Jutro cure, ja sam nocas imala prvu trudnicku krizu- prvi put sam oplakala nakon pocetaka i bolnice. Zgaravicu sam imala- vidim da nisam jedina, i nisam se mogla namjestiti niti na jedan bok, na ledja, nikako. Kako god bih legla bolilo me. Vec sam se bila prepala sta se desava. Pa sam sjedila do gluhog doba noci, i na kraju sam nekako uspjela s trudnickim jastukom nesto izvesti da malo zaspem. Ali inace uvijek lijevi bok pali- a nocas ni on. Sjeklo me.
Mrvicak, ni mene nema. Ja sam 17.6., curica. Na popisu sam bila leoniuc pa me zato ne prepoznaste.
To je moja pogreška, nisam uopće povezali s tvojim imenom. Sry 😔
Rose hm, pazi se opcenito ako misliš ići kod doktora, treba pokušati izbjeći sada ambulante, bolnice i gužve koliko se može… Možda zvrcni svog doktora prvo.
Ana čestitam na urednom pregledu i na zdravoj bebi! Uf sva se prepadnem kad vidim kak je moja malena velika, sa 23+4 je imala 892 grama!? Mali div 😂Tvoja je mala taman po mjerama kako treba 👍 Ova moja već sad ima valjda kilu 🙈🤦♀️🤣
Draga, hvala sto brines, bila, sve prazno jer narucuje i odmah me narucio. Kaze gljivice, lamisil dao, Fluffy sam zamolila za pomoc i poslala sad prijateljivi sto kaze
💙
Ja sam opet jutros uposlila onu bakicu dragu susjedu za Lidl. Kupila mi je paket bodića, ručnik, i dva paketa tetri. Bodići su odlični i sve je tako malo, ja sam sve zaboravila 🤦♀️🤦♀️
Tetre su tanke i dosta velike pa moja preporuka da ne kupujete u većim količinama. Definitivno su mi najbolje one s mali anđeo butik koje sam kupovala prije 8 godina i nedavno frendica naručila sebi i iste su. Znači ove iz Lidla su prekrasne ali za moj ukus prevelike
Dora zaboravila sam ujutro spomenut da si službeno kraljica svih klubova i ove grupe naravno!! 😀😘 morale bi ti dodijeliti neku titulu.
jao ne treba, hvala!! Ovom prilikom zelim zahvaliti svojim roditeljima, muzu, prijateljicama krafnicama i pozdravljam sve u studiju i reziji, ali ostavite si krunu i sve clanske klupske iskaznice, dajte mi samo krafnice 🍩🙈
Ja sam opet jutros uposlila onu bakicu dragu susjedu za Lidl. Kupila mi je paket bodića, ručnik, i dva paketa tetri. Bodići su odlični i sve je tako malo, ja sam sve zaboravila 🤦♀️🤦♀️
Tetre su tanke i dosta velike pa moja preporuka da ne kupujete u većim količinama. Definitivno su mi najbolje one s mali anđeo butik koje sam kupovala prije 8 godina i nedavno frendica naručila sebi i iste su. Znači ove iz Lidla su prekrasne ali za moj ukus prevelike
Zivjela baka susjeda!!
Ja sam zaspala sinoc oko 8.15 😁 vidim da se nakupilo lektire 😉
Kolac mi izgleda super, ali tikvice obozavam tako da cini mi se da bi i ja ovo mogla isprobat 😊
Mi smo bugaboo dobili sad, cine mi se savrsena. I super mi je jer se kosara moze slozit pa ne zauzima gomilu mjesta. Za prvog sam imala quinny, nisam bas bila zadovoljna s njima. Bila su mi teska, ta kosara golema. Uglavnom, nikako mi nisu sjela..
Za torbu za kolica vidim da je netko spominjao, meni su super oni ruksaci. Stane u njih sve i svasta, imaju 1000 pretinaca, savrseni 🙂 ja svoj evo vec dvije godine stalno nosim.
Haha Dora, ima i mene u nekim klubovima. Komentira mi teta danas u vrticu nekako se gegate 😂 kad se sjetim prve trudnoce, nakon polovice ko da nisam ni bila trudna, a sad stalno nesto.. meni je bas tezak postao ovaj trbuh 😲 a jos tri mjeseca imam 😳
Bebac uzas za ovo budjenje prije 6 😞 moj hvala bogu spava od najkasnije 7.30 pa do 6.30/7.30 😊
Ja danas imam plan nakuhavanja... Tj najvise ce mi trebat za sve izrezat, kad stavim kuhat sam slobodna neko vrijeme 😁
Ovaj moj momak poludio u trbuhu 😲 ne znam sta je radio, al u jednom trenutku sam pomislila da ce ispast van..
Hehe, superrr bakica!!!
💙
Btw, Dora, ovo mi je jucer na facebooku facebooku iskocilo, nikako se sjetit okacit tu 🙂 https://imguh.com/image/6Re2M
Sortiraj odgovore
Najstariji