Jutro cureeee i sretnooo danas!!!
Ja se nista ne kuzim u ta kolica pa malo gledam sto pisete, upijam🤣😂🤣prijateljice skoro sve imaju peg perego
💙
Rosesunce ti poljubim, sto si opet budna tako rano? 🤨
Hahahaha, decko me probudio pa vise ne mogu zaspati, ali lezim🤣😂
Bas si me nasmijala s onim Klubovima😂🤣😂
Drago mi je da si se naspavala😉😊
Žgaravica pece, mene je za sada samo par puta malo pa bi bademi pomogli, ali kod jacih ne pomaze nista osim nekih tab mozda koje ne bi vjerojatno smjele piti-spominjale su cure sto je dobro, ali sam zab. Znsm da su rekle da Gastal ne
💙
Indy meni su prekrasna Bugaboo, ali ja bi sarena a nema ih u pondi, mozda bude sto do 7.mj. Drago mi je da se i tebi svidjaju, jesu li lagana za baratanje i voznju?
Uska su zaista i najmanja moguca za blizance ,lako se sklapaju i kad se sklope bas malo prostora zauzimaju u gepeku .meni je receno da u aprilu ili maju jel pred sajam stizu kompletno nove boje tako da mozes da sacekas i malo se strpis mozda bas stigne nak boja koja ti odgovara ..meni iskreno boja nije toliko presudna al nqravno za moje moje momke da necu crvena ili rosa 😀
Rose trebao ti je onda bar dorucak u krevet donijet 😋
Nova porcija badema stize sutra, nadam se da ce bit od pomoci, bas je frkica kad zapece jer nemam nikakvo iskustvo s tim od prije 😬
Indy meni se isto najvise bugaboo svidjaju i premda su papreno, al bas vruce papreno(pece gore od zgaravice) skupa, mislim da cemo njih na kraju uzet! Svidja mi se ona fora sa bijelim tipkalima/gumbima kojima sve podesavas, jako se jednostavno sklapaju i rasklapaju i za blizance su stvarno uska..ono sto me bas upecalo do kraja je cvrstoca i osjecaj prave konkretnosti, laka upravljivost i kvaliteta sveukupno..
Mislim da vjerovatno ne vrijede bas kao mali polovni auto, ali planiram ih koristit puno i cesto i htjela bi da su top
Dobro jutro svima!!
Aaaa kako sam se naspavala!!!! Nova cimerica je dala imat otvoren prozordigla sam se piskit samo 2x i oko pola 5 u se otusirat i ulovit urinokulturu 💪🏼
Izgleda da me hvata novi simptom trudnoce..zgaravica?! Pece me oko prsa/srca/vise lijevo, valjda je to to, valjda nisam u nekom predinfarktnom stanju koje ne prepoznajem 😬🤪
Tako da, skupljam clanstva u Klubovima brze nego klinci Pokemone..
Klub Riba Na Suhom
Klub Komplikacije
Klub Niste Posteljice
Klub Nemirne Noge
Klub Strah me ista kupit za bebe
Klub Trudnickih Mozgova
Klub Strogo Mirovanje
Klub Volim Krafnice (jedini s popisa koji stvarno volim!!)
..i evo Klub Zgaravice! 🙈
Hashtag Blazeno Stanje 🤠🤰
Sto nas jos ceka? Klub Naotecenih, Klub Jedva Pokretnih, Klub Nosim Dvojke, al Stomak za Trojke…hahaha
Dobro jutro ..hahhahhah tvoj popis je bas dug al sta dati kazem sve smo tu ..iskreno nemam komplikacije hvala Bogu ,nemam problem sa posteljicom al ostatak tu sam ...uz tebe smo 😘
Jutro curke ☺️ Evo mene danas nesto ranije. Kontrola kod endokrinologa i vadjenje krvi danas.
Treci dan za redom da sam se budila na pis pis 🤣 i uspila sam zaspat do alarma jos tih 45min sto mi je ostalo. I to me nije probudio alarm nego moja beba koja se pocela koprcat jer sam opet zavrsila na trbuhu #nemajka 😔
Dora ajde barem si se naspavala ako nista 🤣 vidim u dosta klubova si se uclanila hahaha
Sta bi rekla jedna poznanica, a zasto se ne uclanit di god mozes kad je gratis srecom pa se nadam da clanstvo prestaje nakon poroda u vecini 🤣😋
Sretno s vadjenjem, da sto prije obavis i bude sve super s nalazima na kontroli 💪🏼👌🏼
Rose trebao ti je onda bar dorucak u krevet donijet 😋
Nova porcija badema stize sutra, nadam se da ce bit od pomoci, bas je frkica kad zapece jer nemam nikakvo iskustvo s tim od prije 😬
Indy meni se isto najvise bugaboo svidjaju i premda su papreno, al bas vruce papreno(pece gore od zgaravice) skupa, mislim da cemo njih na kraju uzet! Svidja mi se ona fora sa bijelim tipkalima/gumbima kojima sve podesavas, jako se jednostavno sklapaju i rasklapaju i za blizance su stvarno uska..ono sto me bas upecalo do kraja je cvrstoca i osjecaj prave konkretnosti, laka upravljivost i kvaliteta sveukupno..
Mislim da vjerovatno ne vrijede bas kao mali polovni auto, ali planiram ih koristit puno i cesto i htjela bi da su top
Bas tako cjena im jeste kao polovan auto jasno mi je .moj miz je dobio napad kad je cuo cjenu ,al hvala bogu ne odlucuje tako da moze ili da akzeptira ili suti..al zaista su najbolja jel ja sam zaista pravila studije za kolica al za blizance i bolja ne postoje i dobro je sto kad ih ne trebas vise mozes ponovo za njoh da dobijes super pare sto isto znaci ..A sto se tice kolica za jednu bebu tu vec ima vise izbora i puno povoljnijih modela ..Ja sinoc sam jedva spavala budila sam se stalno od zgaravice cak sam namjestila krevet imam tu funk.pa sam skoro sjedila i tako sam spavala jel mi se sve vracalo al nazalost nama nema pomoci kad nam nase bebice kako rastu pritisnu organe ..tako da moramo da cekamo termin.Kako kaze moja dok.bice samo gore .Dora ti svakako lezis samo al ja vec sad se tesko krecem poceli su me kukovi i ledja da bole kad hodam 😥al sta cu moram pomalo da setam
Dobro jutro,cure🤗😊
Vidim,ima vas budnih koliko hoćeš.
Nama dvjema je danas pregled, 24+4 smo dogurale.
Javim kako je proslo.
Sretno svima s pregledima, vađenjima krvi😘
I da sutra moram da radim taj Ogtt test nadam se da ce da prodje sto bezbolnije da imam jos to iza sebe ,u utorak 17.imam moju prvu kontrolu u bolnici pa vidjecemo sta ce da kazu ..Mislim naravno bice sve uredu al sam radoznala koliko su mi bebe porasle za mjesec dana i koja im je trenutno pozicija jel su se bas kretale aktivni su bili ..Svima zelim lijep dan dobre pregelede lijepe slike ..
Sortiraj odgovore
Najstariji