Jutro curke! Ja sam ok spavala, no zaspala sam sa zavezanom kosom i toliko me u jednom trenu glava zabolila od te krute glumice da je to strašno...Eto još me malo glava boli. 😏 Nadam se da ste vi ok sve!
Dora baš si me nasmijala a klubovima 🤣 Drago mi je da si ok spavala 👍
Curke sretno na pregledima danas i javljate nam dobre vijesti 🤞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rose bas je sumeci bio 🤣
Na VV je opsadno stanje. Zaustavljaju vas na ulazu u zgradu i ispituju jeste putovali, kasljete, kisete itd. Dosli ja i muz na treci kat di su ambulante a svaka druga osoba kaslje 🙄 niko maske ne nosi, reko super.
Ajme ma muka mi od svega
Meni doslo neko sranje na ruku i sad moram doktoru
https://ibb.co/mq3RFVs
Bilo mi proslo s nevenom i sad buknulo, ma luda sam vec od svega
💙
Rose jel imaš to još gdje po tijelu? Ili je to jedino?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rio drzi se meni isto muz kaze da krece sve veca frka posvuda oko te glupe korone, ja nekako nisam bas to dozivjela, posjete su zabranjene jos od prosli put kad sam bila pa me to sto nema ljudi ne cudi, ali kaze mi on da se bas poostravaju mjere
ne zelim si stvarat paniku, al malo me trta sto ako bas stave bolnice u karantene i sto ako se ovo sve ipak ne smiri sa toplijim vremenom, a mi nemamo nista pripremljeno za bebe, al onda s druge strane, prezivjeli su ljudi ratove, sto je zapravo zbilja neophodno za prezivjet? Ne moze bit ovako zauvijek, proci ce i to..
Rose jel to imas samo na jednom mjestu ili? Mozda te nesto upiklo
Jutro curke!Ja sam ok spavala, no zaspala sam sa zavezanom kosom i toliko me u jednom trenu glava zabolila od te krute glumice da je to strašno…Eto još me malo glava boli. 😏 Nadam se da ste vi ok sve!
Dora baš si me nasmijala a klubovima 🤣 Drago mi je da si ok spavala 👍
Curke sretno na pregledima danas i javljate nam dobre vijesti 🤞
Ajde da je kruti glumac, ali glumica 🤤🤨 hahaha
Nazalost znam tocno o cemu pricas to kad imas osjecaj da si bila na zatezanju cijele glave od noci provedene s precvrsto zategnutom kosom probaj malo rukama promasirat onako istrljat vlastiste 😘
Jutro curke! Opet nam je sunčan dan
Mene sinoć 'uspavala' poštena žgaravica, ali sama sam si kriva. Jela sam varivo od mahunarki bez kobasice, ali jučer popodne je želja za mesom prevladala i pola kobasice sam ipak narezala...i onda tulum kiseline za kraj dana Tako da se prijavljujem u Klub žgaravica
Kolica - meni će brat pokloniti ABC design i super sam sretna zbog toga. Velika je to ušteda i čak sam odlučila igonirarti što mi boja nije po volji
Sretno svima danas na pregledima!
Vrapcic, Dora samo na ruci...imals sam tu davno gljivice, prije par godina pa ne znsm jel to
💙
Jutro macke!
Najprije Bebac, posalji maloga kod mene, moj Matej ce ga vidit na igraliste, igrat cr play station, a mogu i setati pse dok ti i ja jedemo onu tvoju finu tortu ☺️🥰
Rio jesi me nasmijala s donatom, tocno sam zamislila scenu 🤣🤣
Trancie mi cemo ipak biti kod mojih u Rijeci tj. Crikvenici 2 mj. prije termina pa cemo tamo obaviti shopping,ali da, u BiH se isplati vise. Ovdje ljudi sve tamo kupuju a ja u ovih 15 godina sto zivim dolje dvaput bila u Hercegovini 🙈 Kad nemamo nikoga tamo, svekar je s Peljesca rodom a sveki bas sa Straduna.
Rose sto mislis sto ti je to? Jel se pojavljuje samo na istom mjestu? Jer ja sam imals nekoliko takvih crvenih flekica ali one su normalne u trudnoci, tzv. spider naevi.
Dora oho, bas mi je drago da sam clan silnih klubova, dodala bi i klub amazonki (clanica tog kluba ne ide kod frizeraa barem pola godine, pere kosu jednom tjedno, pusta dlake na nogama i ne sminka se 😆
Jutro curke! Opet nam je sunčan dan
Mene sinoć 'uspavala' poštena žgaravica, ali sama sam si kriva. Jela sam varivo od mahunarki bez kobasice, ali jučer popodne je želja za mesom prevladala i pola kobasice sam ipak narezala…i onda tulum kiseline za kraj danaTako da se prijavljujem u Klub žgaravica
Kolica - meni će brat pokloniti ABC design i super sam sretna zbog toga. Velika je to ušteda i čak sam odlučila igonirarti što mi boja nije po voljiSretno svima danas na pregledima!
Jutro! Dobro dosla u KŽ 🤢 meni uopce nije ni kiselina nit mi se ista vraca, ali zato pece za poludit na momente 😥 ali primjecujem da mi je trbuh sve vislji kako raste i kao da mi zeludac stoji izmedju cicki 🙈
Poklonjenom konju se ne gleda u zube, a kolicima u boju! 🤗 ubacis neku dekicu i igrackicu objesis pa ce odmah bit drugaciji dojam 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji