Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    12. Ožujak 2020. 10:08

Trudy

Btw, Dora, ovo mi je jucer na facebooku facebooku iskocilo, nikako se sjetit okacit tu 🙂https://imguh.com/image/6Re2M

Preslatko❤🥰top

💙

Dora4
    12. Ožujak 2020. 10:16

Forum opet popiiiiii*dio!!

tea1401
    12. Ožujak 2020. 10:16

Curke,evo mene s pregleda..
    Sve je super, beba po mjerama za tocno 24.tj, posteljica nisko straga ali kaze to je okei, zatvorena, malo iscjetka ali nije mi nista davala kaze da je i to normalno,ogtt idealan..
    A beba🙈🙈aktivna,nemirna nemoguce ju uhvatiti..ugl.prekrizila noge kao na plazi😂 i kaze dr.90 posto curica🤭🤭al nemoze potvrditi...
    Izgleda da cu tamo negdje u 8.-om mj.sa sigurnoscu znati spol hahah i ako tada..,al nema veze bitno da je beba dobro..
    I da, zgaravica,pitala sam zasto je pocela tako rano,kaze dr.da nije ni cudo jer na uzv je bebina glava skroz pritiskala zeludac😳pa moguce da je do toga..
    Eto..ukratko iduci pregled 9.4.😘😘

Anja🌸🌸

Dora4
    12. Ožujak 2020. 10:17

Prodje ovaj ljuti komentar, a osvrt na kindace i ruksak ne, e vraze!!

• anav05
    12. Ožujak 2020. 10:17

Dora4

anav05

Moja mala Dora je super, ima 715 g,kaze doktorica da je to savršeno u odnosu na tjedan, danas je 24+4.
    Ja sam super i sad mirujemo mjesec dana.
    Savjetovala mi je,vezano za koronu, da se pazim, izbjegavam okupljanja,pranje ruku max,nikako odjecu dva dana za redom istu.
    Cure,cuvajte se, nas dvije vas pozdravljamo😘

Juuupiiiiidivne vijesti!! Bas mi je drago!!

Hvala tii😊😊

Dora4
    12. Ožujak 2020. 10:18

tea1401

Sve je super, beba po mjerama za tocno 24.tj, posteljica nisko straga ali kaze to je okei, zatvorena, malo iscjetka ali nije mi nista davala kaze da je i to normalno,ogtt idealan..
    A beba🙈🙈aktivna,nemirna nemoguce ju uhvatiti..ugl.prekrizila noge kao na plazi😂 i kaze dr.90 posto curica🤭🤭al nemoze potvrditi…
    Izgleda da cu tamo negdje u 8.-om mj.sa sigurnoscu znati spol hahah i ako tada..,al nema veze bitno da je beba dobro..
    I da, zgaravica,pitala sam zasto je pocela tako rano,kaze dr.da nije ni cudo jer na uzv je bebina glava skroz pritiskala zeludac😳pa moguce da je do toga..

Ooodlicno!!! 🥳🥰 jako mi je drago za super pregled!!
    Ne mogu vjerovat kako vas zeza i da jos uvijek nece otkrit spol 😬🙈

Vrapčić123
    12. Ožujak 2020. 10:18

Rio i moja mama isto 🙈 Sinoć me zvala da mi objasni da NIGDJE iz stana ne izlazim. Čak je rekla da se boji da mi muž ne donese nešto s posla, da koliko je njih na poslu, jesi li bolesni, kašlju li...!? 🤦‍♀️ Opća panika. Kaže: "Pazi se, u životu je najviše kajanja.." 🙈

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    12. Ožujak 2020. 10:21

Vrapcic123

Rose hm, pazi se opcenito ako misliš ići kod doktora, treba pokušati izbjeći sada ambulante, bolnice i gužve koliko se može… Možda zvrcni svog doktora prvo.
    Ana čestitam na urednom pregledu i na zdravoj bebi! Uf sva se prepadnem kad vidim kak je moja malena velika, sa 23+4 je imala 892 grama!? Mali div 😂Tvoja je mala taman po mjerama kako treba 👍 Ova moja već sad ima valjda kilu 🙈🤦‍♀️🤣

Hahahaha,kako sam se nasmijala na malog diva😂
    Ja sam na +3 kg.

Vrapčić123
    12. Ožujak 2020. 10:21

Tea neda se vaša beba otkriti, ma bitno da je sve ok i da je zdrava 💙❤️ Čestitam na urednom pregledu! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    12. Ožujak 2020. 10:23

tea1401

A beba🙈🙈aktivna,nemirna nemoguce ju uhvatiti..ugl.prekrizila noge kao na plazi😂 i kaze dr.90 posto curica🤭🤭al nemoze potvrditi…

Odlicnooo, superrr vijesti🥰🎊🎉

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.