaktusica

Zovi ti ginek ako se to nastavi pa da budes na miru. Sigurno nije nista, ali bolje puhati na hladno

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.