Kaktusica ne znam, ali svrbi za umrijeti
Mozda jevi lisaj, ja ih imam par komada i pojavljuju se i prolaze a svrbe za poludit, cek idem poslikati. Ja ih imam nekoliko na guzi/bedru.
Rose pa dobro di sve covjek moze imat gljive? 🙄 odi onda da ti pogleda pa ces bit mirna!
Kaktusica hahaha Klub Dlakavica i Amazonki sam skoro zaboravila, al da, pitanje trenutka kad ce na Popisu sto mi treba donijet muzic vidjet Česljic za pizd**u
Vidim da bi svi nesto potkupili bebacicu za tortu, al nek se ne zaboravi da sam prva nudila
Rose da nije nekakva alergija il nesto?
Pčelica mi cemo isto sa happy storks narucivat kolica. Sestrina prijateljica je od tamo narucila prije godinu ipo i pre zadovoljna je kolicima. Ja sam zab za koja smo se mi odlucili, al oko 3000-3500 su jer cemo 2u1 uzimat a ne 3u1.
Dorameni je lagano panika. Sad me vec strah da ne pokupim nesto + sto kazes, mi nemamo nista za bebu i nadam se da ce makar online trgovine raditi da mozemo naruciti sto nam treba.
Nadam se, e stvarno u moru svih ovih upitnika i neizvjesnosti da jos na sve to i svjetska pandemija gripe izbije, koje su sanse? Zivjela 2020, bit ce godina zbilja za pamcenje!! 🥳😅
Opaaaa 🍿 cekam vidjetkaktusicinu guzu 😏 ovaj, lisajeve …da….
Hahahaha, bas si me nasmijala😂🤣😂
💙
Kaktusica ne znam, ali svrbi za umrijeti
Mozda jevi lisaj, ja ih imam par komada i pojavljuju se i prolaze a svrbe za poludit, cek idem poslikati. Ja ih imam nekoliko na guzi/bedru.
I cime mazes? Dao mi lamistil...ali u trudnoci?! Hm...Fluffy please pomoc
💙
Jutro cure, ja sam nocas imala prvu trudnicku krizu- prvi put sam oplakala nakon pocetaka i bolnice. Zgaravicu sam imala- vidim da nisam jedina, i nisam se mogla namjestiti niti na jedan bok, na ledja, nikako. Kako god bih legla bolilo me. Vec sam se bila prepala sta se desava. Pa sam sjedila do gluhog doba noci, i na kraju sam nekako uspjela s trudnickim jastukom nesto izvesti da malo zaspem. Ali inace uvijek lijevi bok pali- a nocas ni on. Sjeklo me.
Mrvicak, ni mene nema. Ja sam 17.6., curica. Na popisu sam bila leoniuc pa me zato ne prepoznaste.
Rose da nije nekakva alergija il nesto?
Pčelica mi cemo isto sa happy storks narucivat kolica. Sestrina prijateljica je od tamo narucila prije godinu ipo i pre zadovoljna je kolicima. Ja sam zab za koja smo se mi odlucili, al oko 3000-3500 su jer cemo 2u1 uzimat a ne 3u1.
Dorameni je lagano panika. Sad me vec strah da ne pokupim nesto + sto kazes, mi nemamo nista za bebu i nadam se da ce makar online trgovine raditi da mozemo naruciti sto nam treba.
Nadam se, e stvarno u moru svih ovih upitnika i neizvjesnosti da jos na sve to i svjetska pandemija gripe izbije, koje su sanse? Zivjela 2020, bit ce godina zbilja za pamcenje!! 🥳😅
Nama ce svakako 2020 biti hit ..pa kad je Bal nek Je Bal..Samo nek je veselo a ove sitnice poput corone .otkazivanja sajma ,karantene i slicno ..sta je to za nas Cure posle svega 😊😊😊
Cure moje dobro jutro :)
Jao kakve vi imate probleme i sa zgaravicom i sa spavanjem, bas mi vas je zao.
Ja hvala Bogu za sada nikakvih problema. Nista mi ne skodi ni kad jedem, spavam ko beba od 9 navecer do 7 ujutro :D
Danas u 13h idemo na anomaly
Cure moje dobro jutro :)
Jao kakve vi imate probleme i sa zgaravicom i sa spavanjem, bas mi vas je zao.
Ja hvala Bogu za sada nikakvih problema. Nista mi ne skodi ni kad jedem, spavam ko beba od 9 navecer do 7 ujutro :D
Danas u 13h idemo na anomaly
Sretnoooo😉🤗
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji